Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Μια γνώριμη μαριονέτα της Άγκυρας στο ψηφοδέλτιο του τηλεοπτικού «Ποταμιού» στην Θράκη

Μια γνώριμη μαριονέτα της Άγκυρας στο ψηφοδέλτιο του τηλεοπτικού «Ποταμιού» στην Θράκη

Ένας παλιός γνώριμος έρχεται να προστεθεί στους υποψήφιους βο(υ)λευτές του “ποταμιού”. Έρχεται να ασπαστεί το υπόλοιπο συνονθύλευμα των περιθωριακών πολιτικών απολιθωμάτων, οι οποίοι απ’ ό,τι φαίνεται θα απαρτίζουν την λίστα της εθνικής ντροπής και των πρακτόρων του Μπόμπολα και των μεγαλοεκδοτών.

Ποιος άλλος θα ήταν άξιος γι’ αυτό το χρίσμα από τον Αχμέτ Ιλχάν…

Ο Αχμέτ Ιλχάν στο παρελθόν υπήρξε εκτός από μέλος κάποιας επιτροπής του ποταμιού, πρώην βολευτής της ΝΔ και υποψήφιος βουλευτής της ΡΗΜΑΔ στη Ροδόπη. Στο ενδιάμεσο χρονικό διάστημα είχε περάσει και μια βόλτα από τη Δημοκρατική Συμμαχία, επειδή προφανώς μυρίστηκε κονδύλιο, είδε φως από την ανοιχτή σε όλους πόρτα και εισήλθε και σε εκείνο το απόκομμα. Μη γελιέστε όμως. Δεν είναι ένας απλός τυχοδιώκτης, πεινασμένος για εξουσία και μπομπόλικη μαμαλίκα. Έχει σταθερό και οργανωμένο σχέδιο που τηρείται κατόπιν ρητών εντολών του τουρκικού προξενείου και της μάνας του τουρκίας, στους οποίους λογοδοτεί ανελλιπώς.

Άλλωστε τι να ξεχάσει κανείς από το πολιτικό του παρελθόν; Ότι στάθηκε στο πλευρό του μουσουλμάνου δασκάλου που αρνήθηκε να γιορτάσει την 25η Μαρτίου στο σχολείο, ότι ήταν αναπόσπαστο μέλος της τουρκικής συνεννόησης στη Ροδόπη που απέτρεπε συνεχώς την εκλογή Χριστιανού βουλευτή κατόπιν καλώς ενορχηστρωμένου πολιτικού σχεδίου ή ότι συμμετείχε στην 53η γενική συνέλευση του Συλλόγου Αλληλεγγύης Τούρκων της Δυτικής Θράκης; Και έπεται και συνέχεια…

Οι ανθελληνικές προσπάθειες καταστολής του αγώνα μας παραπαίουν και εξαφανίζονται μία προς μία. Οι όποιες τραγικές τους συμμαχίες αποδεικνύονται πρόσκαιρες λυκοφιλίες που πνίγονται από την εθνικιστική ορμή. Το ποτάμι της απάτης σας κύριοι, στέρεψε!!!

Χρυσή Αυγή για να Ξεβρωμίσει ο Τόπος!

Πρωτεσίλαος
Τ.Ο. Ξάνθης

Διαβάστε περισσότερα: Μια γνώριμη μαριονέτα της Άγκυρας στο ψηφοδέλτιο του τηλεοπτικού «Ποταμιού» στην Θράκη | Χρυσή Αυγή

Exit mobile version