Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Μόνο στην συγκάλυψη βρωμερών σκανδάλων επιτυγχάνεται «ευρύτερη συναίνεση» του κλεπτοκρατικού τόξου

Λίγες ημέρες πριν την τρίτη και… φαρμακερή ψηφοφορία για την εκλογή προέδρου, ο εγκάθετος «τύπος» δημοσίευσε κατά παραγγελία δημοσιεύσεις ότι δήθεν η Χρυσή Αυγή θα στηρίξει την ψοφοδεξιά υποψηφιότητα. Αποτέλεσμα αυτών των στημένων δημοσιευμάτων ήταν οι επίσης στημένες δηλώσεις διάφορων Βουλευτών της ψοφοδεξιάς ότι «δεν θα ανεχτούν να εκλεγεί πρόεδρος με τις ψήφους της Χρυσής Αυγής».

Εις εξ αυτών ήταν ο γνωστός και μη εξαιρετέος Κυριάκος Μητσοτάκης, υπουργός και κορυφαίο στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας. Ας δούμε μία περίπτωση που δεν απέχει χρονικά πολύ από την προαναφερθείσα δήλωσή του. Πρόκειται για μία υπόθεση για την οποία τον «αθώωσε» η Βουλή το 2009 για παράνομη εκταμίευση χρημάτων, δηλαδή χαιρετισμό με την δεξιά χείρα απλωμένη με «δημοκρατικό» τρόπο.

Φυσικά, θα μπορούσε να εκλεγεί πρόεδρος με την ψήφο του κ. Μητσοτάκη, με το «βαρύ» όνομα, αφού η Βουλή επιλήφθηκε και τον «αθώωσε» με αυξημένη πλειοψηφία, ήτοι 203 ψήφους. Το αστείο της όλης υποθέσεως, αλλά και το συμβολικό για το καθεστώς της κλεπτοκρατίας είναι ότι με ανάλογες ψήφους ο Μητσοτάκης θα είχε εκλεγεί από την πρώτη Κυριακή πρόεδρος της κλεπτοκρατίας.

Μάθημα; Η παράνομη εκταμίευση δημοσίου χρήματος βρίσκει ευρύτερη συναίνεση στους χώρους του «αντισυνταγματικού τόξου».

Ιδού και τα σχετικά έγγραφα:

Διαβάστε περισσότερα: Μόνο στην συγκάλυψη βρωμερών σκανδάλων επιτυγχάνεται «ευρύτερη συναίνεση» του κλεπτοκρατικού τόξου | Χρυσή Αυγή

Exit mobile version