Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ο ξανθός Ξηρός και τα γαλάζια παπαγαλάκια

Ο ξανθός Ξηρός και τα γαλάζια παπαγαλάκια

Γράφει ο Αντίοχος

Πανηγυρίζει η νουδούλα και τα παπαγαλάκια της, για τη «σύλληψη» του Ξηρού και ο Κικίλιας ισχυρίζεται πως «η ΕΛΑΣ απέτρεψε πολύ σοβαρό τρομοκρατικό χτύπημα». Το οποίο, σύμφωνα με τα παπαγαλάκια (της νουδού και των ΜΜΕ), θα γινόταν στις φυλακές Κορυδαλλού, για την απελευθέρωση των… συνδαιτυμόνων του Ξηρού στο περσινό πάρτι.

Λοιπόν, λίγα λόγια και καλά για την όλη υπόθεση:

1ον) Σας θυμίζω τι είχε καταγγείλει ο Γιωτόπουλος, για τη δήθεν «απόδραση» Ξηρού: «Αφού ο Χριστόδουλος είναι τόσο επικίνδυνος τρομοκράτης, γιατί όταν το 2011 έβαλε φωτιά στο κελί του, αντί να τον τιμωρήσουν όπως θα όφειλαν, τον επιβράβευσαν ικανοποιώντας και τα τρία αιτήματά του, μεταφέροντάς τον στις πτέρυγες; Γιατί του έδωσαν το ελεύθερο να πηγαίνει καθημερινά όπου θέλει, στο αρχιφυλακείο, στους Πυρήνες, στους σημαντικότερους ποινικούς; Ποιος έδωσε τη διαταγή; Όχι βέβαια η διευθύντρια ούτε κάποιος αρχιφύλακας. Δεν έχουν τέτοια εξουσία και ούτε θα αναλάμβαναν τέτοια ευθύνη. Η διαταγή ήρθε από τα πάνω. Από την αντιτρομοκρατική, την ΕΥΠ, και άρα από την κυβέρνηση που την εποπτεύει. Γιατί στις δύο άδειες του Βασ. Τζωρτζάτου με κατ’ οίκον περιορισμό, έξι αυτοκίνητα της Αντιτρομοκρατικής ήταν κάτω από το σπίτι του (τρία στο δρόμο και τρία στους παραδρόμους) και τον παρακολουθούσαν, ενώ στον Χριστόδουλο που ήταν σε χωριό δεν υπήρχε κανείς; Όλοι αυτοί οι κύριοι της Αντιτρομοκρατικής, της ΕΥΠ, της κυβέρνησης, αλλά και της CIA δεν γνώριζαν ότι ο Χριστόδουλος εδώ και ενάμιση χρόνο είχε πάρει έξι άδειες; Τι έκαναν για να αποτρέψουν την ενδεχόμενη εξαφάνισή του; Τίποτε».

2ον) Είναι βασική αρχή για κάθε καταζητούμενο κ.τ.λ. –την οποία γνωρίζουν ακόμα και τα μικρά παιδιά- να αποφεύγει να γίνεται αντικείμενο προσοχής του κόσμου («να δίνει στόχο», που λέμε…), με την εμφάνιση, το ντύσιμό του και τη συμπεριφορά του. Αλλά, ο «καταζητούμενος» Ξηρός, αντί να φροντίσει να περνά απαρατήρητος, τριγύριζε με βαμμένο ξανθό μαλλί και μαύρο μούσι, συγκεντρώνοντας όλα τα βλέμματα πάνω του. Λέτε να ήταν τόσο ηλίθιος ή απλώς αισθανόταν απολύτως ασφαλής;

3ονΑπό πού συμπέραναν οι… φωστήρες ότι το «μεγάλο χτύπημα» θα γινόταν στις φυλακές Κορυδαλλού; Από κάποια πρόχειρα σχεδιαγράμματα, που βρήκε η «Αντιτρομοκρατική» στο σπίτι που (δήθεν) «κρυβόταν» ο Ξηρός και που απεικονίζουν έναν συγκεκριμένο στόχο, οδούς και δρομολόγια. Από πουθενά δεν προκύπτει ότι ο «στόχος» ήταν οι φυλακές Κορυδαλλού, αλλά επειδή το κτίριο-στόχος είχε… μεγάλη πόρτα και λαμβάνοντας υπόψη το γνωστό «μεγάλη πόρτα θα διαβείς», οι παπαγάλοι συμπέραναν ότι επρόκειτο για τον Κορυδαλλό.

Εν τέλει, σ’ αυτή την υπόθεση όλοι είναι… ευχαριστημένοι. Και ο Ξηρός, που χάρηκε την ελευθερία του για έναν ολόκληρο χρόνο και τα σαμαρόσκυλα, που χαίρονται γιατί νομίζουν –με το φτωχό τους το μυαλό- ότι η «σύλληψη» Ξηρού θα τους αποφέρει ψηφαλάκια. Ας κάνουν όρεξη, έχουμε… γλάρο!

Εθνικισμός

Διαβάστε περισσότερα: Ο ξανθός Ξηρός και τα γαλάζια παπαγαλάκια | Χρυσή Αυγή

Exit mobile version