Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Δραστηριότητες Τοπικών: Θάσος, Ξάνθη, Αθήνα, Κοζάνη

Εορταστική διανομή τροφίμων στην ακριτική Θάσο. Η Χρυσή Αυγή από την πρώτη μέρα που εντάχθηκε στο Ελληνικό κοινοβούλιο έκανε πράξη, μια από τις προεκλογικές της δεσμεύσεις, δηλαδή ότι τα χρήματα του Ελληνικού λαού θα επιστρέφουν στον ίδιο Ελληνικό λαό. Η Τ.Ο. Θάσου αυτές τις εορταστικές ημέρες πραγματοποίησε δράση κοινωνικής αλληλεγγύης κατά την οποία μοιράστηκαν τρόφιμα σε οικογένειες που αντιμετωπίζουν οικονομικά προβλήματα.

Συγκεκριμένα, μοιράστηκε κρέας και βασιλόπιτες σε περίπου είκοσι άπορες οικογένειες για να μπορέσουν να χαρούν το εορταστικό τραπέζι. Η υποδοχή των συναγωνιστών έγινε με ενθουσιασμό και πολλές ευχές, καθώς και με την ευχή για γρήγορη αποφυλάκιση του Αρχηγού της μοναδικής αντιμνημονιακής και ανεξάρτητης πολιτικής δύναμης στην Ελλάδα. Η Χρυσή Αυγή απέδειξε ακόμη μία φορά πως βρίσκεται δίπλα στους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη και αποδεικνύει συνεχώς το κοινωνικό της πρόσωπο. Κανείς Έλληνας μόνος!

Όπως πάντα η Τ.Ο. Ξάνθης του Λαϊκού Συνδέσμου Χρυσή Αυγή, είναι δίπλα στο δοκιμαζόμενο και ρημαγμένο Έλληνα συμπολίτη μας. Κλιμάκιο συναγωνιστών παρουσία του γραμματέα της Τοπικής Καπαγερίδη Χρήστου, διένειμε τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης σε οικογένειες του νομού που μαστίζονται από την ανεργία. Ειδικά τις ευαίσθητες εορταστικές ημέρες όπου η απουσία της κρατικής ανθελληνικής μηχανής βρίσκεται σε μεγάλη απόσταση από τις ανάγκες των πτωχών πλέον συμπατριωτών μας, αυτές ακριβώς τις ημέρες είμαστε δίπλα τους για να αποδείξουμε έμπρακτα την αγάπη μας.

Με τη δύναμη που πηγάζει από την ατσαλένια θέληση των Συναγωνιστών προσφέρουμε ένα μικρό δείγμα από τη συμπαράστασή μας σε οικογένειες που μας έχουν πραγματικά ανάγκη. Μια τέτοια μέρα απλά υπενθυμίζουμε ότι κανείς Έλληνας δεν είναι μόνος του. Είμαστε δίπλα του και προσφέρουμε ό,τι η τρόικα και οι εγχώριες πολιτικές θεραπαινίδες της του στερούν.

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η Πρωτοχρονιάτικη εορτή της Τ.Ο. Αθηνών. Μέλη και φίλοι του Κινήματος έδωσαν το παρόν. Η εορτή άνοιξε με χαιρετισμό από τον Γραμματέα της Τ.Ο. Αθηνών Ιωάννη Βουλδή. Ακόμα προβλήθηκαν βίντεο με τα σημαντικότερα γεγονότα του 2014. Το γλέντι συνεχίστηκε μέχρι πρωίας με παραδοσιακή μουσική, φαγητό και χορό.

Κλιμάκιο Συναγωνιστών της Τ.Ο. Κοζάνης πραγματοποίησε ενημερωτική δράση στο κέντρο της πόλης της Κοζάνης. Διανεμήθηκαν εφημερίδες του Κινήματος, φευ βολάν με συνθήματα «Κάτω η χούντα Σαμαρά», καθώς και dvd με την ομολογία Μπαλτάκου και το ηχητικό ντοκουμέντο Σαμαρά, αποδεικτικά στοιχεία για την σκευωρία κατά του Κινήματός μας, καθώς και ομιλίες βουλευτών μας στο κοινοβούλιο. Τίποτε δεν σταματά τους Εθνικιστές – Σπάμε την συνωμοσία σιωπής παντού. Κάτω η Χούντα Σαμαρά – Λευτεριά στη Χρυσή Αυγή!

Διαβάστε περισσότερα: Δραστηριότητες Τοπικών: Θάσος, Ξάνθη, Αθήνα, Κοζάνη | Χρυσή Αυγή

Exit mobile version