Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Το… παραποτάμιο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας ομολογεί: Τρίτη πολιτική δύναμη η Χρυσή Αυγή!

Το… παραποτάμιο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας ομολογεί: Τρίτη πολιτική δύναμη η Χρυσή Αυγή!

Ετοιμάστε την διερευνητική εντολή σχηματισμού κυβέρνησης: Θα έρθει ο Νικόλαος Μιχαλολιάκος να την παραλάβει αυτοπροσώπως!

Το Πανεπιστήμιο Μακεδονίας, του οποίου το αρμόδιο τμήμα είχε γίνει ρεζίλι από την δράση του στελέχους του «Ποταμιού», Μαραντζίδη, ο οποίος είχε φτάσει να δίνει 15% (!!) στο κόμμα του πριν τις Ευρωεκλογές, πλέον διαθέτει περισσότερη τσίπα από τις στημένες δημοσκοπήσεις των καθεστωτικών μέσων παραδεχόμενο κάποιες αλήθειες, ασχέτως αν παραμένει πιστό στη «γραμμή Σταμάτη», σύμφωνα με την οποία η Χρυσή Αυγή πρέπει να περιορίζεται στο 6%.

Οι αλήθειες που ομολογεί η δημοσκόπηση του Πανεπιστημίου Μακεδονίας είναι ότι η ΝΔ έχει αρχίσει και καταποντίζεται, ερχόμενη δεύτερη και καταϊδρωμένη, ενώ η Χρυσή Αυγή είναι τρίτη πολιτική δύναμη του τόπου με ποσοστό που αγγίζει το διψήφιοΣυγκεκριμένα το ποσοστό της Χρυσής Αυγής με την μαθηματική αναγωγή επί των εγκύρων φτάνει το 8,1%, όμως αυτό είναι «μαγική εικόνα», αφού προκειμένου να συμπιεστεί το ποσοστό της Χρυσής Αυγής η «αδιευκρίνιστη ψήφος» έχει εκτοξευτεί στο 26%.

Ας γνωρίζουν οι καθεστωτικοί ότι αμέσως μετά τις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου θα έχουν την, δυσάρεστη για αυτούς και ευχάριστη για ολόκληρο τον Ελληνικό Λαό, υποχρέωση να παραδώσουν την τρίτη διερευνητική εντολή σχηματισμού κυβέρνησης στον Έγκλειστο Αρχηγό της Χρυσής Αυγής, Νικόλαο Μιχαλολιάκο.

Εν είδει αρχείου για τους γνωστούς λόγους, σας παραθέτουμε την δημοσκόπηση, προ της μαθηματικής αναγωγής:

Διαβάστε περισσότερα: Το… παραποτάμιο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας ομολογεί: Τρίτη πολιτική δύναμη η Χρυσή Αυγή! | Χρυσή Αυγή

Exit mobile version