Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ναζιστικά συνθήματα ο Αντωνάκης; Να επέμβει ο «Παναθηναϊκάκιας»!

Ναζιστικά συνθήματα ο Αντωνάκης; Να επέμβει ο «Παναθηναϊκάκιας»!

Φαίνεται ότι ο Σαμαράς εξάντλησε το ρεπερτόριό του στη φρασεολογία του «συνταγματικού τόξου» και έχει αρχίσει τώρα να χρησιμοποιεί φράσεις οι οποίες παραπέμπουν στον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο, από τη μεριά μάλιστα της Γερμανίας! Στο διάγγελμά του μετά την ψυχρολουσία της αποτυχίας εκλογής ΠτΔ, ο Σαμαράς, αφού αρθρώνει έναν παραληρηματικό λόγο, καταλήγει ως εξής: «Ήρθε η ώρα του λαού και να μην έχετε καμία αμφιβολία η νίκη θα είναι δική μας».

Η ρήση «η νίκη θα είναι δική μας» δημιουργεί κάποιους συνειρμούς σε όσους μελετούν την Ιστορία. Ψάχνοντας, λοιπόν, δεν είναι δύσκολο να διαπιστωθεί ότι ο Σαμαράς με τα λεγόμενά του «ξεπατίκωσε» το ναζιστικό σύνθημα «DER SIEG WIRD UNSER SEIN» («Η Νίκη θα είναι δική μας»).

Δεν γνωρίζουμε για ποιον λόγο ο Σαμαράς ξέμεινε από… δημοκρατικά συνθήματα και το «έριξε» στην αντιγραφή των ναζιστικών συνθημάτωνΣε όσους, όμως, ανημέρωτους, παραπληροφορημένους και κυρίως προβοκάτορες ομιλούν περί αντιγραφής ναζιστικών συνθημάτων από τη ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, έχουμε να τους πούμε ότι η ρήση Σαμαρά είναι «φρέσκα κουλούρια», ζηλεύοντας προφανώς το ΠΑΣΟΚ της δεκαετίας του ’80, το οποίο με τη σειρά του αντέγραψε συνθήματα της Χιτλερικής Γερμανίας.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/nazistika-sunthhmata-o-antwnakhs-na-epembei-o-panathhnaikakias#ixzz3NSIZJPZ2

Exit mobile version