Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Καρέ – καρέ η βομβιστική επίθεση από κουκουλοφόρους στα γραφεία της Χρυσής Αυγής στην Πρέβεζα

Φωτογραφικά ντοκουμέντα από την επίθεση και τις καταστροφές

Άλλη μια απόδειξη του γεγονότος ότι η Χρυσή Αυγή αποτελεί θύμα εγκληματικών ενεργειών τόσο από το αντεθνικό Καθεστώς όσο και από το κόκκινο -ντεκαπάζ- παρακράτος, είναι η επίθεση με μολότοφ που δέχτηκε τις πρώτες πρωινές ώρες σήμερα η Τοπική Οργάνωση του Κινήματος στην Πρέβεζα.

Οι «γενναίοι» του κόκκινου παρακράτους λοιπόν, αυτοί που καίνε ζωντανές εγκύους σε τράπεζες και εκτελούν εν ψυχρώ αθώους μεροκαματιάρηδες, επιδόθηκαν στη ρίψη μολότοφ στα κλειστά γραφεία της Χρυσής Αυγής τα ξημερώματα της Τρίτης. Στόχος τους ήταν η ελληνική σημαία που μισούν όσο τίποτα άλλο.

Τα θρασύδειλα τσιράκια του Καθεστώτος είχαν μάλιστα προσχεδιάσει την τρομοκρατική επίθεση, αφού οι κάμερες ασφαλείας που βρίσκονται στο χώρο βρέθηκαν στραμμένες προς διαφορετική κατεύθυνση, ώστε να μην καταγραφούν οι κινήσεις των παρακρατικών.

Όπως ήταν αναμενόμενο, το αριστερίστικο σκουπιδαριό της μεγαλοαστικής μπουρζουαζίας έσπευσε να εξαφανιστεί μετά την ρίψη των βομβών μολότοφ, ενώ στο σημείο έσπευσαν συναγωνιστές, παρουσία του Περιφερειακού συμβούλου της Ελληνικής Αυγής στην Ήπειρο, Σπύρου Μπαρτζώκα.

Πέραν των υλικών ζημιών, αποτέλεσμα της τρομοκρατικής επίθεσης των παρακρατικών είναι η χαλύβδωση της Θέλησης των Εθνικιστών για τη συνέχιση του Πολιτικού Αγώνα του Κινήματος, προκειμένου να ξεβρωμίσει ο τόπος!

Κανένα «δημοκρατικό» κόμμα δεν καταδίκασε την τρομοκρατική επίθεση και φυσικά, δεν έγινε καμία σύλληψη. Ούτε λόγος να γίνεται για δημοσιοποίηση της επίθεσης στα μέσα μαζικής εξαπάτησης.

Ας είναι, στις μολότοφ των παρακρατικών και στις παράνομες διώξεις του Καθεστώτος και του αντεθνικού Κράτους θα απαντήσει ηχηρά ο Ελληνικός Λαός στις 25 Ιανουαρίου!

Δείτε καρέ – καρέ από την κάμερα ασφαλείας πώς εξελίχθηκε η τρομοκρατική επίθεση των παρακρατικών:

Διαβάστε περισσότερα: Καρέ – καρέ η βομβιστική επίθεση από κουκουλοφόρους στα γραφεία της Χρυσής Αυγής στην Πρέβεζα | Χρυσή Αυγή

Exit mobile version