Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Έχει πέσει στα πατώματα ο Βενιζέλος: Παρακαλάει Τσίπρα και Σαμαρά για την διάσωσή του

Έχει πέσει στα πατώματα ο Βενιζέλος: Παρακαλάει Τσίπρα και Σαμαρά για την διάσωσή του

Τον εφιάλτη του βιώνει από το Σάββατο ο Βαγγέλης Βενιζέλος, από την στιγμή που ο γιος του εθνικού ολετήρα Τζέφρυ ίδρυσε το ΚΙ.ΔΗ.ΣΟ και έβαλε ταφόπλακα στο απόκομμα του ΠΑΣΟΚΣτην Χαριλάου Τρικούπη οι πλερέζες κοσμούν τα γραφεία και τα μπράτσα των συντρόφων, καθώς γνωρίζουν καλά πως μετά και από αυτήν την διάσπαση το κλεφτοΠασόκ απέθανε οριστικά και δεν ξαναβλέπει Βουλή.

Έτσι ανατράπηκαν και όλες οι συμφωνίες του Βενιζέλου με Σαμαρά και Τσίπρα, ώστε να είναι το μαξιλαράκι και η συγκολλητική ουσία στην επόμενη μνημονιακή συγκυβέρνηση. Μετά το κόμμα του ΓΑΠ, το οποίο κατά τα φαινόμενα θα πάει καλύτερα από το ΠΑΣΟΚ και θα το αφήσει εκτός Βουλής, ο Βενιζέλος πετιέται από το πολιτικό σύστημα στον κάλαθο των αχρήστων. Η τελευταία ύστατη ελπίδα του αρχικαρεκλάρχη του αποκόμματος είναι να συνεργαστούν Τσίπρας και ψοφοδεξιά και να δώσουν ένα ξεροκόμματο εξουσίας στον Βενιζέλο και κυρίως ασυλία για τα σκανδαλώδη τεκταινόμενα του Πασόκ.

Από την Καλαμάτα λοιπόν που βρέθηκε ο Βενιζέλος άρχισε γονυπετής τα παρακάλια σε Τσίπρα και Σαμαρά για να μην το ξεχάσουν. Συγκεκριμένα δήλωσε ότι η Ελλάδα χρειάζεται κυβέρνηση εθνικής ενότητας με όλες τις δυνάμεις που έχουν ευρωπαϊκή προοπτική και συνείδηση ευθύνης και με προοδευτική κατεύθυνση, υπογραμμίζοντας ότι το ΠΑΣΟΚ εγγυάται και τον προοδευτικό προσανατολισμό. Τόνισε μάλιστα ότι το Πασόκ θα είναι ο τρίτος πόλος και ρυθμιστής και εγγυητής της σταθερότητας. Και μετά ξύπνησαν…

Ό,τι και να κάνει ο Βενιζέλος όχι τρίτη θέση δεν βλέπει, γιατί σε αυτήν θα βρίσκεται η Χρυσή Αυγή, αλλά ούτε καν στην Βουλή δεν θα μπει.

Όσα παρακάλια και να κάνει σε Τσίπρα και ψοφοδεξιά το μέλλον του είναι προδιαγεγραμμένο: Στα τάρταρα!

Διαβάστε περισσότερα: Έχει πέσει στα πατώματα ο Βενιζέλος: Παρακαλάει Τσίπρα και Σαμαρά για την διάσωσή του | Χρυσή Αυγή

Exit mobile version