Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Τρίτη 6 Ιανουαρίου 2015

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Τρίτη 6 Ιανουαρίου 2015

Μετά τα τελευταία πολιτικά γεγονότα, όσον αφορά τις κινήσεις του πρώην πρωθυπουργού ΓΑΠ, γεννήθηκαν στο μυαλό μου ορισμένες σκέψεις τις οποίες θέλω να μοιραστώ μαζί σας. Για να φθάσουμε σε ασφαλή συμπεράσματα θα ξεκινήσω απ’ τα δεδομένα: Ο ΓΑΠ από καιρό ακούγεται ότι ετοιμάζει την ίδρυση νέου πολιτικού φορέα. Κάτι το οποίο έκανε. Στο σημείο αυτό θα κάνω το συνήγορο του διαβόλου και θα ρωτήσω το εξής: Για πιο λόγο τη στιγμή που ο έστω και υπό αυτές τις συνθήκες ο υπάρχον κομματικός μηχανισμός του Πασοκ δεν καθίσταται χρήσιμος για τα σχέδια του ΓΑΠ; Σύμφωνα με τα δεδομένα ένα μόνο πράγμα μπορεί να συμβαίνει, και αυτό είναι ότι το υπάρχον Πασόκ έχει τεράστιες οικονομικές οφειλές σε Ελληνική τράπεζα από δάνεια που εκλάμβανε για τις προεκλογικές του ανάγκες. Οπότε τα δάνεια βαρύνουν τον εκάστοτε αρχηγό του κόμματος και όχι μόνο. Οπότε οι υπάρχουσες δανειακές υποχρεώσεις βαρύνουν τον κ. Βενιζέλο. Και γι’ αυτό το λόγο πολλά επιφανεί στελέχη του παλιού Πασόκ συμβούλεψαν τον ΓΑΠ να μην προχωρήσει στην ίδρυση κόμματος τάχα μου ότι θα υπάρξει διάσπαση. Τώρα τι διάσπαση μπορεί να συμβεί σε ένα κόμμα που δεν έχει μείνει κανένας ; Τώρα να περάσουμε στο ερώτημα για ποιο λόγο ο ΓΑΠ θέλει να ιδρύσει κόμμα. Ο αληθινές δημοσκοπήσεις που έχουν στα χέρια τους όλα τα κόμματα λένε τα εξής: ΔΗΜΑΡ, ΑΝΕΛ, ΠΟΤΑΜΙ εμφανίζονται αποδυναμωμένα, οπότε κάποιος έπρεπε να κληθεί από τα διεθνή κέντρα εξουσίας για να μαζέψει αυτές τις ψήφους. Και αυτός ήταν ο ΓΑΠ. Οπότε η χείρα βοηθείας στο Σύριζα για να κυβερνήσει είναι ο ΓΑΠ. Αν και ο Σύριζα δεν θέλει να κυβερνήσει την υπάρχουσα στιγμή, θα συρθεί θέλοντας και μη – για να το κάνει. Άρα να μην κάνει εντύπωση σε κανέναν, αν μετά τις εκλογές, πάρει το χρίσμα του ΥΠΕΞ, ο Γιωργάκης. Αλλά αγαπητοί αναγνώστες ο καιρός έχει γυρίσματα.

Σ Μ, Αγρίνιο

Ανακοίνωση Ν. Γ. Μιχαλολιάκου – Αίτηση αποφυλάκισης βουλευτών Χρυσής Αυγής

Ούτε ψήφος στο μόρφωμα Σαμαρά! Αυτός που μας απαγόρεψε να παραβρεθούμε στο μνημόσυνο για τα θύματα της κομμουνιστικής θηριωδίας στο Μελιγαλά, στέλνοντας ένα σωρό διμοιρίες των ΜΑΤ για να κρατήσουν μακριά τους ηλικιωμένους ανθρώπους και τα παιδιά της Χρυσής Αυγής, έρχεται σήμερα να πει να τον ψηφίσουμε για να μην πάρουν την εξουσία οι κομμουνιστές! Μα δεν είδαμε 2,5 χρόνια να ασχοληθεί καθόλου με την αριστερά. Τους Εθνικιστές και τους πατριώτες έβαλε στη φυλακή χωρίς κανένα στοιχείο, παρά μόνο επειδή του πήραν τις ψήφους! Κι αυτός ο πολιτικός απατεώνας έρχεται να παραστήσει τον «πατριώτη» ενόψει εκλογών. Γιατί όσο κυβερνούσε ήταν πιο κομμουνιστής από τους κομμουνιστές! Στις εκλογές αυτές, εμείς οι Έλληνες Πατριώτες θα κάνουμε αυτό που πρέπει χωρίς να ξεχνάμε ποτέ τα αίσχη της αντεθνικής Χούντας Σαμαρά-Βενιζέλου. Χρυσή Αυγή για να ξεβρωμίσει ο τόπος!

Ι.Κ.

Τετέλεσται! Το κλεφτοΠασόκ αδυνατεί να κατεβάσει ψηφοδέλτια σε όλη την επικράτεια

Με χαρά υποδεχόμαστε την είδηση για την αίτηση αποφυλάκισης των αγωνιζομένων Εθνικιστών βουλευτών. Είναι πολιτειακώς ανώμαλο εν έτει 2015 να διεξάγονται εκλογές με τα κορυφαία στελέχη του τρίτου σε δύναμη κόμματος στη Βουλή στη φυλακή. Τελικά ίσως να υπάρχουν υπάρχουν δικαστές εις τας Αθήνας, οι οποίοι θέλουν να διώξουν τη ρετσινιά από τι δικαστικό σώμα που τους έβαλε η παρέα του « του Μπάμπη» με όλα τα άνθη του κακού που την αποτελούν. «Παναθηναικάκιας» «η θεούσα» « ο ζα μαν φου» και ένα σωρός από επίορκους που ρεζίλεψαν τη δικαιοσύνη πράττοντας ως κομματάρχες του περασμένου αιώνα. Υπάρχουν άνθρωποι πού τιμούν τον όρκο και την έδρα πού τούς έδωσε το Σύνταγμα. Η αποφυλάκιση των βουλευτών μας έπρεπε να έχει ήδη γίνει. Χρυσή Αυγή για να ξεβρωμισει ο τόπος!

Κατερίνα

Διαβάστε περισσότερα: Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Τρίτη 6 Ιανουαρίου 2015 | Χρυσή Αυγή

Exit mobile version