Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Το ανέκδοτο της χρονιάς: Η Σπυράκη που έκρυβε τις «αεροπλανιές» Σαμαρά, μιλάει για παραπλάνηση της κοινής γνώμης!

Το ανέκδοτο της χρονιάς: Η Σπυράκη που έκρυβε τις «αεροπλανιές» Σαμαρά, μιλάει για παραπλάνηση της κοινής γνώμης!

Η Μαρία Σπυράκη είναι μία γυναίκα με ένα ομολογουμένως συστημικότατο βιογραφικό. Έχει καταφέρει πολλά στην ζωή της, έχοντας περάσει από γραμματέας της νεολαίας του ΠΑΣΟΚ στην σχολή της και καταλήγοντας Ευρωβουλευτής και εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, με μία ενδιάμεση στάση στο κανάλι του Μπόμπολα.

Στη διάρκεια των Εθνικών Εκλογών του 2012, η Μαρία Σπυράκη ήταν ακόμα δημοσιογράφος του MEGA και σύμφωνα με ομολογία της απέκρυψε την είδηση ότι στην Ελλάδα ήρθαν 5,26 δισ. ευρώ σε μετρητά με τρεις διαφορετικές πτήσεις C – 130. Την ίδια ώρα που ο Σαμαράς με τον Προβόπουλο κατάρτιζαν ακόμα και σχέδιο περικύκλωσης των ΑΤΜ από ΜΑΤ για να τα προστατεύσουν από τον κόσμο, η Νέα Δημοκρατία έκανε προεκλογική εκστρατεία με κεντρικό σύνθημα «Σαμαράς ή θα αδειάσουν τα ΑΤΜ». Μόνο που τα ΑΤΜ είχαν ήδη αδειάσει και η Σπυράκη το έκρυβε από τον Λαό, παραπλανώντας την κοινή γνώμη και χαλκεύοντας το εκλογικό αποτέλεσμα υπέρ του Σαμαρά, που έγινε λίγο αργότερα και πολιτικός της αρχηγός.

Τώρα η Σπυράκη έστειλε επιστολή στο ΕΣΡ προκειμένου να τιμωρηθεί σταθμός και συγκεκριμένος δημοσιογράφος, επειδή δήθεν παραπλάνησαν την κοινή γνώμη, εναντίον του Σαμαρά! Αυτό, βέβαια, μας θυμίζει τις περιβόητες επιστολές Αθανασίου στην Κουτζαμάνη και είμαστε σίγουροι για το αποτέλεσμα. Να δείτε που το ΕΣΡ θα επιληφθεί άμεσα του ζητήματος και μάλιστα αποδεχόμενο πλήρως την θέση της Σπυράκη, ενώ κανονικά θα έπρεπε να επιβληθεί εξοντωτικό πρόστιμο στην ίδια για την απόκρυψη της είδησης με τις «αεροπλανιές» Σαμαρά.

Από την άλλη πλευρά το Γραφείο Τύπου της Χρυσής Αυγής έχει φτάσει στο σημείο να στέλνει ημερησίως επιστολές διαμαρτυρίας για την φίμωση της τρίτης πολιτικής δύναμης του τόπου από τα κανάλια, και έως τώρα ουδείς έχει τιμωρηθεί, ενώ υποψιαζόμαστε ότι δεν πρόκειται και να τιμωρηθεί, αφού εκτελούνται εντολές Σαμαρά!

Διαβάστε περισσότερα: Το ανέκδοτο της χρονιάς: Η Σπυράκη που έκρυβε τις «αεροπλανιές» Σαμαρά, μιλάει για παραπλάνηση της κοινής γνώμης! | Χρυσή Αυγή

Exit mobile version