Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ο πρώην Διευθυντής της Παγκόσμιας Τράπεζας τάσσεται υπέρ του ΣΥΡΙΖΑ. Εσείς;

Ο πρώην Διευθυντής της Παγκόσμιας Τράπεζας τάσσεται υπέρ του ΣΥΡΙΖΑ. Εσείς;

Γράφει ο Αντίοχος

Υπέρ του δήθεν αντισυστημικού ΣΥΡΙΖΑ τάσσεται πρώην διευθυντής της Παγκόσμιας Τράπεζας! Πρόκειται για τον Αυστριακό Κουρτ Μπάγιερ που έγραψε άρθρο στην αυστριακή εφημερίδα «Ντερ Στάνταρντ», με τον ενδεικτικό τίτλο «Υποστηρίζω τον Τσίπρα και τον Ρέντζι».

Ο πρώην διευθυντής της Παγκόσμιας Τράπεζας χαρακτηρίζει στο άρθρο του, τους Τσίπρα και Ρέντζι «πρώτες ηλιαχτίδες για μια μεταστροφή» και υποστηρίζει ότι «ο Τσίπρας δεν έχει απειλήσει ποτέ με διακοπή όλων των ελληνικών πληρωμών (κρατική χρεοκοπία), αλλά έχει προτείνει διαπραγματεύσεις με τους πιστωτές, που έχουν ως στόχο να κάνουν διαχειρίσιμο τον τεράστιο όγκο του χρέους της Ελλάδας».

Τέλος, κάνει λόγο για προσπάθειες… δαιμονοποίησης του ΣΥΡΙΖΑ και καταλήγει λέγοντας πως θα πρέπει κανείς στην Ευρώπη να στρίψει επιτέλους δυναμικά το τιμόνι της οικονομικής πολιτικής, με μπροστάρηδες τις… ηλιαχτίδες, Τσίπρα και Ρέντζι.

Όταν, λοιπόν, ένας πρώην της Παγκόσμιας Τράπεζας υποστηρίζει με τόση θέρμη τον mister Tsipra, εμείς οι Έλληνες μπορούμενα μείνουμε… αμέτοχοι;

(ΥΓ): Τι Τσίπρας, τι Σαμαράς! Χρυσή Αυγή, η μόνη εθνική επιλογή!

Εθνικισμός

Διαβάστε περισσότερα: Ο πρώην Διευθυντής της Παγκόσμιας Τράπεζας τάσσεται υπέρ του ΣΥΡΙΖΑ. Εσείς; | Χρυσή Αυγή

Exit mobile version