Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Δευτέρα 5 Ιανουαρίου 2015

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Δευτέρα 5 Ιανουαρίου 2015

Και κλέφτες και ψεύτες! Αφού κατέκλεψαν τα κρατικά ταμεία για να κάνουν αμύθητες περιουσίες αυτοί και τα κομματόσκυλά τους, έρχονται τώρα να μας βομβαρδίσουν με τις πλαστές δημοσκοπήσεις για να μας πείσουν πως η Χρυσή Αυγή δεν είναι τρίτο κόμμα! Είναι τόσο άθλιοι ώστε να δείχνουν τρίτο κόμμα το συνονθύλευμα κωμικών του Θεοδωράκη, ενώ υπάρχουν μαϊμού δημοσκοπήσεις που δείχνουν ΠΑΣΟΚ και ΚΚΕ πάνω από τη Χρυσή Αυγή! Είναι τόσο γελοίοι, αλλά ποιος τους πιστεύει πια; Προσωπικά, αναζητώ ψηφοφόρους του Θεοδωράκη, του ΠΑΣΟΚ και του ΚΚΕ για να γελάσω μαζί τους, αλλά δεν βρίσκω πουθενά. Αντίθετα οπουδήποτε και να πας ακούς νέους και μεγαλύτερους να μιλούν για τη Χρυσή Αυγή και το πώς θα ξεβρωμίσει τον τόπο. Ήθελα να ‘ξερα, γιατί οι εισαγγελείς δεν επεμβαίνουν στις δημοσκοπικές έρευνες μαϊμού που εξαπατούν τον κόσμο, προς όφελος των κομμάτων της διαπλοκής. Άραγε πόσο μεγάλα είναι τα συμφέροντα που παίζονται και πόσο τους χάλασε τη σούπα η Χρυσή Αυγή… Αυτά βλέπω και αισθάνομαι διπλά περήφανος για τους έγκλειστους βουλευτές του κόμματος και τον Αρχηγό μας. Και μαζί για τα παλικάρια μας που τρέχουν σε όλη τη χώρα με τη σημαία μας ψηλά για να ανοίξουν τα μάτια στους Έλληνες. Ο Θεός είναι μαζί μας και θα νικήσουμε!

Η.Δ.

Παναγιώτης Ηλιόπουλος: Καλή Χρονιά – Καλούς Αγώνες – Καλές Νίκες

Χθες και πριν από λίγη ώρα τελείωσε η ομιλία Σαμαρά στη Λάρισα. Ο Σαμαράς δεν θα κάνει άλλη ομιλία σε όλη τη Θεσσαλία. Ήταν λοιπόν μια πανθεσσαλική συγκέντρωση και η ΝΔ, έδωσε τον καλύτερο εαυτό της για να έχει μεγάλη επιτυχία, καθώς ήταν και η πρώτη περιοδεία Σαμαρά στη περιφέρεια. Είχαν για το σκοπό αυτό την προηγουμένη, σύσκεψη των στελεχών και από τους 4 νομούς της Θεσσαλίας για την καλύτερη οργάνωση της. Στα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων της Λάρισας, της Καρδίτσας, των Τρικάλων και του Βόλου υπήρχαν αγωνιστικά καλέσματα για συμμετοχή στην ομιλία Σαμαρά. Τα κινητά τηλέφωνα πήραν φωτιά από τα μηνύματα που έστελναν οι θεσσαλοί βουλευτές, πρώην και νυν γαλάζιοι δήμαρχοι, κομματάρχες κλπ. για παλαιική συμμετοχή. Και ποιο το αποτέλεσμα: Στην ομιλία, όχι σε πλατεία, όχι σε κλειστό γήπεδο, όχι σε θέατρο αλλά σε ξενοδοχείο, κατάφεραν να συγκεντρώσουν το πολύ 300 άτομα. Τα παραπάνω έκαναν τον ασταθή ψυχικά Σαμαρά να είναι έτοιμος να καταρρεύσει. Συναγωνιστές η ψοφοδεξιά είναι σε” απόλυτη διάλυση”. Είναι η ευκαιρία μας για το Εθνικιστικό Κίνημα η Χρυσή Αυγή να καταστεί αξιωματική αντιπολίτευση, εκφράζοντας τις υγιείς δυνάμεις του τόπου για μια Ελλάδα που θα ανήκει στους Έλληνες.

Ρ.Ι.
Εκλογές με πολιτικούς κρατουμένους;

Όποια συγκυβέρνηση και αν ετοιμάζουν οι επικυρίαρχοι ένα είναι σίγουρο, θα κληθούν οι Έλληνες πολίτες να αντιμετωπίσουν χειρότερες στενωπούς δυσκολιών από όλες τις απόψεις. Εύχομαι το νέο έτος ο Αρχηγός και οι βουλευτές μας να είναι σύντομα ελεύθεροι κοντά μας και όλοι οι Έλληνες να ανακαλύψουν την δύναμη της ανιδιοτέλειας και της αφύπνισης. Ας συνεχίσουμε αγωνιζόμενοι για μια Ελλάδα που θα ανήκει μόνο σε εμάς τους Έλληνες. Καλή αγωνιστική χρονιά.

Ελευθερία

Θυμάμαι μιαν Αθήνα διαφορετική

Και ως δια θαύματος είκοσι σχεδόν ημέρες προ των εκλογών η αστυνομία του Σαμαρά συνέλαβε για ακόμη μια φορά τον Χ. Ξηρό. Τον οποίο η δικαιοσύνη του καθεστώτος είχε απελευθερώσει με το πρόσχημα της άδειας από το σωφρονιστικό κατάστημα στο οποίο κρατείτο. Τόσο πολύ υποτιμούν τη νοημοσύνη του ελληνικού λαού ανακοινώνοντας διάφορες πληροφορίες – ανοησίες σχετικά με τη υπόθεση αυτή. Η ροή των πληροφοριών αυτών εκπέμπεται από τα παπαγαλάκια των κρατικοδίαιτων ΜΜΕ με σκοπό να αποπροσανατολίσουν τους πολίτες από τα φλέγοντα και διαρκή προβλήματα τα οποία έχει συσσωρεύσει η κυβερνητική ανικανότητα καθώς και η υποταγή τους στους παγκόσμιους επικυρίαρχους. Ξεπέρασαν κάθε μέτρο ιλαρότητας λέγοντας ότι οι γείτονες του Ξηρού είπαν ότι τάιζε μυρμήγκια. Εύκολα αντιλαμβάνεται κάποιος γιατί η εγκληματικότητα έχει κτυπήσει κόκκινο στη χώρα μας αφήνοντας απροστάτευτους τους πολίτες μιας και η ιεραρχία της αστυνομίας επιδίδεται σε πολιτική σπέκουλα, βοηθώντας το άθλιο αυτό καθεστώς να διασωθεί, εξοφλώντας έτσι γραμμάτια για την ανέλιξη τους στις ανώτατες βαθμίδες. Στα πολύ ψιλά περνάνε οι δολοφονίες Ελλήνων πολιτών που αφού πρώτα τους ληστέψουν τους βασανίσουν στο τέλος τους σκοτώνουν αποδεικνύοντας το ρατσισμό που υπάρχει κατά των ιθαγενών κατοίκων αυτής της χώρας.

Στο χέρι κυριολεκτικά των Ελλήνων είναι να τα αλλάξουν όλα αυτά στις προσεχείς εκλογές δυναμώνοντας τη Χρυσή Αυγή στέλνοντας τους υπεύθυνους της δυστυχίας τους στη λήθη της ιστορίας για μια Ελλάδα πρώτα για τους Έλληνες.

Π.Ν.

Διαβάστε περισσότερα: Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Δευτέρα 5 Ιανουαρίου 2015 | Χρυσή Αυγή

Exit mobile version