Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ίχνος τσίπας οι ψοφοδεξιοί – Έμπνευση “Μπάμπη” το γελοίο προεκλογικό σύνθημα με τα ζάρια

Ίχνος τσίπας οι ψοφοδεξιοί - Έμπνευση “Μπάμπη” το γελοίο προεκλογικό σύνθημα με τα ζάρια

Είναι γνωστό πως ο τέως πρωθυπουργός Σαμαράς και η διαλυμένη κλίκα του κάνουν του κεφαλιού τους στην παράγκα της ψοψοδεξιάς μέχρι την πανωλεθρία της 25ης Ιανουαρίου, όπου θα αναλάβει τα ηνία η Ντόρα. Και οι δυο εσωκομματικές πλευρές κάνουν το παν για να επιτύχουν το πιο ιστορικό χαμηλό για την Νέα Δημοκρατία, ποσοστά που θα κάνουν τους τάφους των ιδρυτών και πρώην προέδρων του κόμματος να τρίζουν. Ουδόλως μας στενοχωρεί…

Η αποτυχημένη προεκλογική καμπάνια της τρομολαγνείας και της κινδυνολογίας της ψοφοδεξιάς ξεκίνησε με ένα γελοίο και βλακωδέστατο σύνθημα “Κάποιοι παίζουν την Ελλάδα στα ζάρια, εμείς δεν παίζουμε“. Αλήθεια ποιοι είναι αυτοί που τολμάνε και μιλάνε για παιχνίδια και ζάρια; Αυτοί που καταδίκασαν έναν ολόκληρο λαό στα δεσμά του μνημονίου, στην ανεργία και την φτώχεια και χιλιάδες συμπολίτες μας στην αυτοκτονία.

Τολμάνε και μιλάνε αυτοί που ξεπουλούν την πατρίδα μας κομμάτι – κομμάτι στους εχθρούς της Ελλάδας και τους διεθνείς τοκογλύφους. Έχουν ακόμη το θράσος και αρθρώνουν λόγο αυτοί που κατέλυσαν Σύνταγμα και Δημοκρατία φυλακίζοντας παράνομα κατόπιν δικών τους εντολών στο παραδικαστικό κύκλωμα τον Αρχηγό και τους βουλευτές της τρίτης πολιτικής δύναμης της χώρας.

Εμπνευστής αυτής της βλακείας είναι πιθανότατα ο “Μπάμπης” που ξέρει πολύ καλά από “γκανιάν” κι από… “μπαρμπούτι”. Ίσως να ΄ναι και ο Σταμάτης που τα χρόνια της “Πολιτικής Άνοιξης” λάνσαρε το προεκλογικό σποτ με το ζάρι της Νδ και του Πασόκ να διαλύεται την ημέρα των εκλογών.

Δημητράκη τώρα δικαιώνεσαι!

Διαβάστε περισσότερα: Ίχνος τσίπας οι ψοφοδεξιοί – Έμπνευση “Μπάμπη” το γελοίο προεκλογικό σύνθημα με τα ζάρια | Χρυσή Αυγή

Exit mobile version