Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Το πρώτο γέλιο της χρονιάς: Ο Σαμαράς απαντά σε ερώτηση ενός… δέντρου – ΒΙΝΤΕΟ

Το πρώτο γέλιο της χρονιάς: Ο Σαμαράς απαντά σε ερώτηση ενός... δέντρου - ΒΙΝΤΕΟ

Το πόσο γελοίος και ψυχικά ανισόρροπος είναι ο έκπτωτος πρωθυπουργός Σαμαράς το έχουν αντιληφθεί όλοι οι Έλληνες και σε λιγότερο από 4 εβδομάδες από σήμερα θα τον στείλουν αμετάκλητα στο χρονοντούλαπο της ιστορίας. Μετά θα τον αναλάβει η Δικαιοσύνη…

Στις ύστατες προσπάθειες για την ανατροπή του αρνητικότατου εις βάρους του κλίματος και την δημιουργία εντυπώσεων παίζει το χαρτί της κινδυνολογίας και της τρομολαγνείας, αλλά το μόνο που καταφέρνει είναι να γελοιοποιείται ακόμα περισσότερο.

Ενδεικτικό είναι το χθεσινό στημένο σκηνικό έξω από το Μέγαρο Μαξίμου όπου ο Σαμαράς απαντά σε ένα… δέντρο! Με σκηνοθεσία βγαλμένη από βιντεοκασέτες β΄ διαλογής της δεκαετίας του ΄80 ο Σαμαράς “όλως τυχαίως” βγαίνει από το Μαξίμου και μια φωνή από μια νεραντζιά της Ηρώδου Αττικού τον ρωτάει: “Ακούσατε δηλώσεις στελεχών του Σύριζα ότι δεν θα πληρώσουν τόκους και χρεολύσια;”

Ο Σαμαράς επειδή εννοείται δεν άκουσε την ερώτηση, αλλά την… άκουσε ξεκίνησε το ποίημα λέγοντας:”Ε, βέβαια και την άκουσα. Την άκουσα χθες βράδυ…“. Η συμφωνημένη ερώτηση όμως που είχε δώσει ο Σταμάτης δεν έλεγε για δήλωση, αλλά για δηλώσεις. Ο παραληρηματικός όμως Σαμαράς απάντησε για δήλωση, σε ενικό δηλαδή αριθμό, αφού την… άκουσε.

Στην συνέχεια ο τέως πρωθυπουργός είπε το ίδιο παραμύθι για κίνδυνο και αβεβαιότητα για την ελληνική οικονομία, ενώ όλοι ξέρουν καλά πως ο Σύριζα θα συνεχίζει το ίδιο μνημονιακό πρόγραμμα, αφού αυτό έχει συμφωνήσει με τους διεθνείς τοκογλύφους.

Όσο για τον θιασάρχη Σαμαρά για ένα πράγμα να είναι σίγουρος: Στις 25 Ιανουαρίου θα την ακούσει στερεοφωνικά!

Διαβάστε περισσότερα: Το πρώτο γέλιο της χρονιάς: Ο Σαμαράς απαντά σε ερώτηση ενός… δέντρου – ΒΙΝΤΕΟ | Χρυσή Αυγή

Exit mobile version