Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Συνέντευξη συναγωνιστή Αρτέμη Ματθαιόπουλου στο ΕγνατίαTV – ΒΙΝΤΕΟ

YouTube Poster

Την πρώτη του προεκλογική συνέντευξη παραχώρησε ο βουλευτής Σερρών και μέλος του Πολιτικού Συμβούλιου, Συναγωνιστής Ματθαιόπουλος Αρτέμης την περασμένη Τετάρτη στο κανάλι Egnatia TV και συγκεκριμένα στην εκπομπή “Εδώ Μακεδονία”.

Η, ομολογουμένως, ρεαλιστική στα πλαίσια της σωστής δημοσιογραφίας αντιμετώπιση από τους δημοσιογράφους συντέλεσε στην δημιουργία μιας αντικειμενικής συνέντευξης με ενδιαφέροντα ερωτήματα γύρω από μείζονα θέματα πολιτικής -και όχι μόνο- επικαιρότητας. Ο Συναγωνιστής Ματθαιόπουλος αρχικά τόνισε πως η Χρυσή Αυγή παρά τις παράνομες πολιτικές διώξεις εις βάρος της παραμένει ρυθμιστής των πολιτικών εξελίξεων και πως οι πρόωρες εθνικές εκλογές που προκύπτουν από τη μη ψήφιση Προέδρου της Δημοκρατίας θα αναδείξουν σύντομα τον Λαϊκό Σύνδεσμο σε θριαμβευτή.

Επίσης αναφέρθηκε στο οικονομικό πρόγραμμα της Χρυσής Αυγής και στους τρόπους αντιμετώπισης της μνημονιακής κρίσης, στην πολιτική δίωξη του κόμματος και τα στοιχεία που αποδεικνύουν την απόλυτη ενοχή Σαμαρά που για τις ψήφους του αποκόμματος του έκλεισε στη φυλακή χωρίς στοιχεία τη μισή Κοινοβουλευτική Ομάδα και τον Αρχηγό της τρίτης πολιτικής δύναμης της χώρας. Τέλος, δεν παρέλειψε να ξεκαθαρίσει πως ο ελληνικός λαός, παρά το κλίμα τρομοκρατίας που επιβάλει η χούντα που εξουσιάζει την πατρίδα μας, συνεχίζει να εμπιστεύεται τη Χρυσή Αυγή στο πρόσωπο της οποίας βλέπει τη μοναδική αξιόπιστη δύναμη αντιπολίτευσης, κάτι που αποδεικνύεται και δημοσκοπικά αλλά θα επικυρωθεί οριστικά από το αποτέλεσμα της κάλπης στις 25 Ιανουαρίου. 

Τα αμέτρητα θετικά μηνύματα που απέστειλαν οι τηλεθεατές στον σταθμό δείχνουν πως η Χρυσή Αυγή διαθέτει τεράστιο έρεισμα στην ελληνική κοινωνία και πως οι προτάσεις της έχουν μεγάλη απήχηση στον κόσμο, γεγονός που αναγκάζει τα μεγαλοκάναλα της διαπλοκής να φιμώνουν τη φωνή μας για να μην ακούγεται η αλήθεια.

Διαβάστε περισσότερα: Συνέντευξη συναγωνιστή Αρτέμη Ματθαιόπουλου στο ΕγνατίαTV – ΒΙΝΤΕΟ | Χρυσή Αυγή

Exit mobile version