Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ο Θεοδωράκης καλεί τον Τσίπρα σε αναμέτρηση – Τον Σαμαρά γιατί δεν τον καλεί;

Ο Θεοδωράκης καλεί τον Τσίπρα σε αναμέτρηση - Τον Σαμαρά γιατί δεν τον καλεί;

Έχει ανάψει η συζήτηση για το πόσα και τι είδους debate θα γίνουν στα κανάλια μεταξύ των πολιτικών αρχηγών. Ο Τσίπρας κάλεσε τον Σαμαρά σε δύο debate, ένα με όλους τους πολιτικούς αρχηγούς – πλην Νικόλαου Μιχαλολιάκου που επειδή ξεφτίλισε το σύστημα είναι στη φυλακή – και ένα μόνο οι δυο τους. Ο Καμμένος κάλεσε επίσης τον Σαμαρά σε ένα debate τριών θεματικών ενοτήτων. Ο Σαμαράς απάντησε και στους δύο λέγοντας ότι δεν θέλει να πάει σε debate γιατί δεν θα έχει auto que.

Και… ξαφνικά… πετάχτηκε και ο Θεοδωράκης. Σαν τι πετάχτηκε δεν θα το πούμε, αλλά ήταν παντελώς άσχετο, αφού ο συγκεκριμένος δημοσιογράφος του MEGA δεν είναι αρχηγός κόμματος του Ελληνικού Κοινοβουλίου. Είναι σα να βγει ο Λεβέντης και να καλέσει τους πολιτικούς αρχηγούς σε διάλογο. Ας το ξεπεράσουμε αυτό, όμως, χάριν της συζήτησης…

Ο Θεοδωράκης κάλεσε λοιπόν τον Τσίπρα σε debate  και μάλιστα με δικούς του όρους. Χουβαρντάς ο Σταύρος, αλλά άφησε ένα κενό στην όλη υπόθεση. Κάλεσε σε debate τον Τσίπρα, αλλά όχι τον Σαμαρά.

Γιατί άραγε; Μήπως επειδή με τον Σαμαρά τα έχει καλά το αφεντικό του ο Μπόμπολας, τον οποίο τροφοδοτεί αφειδώς με δημόσια έργα και του χαρίζει εκατοντάδες εκατομμύρια ευρώ σε χρέη;

Αλλά αυτά είναι λεπτομέρειες, αφού όλοι τους μιλάνε για debate μεταξύ των πολιτικών αρχηγών, σε οποιοδήποτε συνδυασμό, την ώρα που ο Αρχηγός της Τρίτης πολιτικής δύναμης του τόπου βρίσκεται στην φυλακή με «εντολή Σαμαρά» και χωρίς κανένα στοιχείο. Αλλά δεν πειράζει, ας χαρούν την “δημοκρατία” τους και ο Αρχηγός θα πάει απευθείας να πάρει την τρίτη διερευνητική εντολή για σχηματισμό κυβέρνησης!

Διαβάστε περισσότερα: Ο Θεοδωράκης καλεί τον Τσίπρα σε αναμέτρηση – Τον Σαμαρά γιατί δεν τον καλεί; | Χρυσή Αυγή

Exit mobile version