Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ψήφισες Δήμα; Έλα να κατέβεις υποψήφιος με τη Ν.Δ.

Ψήφισες Δήμα; Έλα να κατέβεις υποψήφιος με τη Ν.Δ.

Ξέφτισε πολύ γρήγορα το άνοστο παραμύθι για την «άδολη» ψήφο κάποιων ανεξάρτητων βουλευτών υπέρ του Σταύρου Δήμα. Με το που ξεκίνησε η προεκλογική περίοδος άρχισαν και οι… αυθόρμητες μετεγγραφές διαφόρων πρώην ανεξάρτητων βουλευτών προς το μαντρί της Ν.Δ. Η αρχή έγινε το πρωί της Τρίτης, όταν ο Σαμαράς συναντήθηκε διαδοχικά με τη Μίκα Ιατρίδη και τον Κώστα Γιοβανόπουλο, οι οποίοι είχαν εκλεγεί τον Ιούνιο του 2012 με τους ΑΝ.ΕΛ., αργότερα ανεξαρτητοποιήθηκαν και από χθες επανήλθαν στη Ν.Δ.

Φαίνεται, όμως, ότι οι μετεγγραφές βουλευτών, οι οποίοι ψήφισαν … ανιδιοτελώς τον Δήμα θα συνεχιστούν, καθώς άλλοι τρεις θα προστεθούν μάλλον στις λίστες των υποψηφίων της Ν.Δ. στις επόμενες εκλογές. Προφανώς αυτό θα εννοούσε ο Σαμαράς όταν έλεγε πως έκανε ό,τι μπορούσε προκειμένου να εκλεγεί ΠτΔ.

Συν τοις άλλοις, έταζε και θέσεις υποψηφίων στις εκλογικές λίστες της Ν.Δ. Τόσο «αυθόρμητα» ήταν επομένως η επιθυμία αυτών των (πρώην) ανεξάρτητων βουλευτών να ψηφίσουν Δήμα, ώστε έσπευσαν να «εξαργυρώσουν» την ψήφο τους με την επιστροφή σ’ έναν πολιτικό φορέα τον οποίο μέχρι πρότινος έβριζαν.

Γιώργος Μάστορας

Διαβάστε περισσότερα: Ψήφισες Δήμα; Έλα να κατέβεις υποψήφιος με τη Ν.Δ. | Χρυσή Αυγή

Exit mobile version