Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Οι 10 δημοφιλέστερες αναρτήσεις του xagr.net το έτος που πέρασε

Οι 10 δημοφιλέστερες αναρτήσεις του xagr.net το έτος που πέρασε

Η επίσημη ιστοσελίδα της Χρυσής Αυγής (xagr.net) είναι η αδέσμευτη και απροσκύνητη φωνή της Αλήθειας, η φωνή της Χρυσής Αυγής ενάντια σε σκευωρούς, νταβατζήδες, λασπολόγους, εγχώριους και  διεθνείς τοκογλύφους. Δίχως να θέλουμε να περιαυτολογήσουμε από την ιστοσελίδα του Λαϊκού Συνδέσμου – Χρυσή Αυγή δίνεται καθημερινά και ακατάπαυστα η μάχη της ενημέρωσης, γι΄ αυτό και η xryshaygh.com βρίσκεται πολύ ψηλά στην προτίμηση των χρηστών στο ελεύθερο διαδίκτυο και απέχει παρασάγγες από τις υπόλοιπες ιστοσελίδες των αποκομμάτων του κλεπτοκρατικού τόξου.

Κόντρα στην τρομοκρατία και την συκοφαντία η ιστοσελίδα της Χρυσής Αυγής ενημερώνει άμεσα, έγκαιρα και κυρίως έγκυρα για τα εγχώρια και διεθνή πολιτικά τεκταινόμενα δίχως εξαρτήσεις και λογοκρισία. Την χρονιά που πέρασε ξεχώρισαν οι αποκαλύψεις για την σκευωρία κατά της Χρυσής Αυγής, καθώς και η νικηφόρα μάχη των ευρωεκλογών. Την νέα χρονιά που ήδη ξεκίνησε πιστεύουμε πως οι αναρτήσεις που θα σπάσουν τα κοντέρ θα είναι αυτές της εκλογικής νίκης, της απελευθέρωσης των αδίκως και παρανόμως έγκλειστων Συναγωνιστών και της τιμωρίας των σκευωρών.

Σας παρουσιάζουμε κατά σειρά τις 10 δημοφιλέστερες αναρτήσεις του xagr.net για το 2014 με την ευχή το 2015 που θα είναι η χρονιά δικαίωσης για την Χρυσή Αυγή να πάμε ακόμη ψηλότερα:

1. ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΜΠΑΛΤΑΚΟΥ: Σαμαράς, Αθανασίου, Δένδιας έστησαν την σκευωρία κατά της Χρυσής Αυγής

2. ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ ΦΩΤΙΑ: Με εντολή Σαμαρά οι προφυλακίσεις

3. Οι τρεις Έλληνες Ευρωβουλευτές της Χρυσής Αυγής

4. Ολόκληρη η εκδήλωση Τιμής και Μνήμης για τους Ήρωες των Ιμίων – ΒΙΝΤΕΟ

5. Νέα φωτομοντάζ και ανάποδη κοπτοραπτική από την εφημερίδα των Συντακτών

6. Όλοι στην μάχη του εκλογικού Αγώνα – Καμία ψήφος χαμένη!

7. Ολόκληρη η εκδήλωση Τιμής και Μνήμης για τους Συναγωνιστές Γιώργο Φουντούλη και Μανώλη Καπελώνη – ΒΙΝΤΕΟ

Διαβάστε περισσότερα: Οι 10 δημοφιλέστερες αναρτήσεις του xagr.net το έτος που πέρασε | Χρυσή Αυγή

Exit mobile version