Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Με “εντολή Χρυσής Αυγής” το τέλος του Σαμαρά!

Άρθρο από την εφημερίδα “Χρυσή Αυγή” που κυκλοφορεί στα περίπτερα όλης της χώρας

Υπερήφανη Εθνικιστική Νίκη εντός του Ελληνικού Κοινοβουλίου κατάφερε η Χρυσή Αυγή στην τρίτη και τελευταία ψηφοφορία, όπου η χούντα Βενιζέλου – Σαμαρά κατέρρευσε υπό το βάρος των εθνικιστικών ψήφων. Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι οποιαδήποτε άλλη παράταξη και αν ήταν στην θέση της Χρυσής Αυγής είτε θα είχε γίνει εξαρχής δεκανίκι της Νέας Δημοκρατίας, είτε θα λύγιζε υπό το βάρος της πολεμικής ενός ολόκληρου καθεστώτος. Η Χρυσή Αυγή παρά τις διώξεις, την συκοφαντία, τις φυλακίσεις, την τρομοκρατία και τις δολοφονίες στάθηκε αγέρωχη και έπραξε το πατριωτικό της καθήκον, καταψηφίζοντας τον μνημονιακό υποψήφιο Σταύρο Δήμα, γκρεμίζοντας την χούντα Σαμαρά.

Στα τρία – σχεδόν – χρόνια της διακυβέρνησης Σαμαρά, η Χρυσή Αυγή είχε αποκαλύψει πολλές φορές τις πομπές της αντεθνικής και αντιλαϊκής χούντας που λυμαίνεται τον τόπο. Με αιχμή του δόρατος τις αδιαμφισβήτητες αποκαλύψεις για την δράση του παραδικαστικού κυκλώματος που λυμαίνεται τον τόπο, με την κωδική ονομασία «παράγκα του Μπάμπη», η Χρυσή Αυγή απέδειξε σε ολόκληρο τον Ελληνικό Λαό ότι υπάρχει και άλλος δρόμος από το να κυβερνάται από μία εγκληματική οργάνωση που λειτουργεί υπό το μανδύα συνασπισμού πολιτικών κομμάτων.

Ο Αντώνης Σαμαράς και οι υπόλοιποι σκευωροί βλέποντας ότι ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής, Νικόλαος Μιχαλολιάκος, δεν είναι πρόθυμος να κάνει το Κίνημα των Ελλήνων Εθνικιστών δεκανίκι της ΝΔ, άρχισαν την σκευωρία της πολιτικής διώξεως, χρησιμοποιώντας επίορκους δικαστικούς, εντολοδόχους της πολιτικής εξουσίας, ώστε να κλείσουν στην φυλακή τη μισή Κοινοβουλευτική Ομάδα του Λαϊκού Συνδέσμου. Επεχείρησαν με τρόπο εκβιαστικό να αποσπάσουν την στήριξη της Χρυσής Αυγής στην αντεθνική τους πολιτική. Μάλιστα μέχρι τέλους διακινούσαν βρώμικα σενάρια ότι η Χρυσή Αυγή θα υπερψηφίσει τον Σταύρο Δήμα.

Διαψεύστηκαν και απέτυχαν οικτρά! Και απέτυχαν διότι έκριναν εξ ιδίων τα αλλότρια. Οι Χρυσαυγίτες και οι Χρυσαυγίτισσες δεν είναι ανθρωπάκια να άγονται και να φέρονται. Δεν είναι πολιτικάντηδες για να εκβιάζονται με οποιονδήποτε τρόπο, ώστε να βγουν και να παπαγαλίζουν την «ανάγκη για σταθερότητα». Η σταθερότητα μίας αντεθνικής και αντιλαϊκής κυβέρνησης, όπως η κυβέρνηση Σαμαρά, είναι σταθερότητα της δυστυχίας του Ελληνικού Λαού και της Πατρίδας.

Η Χρυσή Αυγή, φυσικά, δεν μπορούσε να επιτρέψει την συνέχιση αυτής της εθνοπροδοτικής πολιτικής που πρόδωσε το όνομα της Μακεδονίας μας, νομιμοποίησε όλους τους λαθρομετανάστες, αφαίμαξε φορολογικά τους Έλληνες, οδηγώντας χιλιάδες στην αυτοκτονία, άφησε το Αιγαίο και την Κύπρο μας βορά στην τουρκική επιθετικότητα και προκάλεσε ή συγκάλυψε σε ελάχιστο χρονικό διάστημα δεκάδες τρανταχτά σκάνδαλα.

Οι έγκλειστοι και διωκόμενοι Συναγωνιστές, προσήλθαν στην αίθουσα του Κοινοβουλίου φορώντας χειροπέδες, αλλά παρόλα αυτά απέδειξαν ότι είναι οι μοναδικοί ελεύθεροι εκεί μέσα. Παρά τις φυλακίσεις, τις διώξεις και τις πιέσεις έπραξαν το καθήκον που πρόσταζε η Πατρίδα και ο Λαός, γκρεμίζοντας οριστικά και αμετάκλητα την πιο άθλια συγκυβέρνηση των τελευταίων δεκαετιών. Έδειξαν έτσι σε ολόκληρο τον κόσμο πως μπορεί κάποιος να ασκήσει πραγματική εθνική πολιτική, χωρίς να εξαρτάται, χωρίς να δίνει «γη και ύδωρ» στο σύστημα, χωρίς να προσκυνήσει.

Στα ερείπια της χούντας Σαμαράς, όντας νικηφόροι ατενίζουμε το επόμενο πεδίο πολιτικής μάχης, αποφασισμένοι να συνεχίσουμε μέχρι την τελική νίκη, που δεν είναι άλλη από την οριστική απελευθέρωση της Πατρίδας μας από την ξενοκρατία!

Διαβάστε περισσότερα: Με “εντολή Χρυσής Αυγής” το τέλος του Σαμαρά! | Χρυσή Αυγή

Exit mobile version