Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Σαμαροβενιζελικός μέχρι το τέλος ο Παπούλιας

Αμετανόητος φιλοκυβερνητικός, ακόμη και στο τελευταίο πτωτοχρονιάτικο μήνυμά του, φάνηκε ο απερχόμενος ΠτΔ, Κάρολος Παπούλιας, ο οποίος με τα λεγόμενά του ουσιαστικά στάθηκε αλληλέγγυος με την κινδυνολογία και την επένδυση στον φόβο που κάνει ο Σαμαράς και η παρεούλα του. Γιατί, τι άλλο να υποθέσει κανείς, όταν ο Παπούλιας μιλάει για «κατάσταση αβεβαιότητας», πέρα από το ότι ενισχύει τα σενάρια καταστροφής που ύπουλα διαδίδει η κυβέρνηση;

Μιλώντας περισσότερο ως εκπρόσωπος τύπου της συγκυβέρνησης Ν.Δ. – ΠΑΣΟΚ και ελάχιστα ως ο ανώτατος πολιτειακός παράγοντας, που πρέπει να ενώνει όλους τους Έλληνες, ο Παπούλιας είπε ότι «σημαντικές αποφάσεις θα ληφθούν ειδικά για το ελληνικό ζήτημα. Η παρουσία της χώρας μας στον σκληρό πυρήνα της Ευρωπαϊκής Ένωσης είναι μια αδιαπραγμάτευτη επιλογή, με λαϊκή αποδοχή και ευρύτατη διακομματική υποστήριξη. Οφείλουμε, όμως, να τη διαφυλάξουμε» επεσήμανε ο Παπούλιας και πρόσθεσε ότι είμαστε «ακόμη σε μια κατάσταση αβεβαιότητας, επειδή υπάρχουν σημαντικές εκκρεμότητες στη διαπραγμάτευση».

Μια ανακοίνωση της Ν.Δ. ή του ΠΑΣΟΚ θα ήταν αναμφισβήτητα ταυτόσημη με τα λεγόμενα του Παπούλια, ο οποίος θα μείνει στην Ιστορία ως ο επικυρωτής, δίχως την παραμικρή διαφωνία, όλων των αντεθνικών και αντιλαϊκών μέτρων του Μνημονίου, επισκιάζοντας όλες τις προηγούμενες «επιδόσεις», όπως ότι ήταν ο υπουργός που υπέγραψε την άρση της εμπόλεμης κατάστασης με την Αλβανία, ο δανειστής του Ανδρέα Παπανδρέου και ο συνκολυμβητής της Δήμητρας Λιάνη και της Έλλης Στάη.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Διαβάστε περισσότερα: Σαμαροβενιζελικός μέχρι το τέλος ο Παπούλιας | Χρυσή Αυγή

Exit mobile version