Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Τ.Ο. Πέλλας – Ημαθίας: Kάλεσμα μάχης για τον εκλογικό αγώνα. Οι κλέφτες στη φυλακή – Οι Έλληνες στην εξουσία!

Τ.Ο. Πέλλας - Ημαθίας: Kάλεσμα μάχης για τον εκλογικό αγώνα. Οι κλέφτες στη φυλακή - Οι Έλληνες στην εξουσία!

Καρφίτσα δεν έπεφτε το Σάββατο στην προγραμματισμένη πολιτική εκδήλωση στην Τ.Ο. Πέλλας-Ημαθίας στην Κρύα Βρύση, αφού η αίθουσα εκδηλώσεων της Τ.Ο. αποδείχθηκε πολύ μικρή για να χωρέσει το πλήθος φίλων και υποστηρικτών που προσήλθαν στις ομιλίες των Συναγωνιστών για τις ραγδαίες πολιτικές εξελίξεις και τον εκλογικό αγώνα που καλούμαστε να δώσουμε άλλη μια φορά ενωμένοι σαν μια γροθιά.

Η εκδήλωση ξεκίνησε με την ομιλία του μέλους της Κ.Ε., συναγωνιστή Σαχινίδη Ιωάννη, ο οποίος απηύθυνε προς όλους τους παρευρισκόμενους ευχές για το 2015. Ευχαρίστησε τους φίλους και συναγωνιστές για την ανταπόκρισή τους στον εκλογικό αγώνα που έρχεται και τόνισε πως η Χρυσή Αυγή είναι παρούσα και πιο δυνατή από ποτέ.

Ακολούθως τον λόγο έλαβε ο γραμματέας της Τ.Ο. Ημαθίας, συναγωνιστής Τσιούλης Βασίλειος, ο οποίος τόνισε πως είναι εμφανές ότι ο αγώνας μας συνεχίζεται με τους συναγωνιστές να είναι ενωμένοι και δυνατοί, χωρίς μικροαστικά φαινόμενα και προώθηση ιδίου οφέλους από υποψηφίους και μη.

Στη συνέχεια τον λόγο έλαβε το μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου και υπεύθυνος για την περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, συναγωνιστής Τσακίρης Μιχάλης, ο οποίος τόνισε πως επιτέλους η χούντα Σαμαρά-Τούρκογλου θα πέσει και πως η Χρυσή Αυγή είναι ιδιαίτερα περήφανη που η πτώση της συγκυβέρνησης επήλθε με τις ψήφους των βουλευτών της.  Ανέφερε πως παρά τα ψέματα που διαδίδονται από τα καθεστωτικά ΜΜΕ υπάρχει υπερπληθώρα προτάσεων υποψηφίων για την κατάρτιση των ψηφοδελτίων του Κινήματος σε όλη την χώρα και πως όποιοι και όσοι συναγωνιστές  και να εκλεγούν θα συνεχίσουν τον αγώνα εντός και εκτός κοινοβουλίου για μια Ελλάδα μεγάλη και ελεύθερη.

Ευχάριστη έκπληξη επιφύλαξε στους παρευρισκόμενους κατά την διάρκεια της εκδήλωσης ο Ευρωβουλευτής της Χρυσής Αυγής, Στρατηγός Ελευθέριος Συναδινός, ο οποίος έγινε δεκτός με παρατεταμένα χειροκροτήματα.  Ο συναγωνιστής Τσακίρης έκλεισε την ομιλία του αναφερόμενος στο πραγματικά τιτάνιο έργο των Ευρωβουλευτών μας, ώστε να ακουστεί η αληθινή φωνή της Ελλάδος και στην Ευρώπη, και εξέφρασε την βεβαιότητα πως η Χρυσή Αυγή που ανατέλλει θα στείλει στα τάρταρα τους προδότες του Έθνους.

Στην ομιλία του, ο βουλευτής Σερρών και μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου, συναγωνιστής Ματθαιόπουλος Αρτέμης, αφού ανέλυσε τις τελευταίες πολιτικές εξελίξεις και τους λόγους που οδήγησαν στην πτώση της χούντας Σαμαρά, προέτρεψε όλους να αγωνιστούν με ανιδιοτέλεια για το καλό της Πατρίδας και κυρίως για την απελευθέρωση των παράνομα προφυλακισμένων συναγωνιστών μας, του Αρχηγού της τρίτης πολιτικής δύναμης και των υπολοίπων βουλευτών του Κινήματός μας.

Τόνισε πως ακόμα και με την μισή κοινοβουλευτική ομάδα μας φυλακισμένη και πολλούς άλλους βουλευτές μας φιμωμένους από το παραδικαστικό κύκλωμα της χούντας που μας καταδυναστεύει, η Χρυσή Αυγή θα δώσει τον τιτάνιο προεκλογικό αγώνα παντού και με την συμμετοχή χιλιάδων συναγωνιστών που τόσα χρόνια παρέμειναν, παραμένουν και θα παραμείνουν για πάντα πιστοί μέχρι την τελική Νίκη. Προέτρεψε τους παρευρισκόμενους να εγγραφούν όλοι εκλογικοί αντιπρόσωποι, ώστε να μην επαναληφθεί το φαινόμενο αλλοίωσης του εκλογικού αποτελέσματος. Έκλεισε την ομιλία του με την βεβαιότητα πως η Χρυσή Αυγή θα βγει και από αυτή τη μάχη ακόμα πιο δυνατή και ακόμα πιο αποφασισμένη να κάνει πράξη το πολιτικό της πρόγραμμα. 

Μετά το πέρας των ομιλιών ακολούθησε κοπή της παραδοσιακής Βασιλόπιτας σε κλίμα ενθουσιασμού και Εθνικής εγρήγορσης. Όλοι μαζί, για το καλό της Πατρίδας μας, θα κάνουμε πράξη το κεντρικό μας σύνθημα: Οι κλέφτες στη φυλακή – Οι Έλληνες στην εξουσία!

Διαβάστε περισσότερα: Τ.Ο. Πέλλας – Ημαθίας: Kάλεσμα μάχης για τον εκλογικό αγώνα. Οι κλέφτες στη φυλακή – Οι Έλληνες στην εξουσία! | Χρυσή Αυγή

Exit mobile version