Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Συμβαίνει τώρα: Μια χούφτα κλακαδόροι και εγκεφαλικά νεκροί στέλνουν το κλεφτοΠασόκ στο χρονοντούλαπο της ιστορίας

Συμβαίνει τώρα: Μια χούφτα κλακαδόροι και εγκεφαλικά νεκροί στέλνουν το κλεφτοΠασόκ στο χρονοντούλαπο της ιστορίας

Τα σχόλια ειλικρινά περιττεύουν…. Ο γιος του εθνικού ολετήρα που κατέστρεψε την Πατρίδα και έναν ολόκληρο λαό ιδρύει αυτήν την στιγμή το νέο ΚΙ.ΔΗ.ΣΟ (Κίνημα Δημοκρατών Σοσιαλιστών) βάζοντας ταφόπλακα στο κλεφτοΠασόκ του πατέρα του και του Βενιζέλου.

Μαζί του μια χούφτα κλακαδόροι κρατικοδίαιτοι που ακόμα στρογγυλοκάθονται στις καρέκλες του δημοσίου και λίγοι εγκεφαλικά νεκροί. Δυστυχώς υπάρχουν κι αυτοί… Το πιο χαρμόσυνο γεγονός όμως είναι ότι η διάσπαση του αποκόμματος του Πασόκ στέλνει τους κλέφτες και τα λαμόγια οριστικά στο χρονοντούλαπο της ιστορίας.

Ενδεικτικό της… αγάπης με την οποία περικλείει ο ελληνικός Λαός τα ζόμπι του Πασόκ είναι τα σχόλια στο ζωντανό (τα έχουν αφήσει ανοιχτά…) όπου οι χρήστες στολίζουν κατά ριππάς τον ΓΑΠ και τα τσιράκια του. Στο ΚΙ.ΔΗ.ΣΟ δεν είχαν καν την νοημοσύνη να ονοματίσουν την εκδήλωση και εμφανίζονται μια σειρά από ερωτηματικά.Πολύ εύστοχο!

Είναι αυτό που σκέφτεται κάθε Έλληνας: Αυτός εδώ τώρα τι κάνει;;; Η απάντηση είναι απλή. Ενταφιάζει τον Βαγγελοβενιζέλο, τα… οράματα του πατέρα του και την κοινή λογική. Ουδόλως μας στενοχωρεί!

Το μόνο σίγουρο είναι πως στις 25 Ιανουαρίου η Χρυσή Αυγή ως τρίτη πολιτική δύναμη με αυξημένα ποσοστά θα αναλάβει τον ρόλο της Εθνικής Αντιπολίτευσης και θα τηρήσει τις υποσχέσεις της: Οι Έλληνες στην εξουσία – Οι κλέφτες στην φυλακή!

Διαβάστε περισσότερα: Συμβαίνει τώρα: Μια χούφτα κλακαδόροι και εγκεφαλικά νεκροί στέλνουν το κλεφτοΠασόκ στο χρονοντούλαπο της ιστορίας | Χρυσή Αυγή

Exit mobile version