Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

25 Ιανουαρίου τελειώνει το παραμύθι: Τρίτο κόμμα και Εθνική Αντιπολίτευση η Χρυσή Αυγή!

25 Ιανουαρίου τελειώνει το παραμύθι: Τρίτο κόμμα και Εθνική Αντιπολίτευση η Χρυσή Αυγή!

Άλλες 18 μέρες απέμειναν στους εργολάβους της ενημέρωσης για να εξαπατούν την κοινή γνώμη με κάλπικες δημοσκοπήσεις, οι οποίες το μόνο που επιτυγχάνουν είναι να τους εκθέτουν ακόμη περισσότερο στη συνείδηση του Ελληνικού Λαού.

Εκείνοι λοιπόν που εργολαβικά ανέλαβαν να περισώσουν τα συντρίμμια της πατριδοκάπηλης ΝΔ διοχετεύουν δημοσκοπήσεις μαϊμού στις οποίες παρουσιάζουν την Χρυσή Αυγή ως τέταρτο, πέμπτο κι έκτο ακόμη κόμμα! Στόχος τους είναι να συγκρατήσουν τις μαζικές διαρροές ψηφοφόρων από την καταρρέουσα ΝΔ προς τη Χρυσή Αυγή.

Οι αθλιότητες όμως των δημοσκοπικών «ερευνών» που αναπαράγονται από κανάλια και φυλλάδες της διαπλοκής, έρχονται σε πλήρη αντίθεση με τα δεδομένα των εταιρειών στοιχήματος, των οποίων η αξιοπιστία είναι σαφώς και για ευνόητους λόγους υπέρτερη κάθε ψευδο-δημοσκόπησης που βλέπει το φως της δημοσιότητας.

Σύμφωνα με γνωστή εταιρεία στοιχημάτων, για το τρίτο κόμμα των εκλογών της 25ης Ιανουαρίου δίνονται οι παρακάτω αποδόσεις:

Χρυσή Αυγή 1,75

Ποτάμι 3,25

ΠΑΣΟΚ 22,00

ΚΚΕ 18,00

Άλλο κόμμα 10,00

Οι συγκεκριμένες αποδόσεις αποδεικνύουν ότι το απόλυτο φαβορί για την κατάληψη της τρίτης θέσης είναι ο Λαϊκός Σύνδεσμος-Χρυσή Αυγή. Βεβαίως, οι συγκεκριμένες αποδόσεις δεν αποτελούν προϊόν φαντασιοπληξίας, καθώς πάνω σ’ αυτές παίζονται μεγάλα χρηματικά ποσά. Επί της ουσίας, οι εταιρείες στοιχήματος δεν παίζουν με αυτά τα πράγματα και οι αποδόσεις που δίνουν απηχούν έγκυρες πληροφορίες σε όλα τα επίπεδα.

Αυτά τα ολίγα για να αντιληφθούν όλοι οι Έλληνες το θράσος των πληρωμένων απατεώνων που δημοσιεύουν μούφα δημοσκοπήσεις εμφανίζοντας σε χαμηλά ποσοστά τη Χρυσή Αυγή και σχεδόν πάντα εκτός τρίτης θέσης.

Τους αφήνουμε στη χλεύη του Ελληνικού Λαού και υποσχόμαστε να ασχοληθούμε μαζί τους μετά την 25η Ιανουαρίου, οπότε θα πρέπει να ρίξουν τις μάσκες και να κλάψουν με μαύρο δάκρυ για το γεγονός ότι η Χρυσή Αυγή θα είναι και τρίτο κόμμα και η Εθνική Αντιπολίτευση που θα εκπροσωπεί σχεδόν ένα εκατομμύριο Έλληνες!

Διαβάστε περισσότερα: 25 Ιανουαρίου τελειώνει το παραμύθι: Τρίτο κόμμα και Εθνική Αντιπολίτευση η Χρυσή Αυγή! | Χρυσή Αυγή

Exit mobile version