Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Δραστηριότητες Τοπικών: Αιτωλοακαρνανία, Αλεξανδρούπολη, Αθήνα, Καβάλα

Συναγωνιστές από Αιτωλοακαρνανία παρουσία του Χρήστο Ρήγα, περιφερειακού σύμβουλου του συνδυασμού «Ελληνική Αυγή για τη Δυτική Ελλάδα» και μέλος της κεντρικής επιτροπής της Χρυσής Αυγής, πραγματοποίησαν στις 28/12/2014 και 29/12/2014 δράση με διανομή έντυπου υλικού. Ένθερμη ήταν η υποδοχή από τον κόσμο και η επικοινωνία άμεση όπου συζητήθηκαν πολλά από τα πραγματικά προβλήματα που απασχολεί αυτό τον καιρό τη κοινωνία.

Στις 29/12/2014 οι συναγωνιστές βρέθηκαν στη λαϊκή αγορά του Μεσολογγίου

Στις 28/12/2014 η δράση πραγματοποιήθηκε στα χωριά Αιτωλικό, Αγγελόκαστρο και Σταμνά.

Την Κυριακή 21 Δεκεμβρίου το πρωί, πραγματοποιήθηκε ενημερωτική δράση σε κεντρικούς δρόμους της Αλεξανδρούπολης, από κλιμάκιο συναγωνιστών της Τ.Ο. Αλεξανδρούπολης. Οι συναγωνιστές με υψηλό το φρόνημα και το ηθικό, παρά τις πολιτικές διώξεις και τις ανήθικες συκοφαντίες από τα καθεστωτικά ΜΜΕ, έγιναν η φωνή του Κινήματος ενημερώνοντας, κατατοπίζοντας και πληροφορώντας τους συμπολίτες μας, όχι μόνο για τις άδικες πολιτικές διώξεις, αλλά και για το τι πραγματικά απεργάζονται για την χώρα μας οι εθνοπροδότες πολιτικοί της. Διανεμήθηκε αρκετά μεγάλος αριθμός φύλλων της εφημερίδας Χρυσή Αυγή, καθώς κι ενημερωτικά φυλλάδια αναφορικά με τις παράνομες πολιτικές διώξεις που υφίσταται το Ελληνικό Εθνικιστικό Κίνημα.

Οι συμπολίτες μας παίρνοντας στα χέρια τους τα ενημερωτικά φυλλάδια, εξέφραζαν  την αγανάκτησή τους στους συναγωνιστές για το ξεπούλημα της Ελλάδος από την εθνοκτόνο συγκυβέρνηση, αλλά και την αγωνία τους για το πότε θα αποφυλακιστούν ο Αρχηγός και οι υπόλοιποι πολιτικοί κρατούμενοι βουλευτές-συναγωνιστές λέγοντας να μην σταματήσουμε των αγώνα. Οι Έλληνες Εθνικιστές απτόητοι, με πείσμα και θέληση ατσάλινη, συνεχίζουν τον νόμιμο πολιτικό αγώνα του Λαϊκού Συνδέσμου έως την Τελική Νίκη!

Πλήθος κόσμου το απόγευμα της Τρίτης στα γραφεία της Τ.Ο. Αθηνών παρακολούθησε την βιντεοπροβολή με θέμα: την πολιτική εξόρμηση της Τ.Ο. Αθηνών και του Μετώπου Νεολαίας στην Βαρβάκειο αγορά. Στελέχη, μέλη και φίλοι τη Τ.Ο. Αθηνών  και του Μετώπου Νεολαίας το πρωί του Σαββάτου πραγματοποίησαν πολιτική εξόρμηση στην Βαρβάκειο αγορά όπου μοίρασαν στους καταστηματάρχες ενημερωτικό υλικό του Κινήματος. Η θερμή ανταπόκριση του κόσμου αποδεικνύει την απήχηση των θέσεων της Χρυσής Αυγής στην Ελληνική κοινωνία, όπου θα αποδειχθεί και στις Εθνικές εκλογές την 25η Ιανουαρίου διαψεύδοντας για μια ακόμη φορά τις χαλκευμένες δημοσκοπήσεις του ένοχου πολιτικού κατεστημένου.

Τ.Ο. Καβάλας: ομιλία για την εκλογή προέδρου της δημοκρατίας. Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 23 Δεκεμβρίου 2014 στα γραφεία της Τ. Ο. Καβάλας, η προγραμματισμένη ομιλία του Γραμματέα της Τοπικής μας, συναγωνιστή Δημήτρη Βογιατζή, με θέμα την εκλογή προέδρου της δημοκρατίας. Την ομιλία του ο συναγωνιστής ξεκίνησε αναφερόμενος στην μεγάλη εορταστική διανομή τροφίμων που πραγματοποίησε η Χρυσή Αυγή στην Αθήνα, τονίζοντας το γεγονός ότι το Κίνημά μας έχει εδώ και καιρό στερηθεί την κρατική χρηματοδότηση και παρ’ όλα ταύτα συνεχίζει τις δράσεις κοινωνικής αλληλεγγύης. Στην συνέχεια αναφέρθηκε στις άκρως επιτυχημένες δράσεις των τελευταίων ημερών που πραγματοποίησαν μέλη της Τοπική μας σε Δράμα, Θάσο και στο εργοστάσιο της Βιομηχανίας Φωσφορικών Λιπασμάτων στην Καβάλα, επισημαίνοντας τις πολύ θετικές αντιδράσεις του κόσμου στην παρουσία μας.

Κατόπιν, στο κυρίως θέμα της ομιλίας του, ο συναγωνιστής Βογιατζής ξεκαθάρισε πως η παρούσα βουλή δεν πρόκειται επ’ ουδενί να εκλέξει τον πρόεδρο της δημοκρατίας τους, ό,τι κι αν κάνει η χούντα των Σαμαροβενιζέλων, όσους κι αν τρομοκρατήσει, όσους κι αν προσπαθήσει να χρηματίσει. Αναφέρθηκε και στις δύο θλιβερές προσωπικότητες των αποστατών Ευ. Μπούκουρα και Χρ. Αλεξόπουλου, οι οποίοι όπως είχαμε προβλέψει, τελικά υπερψήφισαν τον Σταύρο Δήμα. Τα νούμερα όμως από τους αποστάτες, τους διάττοντες αστέρες της αριστεράς και τους αργυρώνητους, δεν συμπληρώνουν τον αναγκαίο αριθμό των 180 βουλευτών. Ούτως ή άλλως οι δανειστές – δυνάστες μας έχουν δείξει την προτίμησή τους στο “θείον βρέφος” της αριστεράς, τον Αλέξη Τσίπρα.

Βέβαια, τόνισε πως η αλλαγή κυβέρνησης δεν θα φέρει και αλλαγή πολιτικής, μιας και ο ΣΥΡΙΖΑ θα ακολουθήσει την ίδια μνημονιακή πολιτική, δείγματα της οποίας έχουν δείξει ήδη εδώ και καιρό με δηλώσεις τους στελέχη του αναφορικά με το χρέος, την κατάργηση του μνημονίου κτλ. Με την ολοκλήρωση της ομιλίας ακολούθησε συζήτηση και η συνάντηση έληξε με τους συναγωνιστές να ψάλλουν σε στάση προσοχής τον Εθνικό ύμνο και τον ύμνο του Κινήματος.

Διαβάστε περισσότερα: Δραστηριότητες Τοπικών: Αιτωλοακαρνανία, Αλεξανδρούπολη, Αθήνα, Καβάλα | Χρυσή Αυγή

Exit mobile version