Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Τετάρτη 31 Δεκεμβρίου 2014

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Τετάρτη 31 Δεκεμβρίου 2014

Καλή χρονιά και άνοδο στο κίνημα Αρχηγέ. Ο ΓΑΠ ο άνθρωπος που μας έβαλε στα μνημόνια, θέλει να φτιάξει κόμμα το οποίο θα υποσχεθεί πάλι ψέματα και μπορεί να ξεγελάσει μερικούς που τους αρέσει το παραμύθι του «λεφτά υπάρχουν». Τέτοιοι αλήτες πολιτικοί μας κυβερνούσαν, με σκοπό το προσωπικό συμφέρον και όχι το εθνικό, και ετοιμάζει νέο κόμμα, για να έχει ξανά παροχές και βουλευτική ασυλία. Ολόκληρο το ΠΑΣΟΚ έχει πάρει μίζες από διάφορα επενδυτικά προγράμματα αλλά και από την διεξαγωγή των Ολυμπιακών αγώνων με τα έργα τους τότε που υπερτιμολογήθηκαν σκόπιμα για να βγουν οι μίζες από αυτά για να διανεμηθούν στα τρωκτικά του Πασοκ και όχι μόνο. Γι αυτό χρεοκόπησε η χώρα, από τις μίζες των πολιτικών, που μέχρι τώρα δεν τις ψάχνει κανείς όσο κάποιοι από αυτούς είναι στην εξουσία. Ομοίως και ο Σαμαράς με το Βενιζέλο πρέπει να έχουν λάβει ανάλογα φιλοδωρήματα, με κάθε χρηματοδοτικό πακέτο έκτοτε, γι αυτό και επιμένουν, στο να μην γίνουν εκλογές, για να φάνε και άλλα. Τους ενοχλεί η Χρυσή Αυγή γιατί θα τους κυνηγήσει αν ανέβει στην εξουσία, γι αυτό και οι διώξεις. Όλοι θέλουμε την σύντομη αποφυλάκιση σας και επί το έργον για ένα καλό αποτέλεσμα στις εκλογές.

Γ.Σ Αθήνα.

Σαμαράς προς «νταβατζήδες»: Στηρίξτε με και θα βάλω εκπρόσωπο Τύπου και τον Πρετεντέρη!

Επιτέλους εκλογές Όλα τώρα είναι στο χέρι σου Έλληνα πολίτη Εσύ είσαι ο δικαστής εσύ είσαι ο Πρωθυπουργός εσύ είσαι η αντιπολίτευση. Πρώτο σου καθήκον στις εκλογές αυτές είναι να πας να ψηφίσεις και να τιμωρήσεις ΝΔ και ΠΑΣΟΚ. Η ψήφο σου είναι πράξη αντίσταση στην σκλαβιά της χώρας μας Ζήτω η Ελευθερία Ψηφίζεις Χρυσή Αυγή γιατί στα χρόνια της σκλαβιάς είναι το μόνο κόμμα που αντιστάθηκε στην χούντα Παπανδρέου Σαμαρά Βενιζέλου. Οι βολεμένοι δωσίλογοι είναι σε όλον τον κρατικό μηχανισμό βλέπουν να χάνουν τα προνόμια τους και έχουν λυσσάξει θα δεις αγανακτισμένους (( δημοκράτες )) να στρέφονται κατά της Χρυσής Αυγής με την ανοχή του κρατικού μηχανισμού εσύ πάντα με αναφορά θα απευθύνεσαι στις αρχές μην ανταποδίδεις στις προκλήσεις τους γιατί οι πουλημένοι κονδηλοφόροι είναι έτοιμοι να κάνουν το μαύρο άσπρο τώρα το μόνο που μετρά είναι η ψήφο σου αυτό θέλουν να σου κλέψουν. Ο φόβος που σου καλλιεργούν δεν θα περάσει μην ξεχνάς ότι είσαι Έλληνας και δεν θα γίνεις το πειραματόζωο της Ευρώπης. Μια πρόταση για την ασφάλεια των πολιτών Όποιος αλλοδαπός διαπράττει οπουδήποτε έγκλημα και καταδικάζετε από την δικαιοσύνη άμεσα αντί για τον Κορυδαλλό να οδηγείτε στα σύνορα της χώρας του και να παραδίδετε εκεί. Καθώς και όλοι οι παράνομοι αλλοδαποί κρατούμενοι εγκληματίες άμεσα να φύγουν από την χώρα. Το έγκλημα – τα φρικτά εγκλήματα που γίνονται καθημερινά σε βάρος ανθρώπων είναι άγνωστα στην ελληνική κοινωνία τώρα άμεσα να εφαρμοστούν οι νόμοι.

Δ. Γ.
Καλλιθέα

Αντισυνταγματική και παράνομη η κράτηση των βουλευτών της Χρυσής Αυγής – ΒΙΝΤΕΟ

ΑΓΑΠΗΤΕ ΚΥΡΙΕ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ Πιστεύω αν και φυλακή (για λίγο ακόμη) ότι θα διαβάσετε αυτό που σας στέλνω για ενημέρωση και τυχόν αξιοποίηση γιατί τα στοιχεία του ναυαγίου αύριο δεν θα είναι αυτά που μας παρουσιάζουν. Το ΥΕΝ και συγκεκριμένα το λιμεναρχείο Ηγουμενίτσας σαν τελευταίο λιμάνι απόπλου του συγκεκριμένου πλοίου θα έπρεπε να γνωρίζει τον ακριβή αριθμό των επιβαινόντων επιβατών, τον ακριβή αριθμό των οχημάτων και είδη αυτών καθώς και τον ακριβή αριθμό των μελών του πληρώματος. Τα στοιχεία αυτά προβλέπεται να ζητούνται από το υφιστάμενο στην Ηγουμενίτσα κέντρο ελέγχου θαλάσσιας κυκλοφορίας (vts) από όλα τα πλοία που αποπλέουν και αναφέρονται υποχρεωτικά για λόγους ασφάλειας, ώστε το ΥΕΝ ανά πάσα στιγμή να γνωρίζει σε περίπτωση κινδύνου ή ατυχήματος τις ενέργειες που πρέπει να κάνει και τι μέσα θα διαθέσει. Παλαιότερα οι εταιρείες των πλοίων ήταν υποχρεωμένες να ενημερώνουν καθημερινά το ΥΕΝ για τον ακριβή αριθμό των επιβατών κάθε δρομολογίου. Τέτοια κέντρα ελέγχου θαλάσσιας κυκλοφορίας (vts) υπάρχουν στην Κέρκυρα, Ηγουμενίτσα, Πάτρα, Αντίρριο, Πειραιά, Ραφήνα και Λαύριο που εγκαταστάθηκαν το 2000-2003, και στοίχισαν στο ελληνικό δημόσιο εκατομμύρια ευρώ. Μετά από ορισμένα χρόνια λόγω μη εκτέλεσης της προβλεπόμενης συντήρησης, τα ραντάρ και τα συστήματα των υπολογιστών βγήκαν εκτός λειτουργίας. Τα ερωτήματα που μπορούν να τεθούν στον αρμόδιο υπουργό ¨είναι: 1.Γιατί η εταιρεία του πλοίου δεν έδωσε ακριβή αριθμό επιβατών και φορτίου στο ΥΕΝ και ο υπουργός ζητούσε αυτά τα στοιχεία από τον ομόλογο του στη Ιταλία όπως είπε στην τηλεόραση.

2.Γιατί το λιμεναρχείο Ηγουμενίτσας/ΥΕΝ δεν γνώριζε τους ανωτέρω αριθμούς από το vts.

3. Γιατί τα κέντρα vts έχουν εγκαταλειφθεί τα τελευταία χρόνια αρνούμενο το ΥΕΝ να διαθέσει το κόστος της ετήσιας συντήρησης όλων των κέντρων vts που ανήρχετο σε 70.000 ευρώ περίπου.

Με εκτίμηση
Κ. Κ.
ΠΧΟΣ Π.Ν (ε.α)

Άρχισε την τρομοκρατία ο Σαμαράς: Την απάντηση θα την δώσει στις κάλπες ο Ελληνικός Λαός!

Έπρεπε να περάσουν τέσσερις ημέρες για να περισυλλέξουν τους ναυαγούς από το καράβι που καιγόταν Είναι φανερό ότι υπεύθυνοι της τραγωδίας αυτής, είναι ο Υπουργός Εμπορικής Ναυτιλίας, ο ίδιος ο Πρωθυπουργός που επέτρεψαν να κάνουν δρομολόγια πλοία-φέρετρα και η πλοιοκτήτρια εταιρεία. Για την όλη επιχείρηση διάσωσης – φιάσκο φταίει όλος ο κρατικός μηχανισμός. Δεν μπορεί να καλείται φρεγάτα για τη διάσωση που χρειάζεται 18 ώρες για να φθάσει στο σημείο. Ακόμη κι ένα μικρό παιδί θα συντόνιζε καλύτερα τη διάσωση. Αλλά ούτε το μυαλό αυτού δεν διαθέτουν ο Σαμαράς με τον Δένδια και τον Μ, Βαρβιτσιώτη μαζί. Τόσον καιρό στις κατηγορίες κατά των βουλευτών όπως του Ηλία Κασιδιάρη ήταν και η πρόκληση ναυαγίου. Αυτές τις ώρες έχουμε μια ξεκάθαρη πρόκληση ναυαγίου και υπάρχουν νεκροί και αγνοούμενοι εξαιτίας της εγκληματικής αμέλειας αυτής της προδοτικής συγκυβέρνησης. Θα πρέπει να απαγγελθούν κατηγορίες στον ίδιο τον Σαμαρά, τους υπουργούς του και την εγκληματική τους οργάνωση που καταστρέφει τη ζωή των Ελλήνων. Αλλά από ποιόν; Από την “ανεξάρτητη δικαιοσύνη του Μπάμπη, της (θεούσας) Κουτζαμάνη, του Παναθηναϊκάκια, του Ζαμάν φου, του Βουρλιώτη, της Κλάπα, της (έλα Ελένη μου) Ράϊκου, της Τσάμη, και της υπόλοιπης παράγκας τους; Σαν δεν ντρέπονται όλοι τους, να καταστρέφουν έναν ολόκληρο λαό. Χρυσή Αυγή είναι η μόνη επιλογή για να σωθεί η πατρίδα!

Ζήτω οι έγκλειστοι ήρωες συναγωνιστές μας!
Κ. Γ.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-tetarth-31-dekembriou-2014#ixzz3NQYDjNem

Exit mobile version