Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Παρασκευή 2 Ιανουαρίου 2015

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Παρασκευή 2 Ιανουαρίου 2015

Εύχομαι καλή χρονιά στους έγκλειστους Συναγωνιστές και στον Αρχηγό μας. Επιτέλους την νέα χρονιά ας επιστρέψει η δικαιοσύνη στην δυστυχή χώρα μας. Οι Συναγωνιστές μας ελεύθεροι και δικαιωμένοι, ο Αρχηγός μας Αρχηγός όλων των Ελλήνων. Και τα καθάρματα του “συνταγματικού τόξου” να βρεθούν στην φυλακή (η στο τρελάδικο όπως στην περίπτωση Σαμαρά). Χρυσή Αυγή για την Ελλάδα.

Α.Π.

Οι ευχές των παράνομα προφυλακισμένων Συναγωνιστών για το νέο έτος – ΒΙΝΤΕΟ

Εύχομαι από τα βάθη της καρδιάς μου χρόνια πολλά και καλή χρονιά για όλους τους συναγωνιστές της Χρυσής Αυγής (έγκλειστους στα κελιά της τιμής και για όσους είναι έξω) και επίσης χρόνια πολλά στον ελληνικό λαό, στις Ελληνίδες και στους Έλληνες. Το 2015 είμαι αισιόδοξος ότι θα είναι κάτι διαφορετικό για τους Έλληνες. Θα στηρίξουμε με την ψήφο μας το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα της Χρυσής Αυγής για να το δυναμώσουμε πολιτικά και να διώξουμε κλοτσηδόν όλα τα σούργελα σε Ελλάδα και Ευρώπη που μας κάθονται στο σβέρκο μας όλα αυτά τα χρόνια. Οι εκβιασμοί και τα ψευτοδιλήμματά τους δεν θα περάσουν. Έχουμε ξεράσει, τουλάχιστον οι περισσότεροι Έλληνες από τις ψευτιές και τις ανοησίες τους. Έχουμε ξεράσει, εγώ προσωπικά πάρα πολύ, από το πόσο κλέφτες, λαμόγια και ενσυνείδητοι ψεύτες είναι όλοι αυτοί του αυτοαποκαλούμενου “συνταγματικού τόξου”. Να πάνε στον αγύριστο λοιπόν και να μας αφήσουν επιτέλους ήσυχους. Τους σιχάθηκα και δεν μπορώ να τους ανεχθώ πλέον. Μόνο μια δύναμη πολιτικά με εκφράζει και αυτή είναι η Χρυσή Αυγή. Με τη νίκη αδέρφια, για να ξεβρωμίσει ο δύσμοιρος αυτός τόπος.

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ

Κ.Α.

Ξεκινάει η αντίστροφη μέτρηση για την οριστική ήττα του θλιβερού δικτάτορα Σαμαρά

Καλή χρονιά καλή λευτεριά στον Αρχηγό μας και τους υπόλοιπους έγκλειστους βουλευτές μας. Καλή χρονιά στις οικογένειές τους. Καλή χρονιά σε όλους τους χρυσαυγίτες βουλευτές Ευρωβουλευτές, δημοτικούς και περιφερειακούς συμβούλους. Σε όλους τους συναγωνιστές της ιστοσελίδας μας και του εθνικισμού, καλή χρονιά με υγεία και δημιουργία για μια Ελλάδα ελεύθερη και τιμημένη.  Χρόνια πολλά στο νομικά μας τμήμα και σε όλες τις τοπικές μας. Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΘΑ ΝΙΚΗΣΕΙ

Α. Γ.-Α.

Η Χρυσή Αυγή γκρέμισε την ανθελληνική παράγκα του μνημονίου – Άρθρο του Ηλία Κασιδιάρη

Είναι ξημερώματα 31/12/2014 και κάθομαι και κάνω απολογισμό…. Ο 2μιση χρόνων πιτσιρικάς μου κοιμάται και ο άντρας μου επίσης, κατάκοπος από τη δουλειά. Εγώ πάω να σκάσω από το άγχος! Μαζεύτηκαν λογαριασμοί, τέλη, δόσεις εφορίας και πάει λέγοντας. Λέω θα τρελαθούμε πάλι. Μη ξανάρθουν και κόψουν το ρεύμα, είναι χειμώνας. Μετά βλέπω ειδήσεις στο διαδίκτυο και διακρίνω την κακία του Σαμαρά και του Βενιζέλου με τις επιεικώς ηλίθιες δηλώσεις, τους πάνχαζους συλλογισμούς και την συνεχή κινδυνολογία που μ αυτή μπορούν να εκβιάσουν για ψηφαλάκια. Σκέφτομαι. Πόσο στην κοσμάρα τους ζουν; Έχουν ιδέα πόσο μας ξεπούλησαν; πόσο μας κατέστρεψαν ; τι τραβάει ο κόσμος; Ειλικρινά δηλαδή απορώ υπάρχουν την σήμερον ημέρα άτομα που θα πάνε να τους ψηφίσουν στις 25 Γενάρη; Βλέπω και την ώθηση και σαφώς προώθηση που κάνουν στο ΣΥΡΙΖΑ οι δημοσιογραφίσκοι της δεκάρας και τρομάζω! Έχουν ιδέα τι μας περιμένει άμα πάνε και κάνουν κανένα αστείο και βγάλουν το Τσίπρα Πρωθυπουργό; Νομίζουν ότι θα σκίσει το καλτσόν του και θα τα κάνει όλα ρόδινα; Ε δε πάμε καλά. Από ένα μόνο παρηγοριέμαι. Ξέρετε πως; Βλέπω και ξαναβλέπω την αγέρωχη στάση του Αρχηγού και των αδελφών συναγωνιστών στο διαδίκτυο την ώρα που ψήφιζαν με τις ελληνόψυχες φωνές τους «παρών» και παίρνω κουράγιο. Σε κάποιους ίσως να φαίνεται περίεργο όμως εγώ παίρνω δύναμη. Ξέρετε γιατί; Είναι καθαρή η φωνή. Είναι δυνατή η φωνή. Είναι τίμια η φωνή. Η παρουσία είναι δυναμική και φαίνεται ξεκάθαρα! Στέκονται των περιστάσεων. Τους έχουν φυλακίσει για τις ιδέες τους, τους απομάκρυναν από τις οικογένειες τους, από τις ζωές τους κι όμως αυτοί εκεί. Ακλόνητοι! Βράχοι! Δυνατοί υπερασπιστές των πιστεύω τους, των πιστεύω ν μας, της Ελλάδας μας και των Ελλήνων! Θα πάρουμε δύναμη κι εμείς από τον Αρχηγό και τους βουλευτές μας που παρά των αντίξοων συνθηκών που αντιμετωπίζουν αγωνίζονται δυναμικά και θα αγωνιστούμε κι εμείς για το αύριο. Θα σηκώσουμε το κεφάλι και θα προχωρήσουμε !Στις 25 του Γενάρη θα τους στείλουμε στα τσακίδια και εκείνη τη μέρα θα έχουμε Χρυσή Αυγή !!!!!!!! (είμαι 29 χρονών, από τα 18 μου που ψηφίζω, στηρίζω τη Χρυσή Αυγή και είμαι περήφανη γιατί η ψήφος μου μιλάει και εκπροσωπείται στο 100%. )

Αρ.Χρ.- Γεωπονος ΤΕ(ΦΠ)
Σάμος

Αποκαλυπτική φωτογραφία του νέου υπηρεσιακού υπουργού εσωτερικών

Καλησπέρα σε όλους τους ελεύθερους και απροσκύνητους Έλληνες! Απαντάμε στην Ευρώπη ως εδώ ήτανε !Λεηλατήσατε το μέλλον μας, καταστρέψατε τα νιάτα μας, στείλατε στο εξωτερικό και στην ανεργία τα παιδιά μας και τα αδέλφια μας, καταστρέψατε το ήρεμο τέλος που άξιζαν οι γονείς και οι παππούδες μας, που υπήρξαν η ατμομηχανή της μεταπολεμικής Ελλάδας και τώρα θέλετε και τα ψίχουλα που παίρνουμε να σας τα δώσουμε για να πληρωθεί το τοκογλυφικό χρέος που μας φορτώσατε. Εσείς δεν είστε σύμμαχοι είστε τοκογλύφοι !Χρυσή Αυγή να ξεβρωμίσει ο τόπος.

Κατερίνα

Διαβάστε περισσότερα: Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Παρασκευή 2 Ιανουαρίου 2015 | Χρυσή Αυγή

Exit mobile version