Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Δραστηριότητες Τοπικών: Αθήνα, Ξάνθη, Βόρεια Προάστια, Τρίπολη

Παρόλο τον αποκλεισμό που προσπάθησαν να επιβάλουν οι αστυνομικές δυνάμεις και τις προσπάθειες των συνεργείων καθαρισμού του δήμου Αθηναίων να εξαφανίσουν το ενημερωτικό υλικό του Κινήματος μας, κλιμάκιο της Τ.Ο. Αθηνών ανήμερα της εορτής των Θεοφανίων μοίρασε ενημερωτικό και προεκλογικό υλικό στους Ιερούς ναούς του κέντρου  των Αθηνών. Οι ενημερωτικές δράσεις θα συνεχιστούν παρά τις διώξεις εις βάρος της Χρυσής Αυγής  που προσπαθεί να επιβάλει το ένοχο πολιτικό κατεστημένο. Η τρομοκρατία τους δεν θα περάσει.

Ομιλία του συναγωνιστή και βουλευτή Β’ Θεσσαλονίκης Πολύβιου Ζησιμόπουλου στα γραφεία της Τ.Ο. Αθηνών

Μία ακόμη ενημερωτική δράση της Τ.Ο. Ξάνθης, ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία, την Κυριακή 4 Ιανουαρίου το απόγευμα. Κλιμάκιο συναγωνιστών παρουσία του Γραμματέα της Τοπικής, συναγωνιστή Καπαγερίδη Χρήστο, μετέβη στα χωριά, Πηγάδια, Kιμμέρια,  Λευκόπετρα, Ν. Κεσσάνη Σούνιο, Πολύσιτο, Σέλινο, Συδινή, Κουτσό και  Βαφέϊκα, διένειμε μεγάλο αριθμό φύλλων της εφημερίδας Χρυσή Αυγή, καθώς κι ενημερωτικό υλικό για τον ανήθικο πόλεμο του κλεπτοκρατικού τόξου εναντίων του Κινήματός μας.

Η υποδοχή των κατοίκων ήταν ιδιαίτερα θερμή. Τα παράπονα πολλά κι η αγανάκτηση τους, έκδηλη για τα δεινά που υφίστανται, λόγω της εθνοκτόνου πολιτικής, των ενορχηστρωτών της δυστυχίας του Ελληνικού λαού, Σαμαρά-Βενιζέλου.  Ζητούσαν επίμονα να ενημερωθούν για το τι μέλλει γενέσθαι, αναφορικά με τον παράνομα προφυλακισμένο Αρχηγό και τους Βουλευτές της Χρυσής Αυγής, λόγω και των επικείμενων εκλογών της  25ης Ιανουαρίου.  Καταστήσαμε σε όλους σαφές ότι η Χρυσή Αυγή είναι πλέον η τρίτη πολιτική δύναμη στην Ελλάδα κι αυτά τα απο-κόμματα της συγκυβέρνησης με τα ανδρείκελα που τα ηγούνται, κρατάνε έγκλειστο τον Αρχηγό μας και τους υπολοίπους συναγωνιστές, υπό τον φόβο της ανόδου του Κινήματός μας, αλλά και γιατί τόλμησαν για πρώτη φορά να φωνάξουν αλήθειες μέσα στη Βουλή, για το ποιοι είναι οι κλέφτες και οι προδότες της χώρας μας.

Ζητήσαμε από όλους να γίνουν η φωνή της Χρυσής Αυγής, αφού είμαστε αποκλεισμένοι από τα καθεστωτικά ΜΜΕ και να ταχθούν στο πλευρό των Ελλήνων Εθνικιστών, ώστε να επιτύχουμε την δικαίωση για τον Λαϊκό Σύνδεσμο-Χρυσή Αυγή και την Ελευθερία στην Ελλάδα μας.

Πλήθος μελών και υποστηρικτών της Χρυσής Αυγής έδωσαν το αγωνιστικό παρόν και την Δευτέρα 05/1/2015 στα γραφεία της Τ.Ο. Βορείων Προαστίων σύμφωνα με το νέο προεκλογικό ωράριο λειτουργίας της Τοπικής. Ο Γραμματέας της Τοπική Μπέλλος Μιχάλης ενημέρωσε, συνομίλησε με τους εκλογικούς μας Αντιπροσώπους και τα μέλη της Τοπικής για τις τρέχουσες εξελίξεις σχετικά με τις προσεχείς εκλογές. Ακολούθησε γόνιμος και ουσιαστικός διάλογος με προτάσεις από τα μέλη αλλά και από τους υποψηφίους στις επικείμενες εκλογές για τις δράσεις της Τοπικής στην ευρύτερη και όχι μόνο περιοχή. Η πρώτη προεκλογική συνέλευση της τοπικής έκλεισε με δυναμική διάθεση από όλα τα μέλη για σκληρό αγώνα κατά την προεκλογική περίοδο με ιερό σκοπό την απελευθέρωση της Πατρίδα μας καθώς επίσης και των παράνομα πολιτικά κρατούμενων Συναγωνιστών μας.

Την Δευτέρα 5 Ιανουαρίου 2015 πραγματοποιήθηκε η πρώτη ολομέλεια του νέου έτους της Τ. Ο. Τριπόλεως. Στα κατάμεστα από υποστηρικτές γραφεία μας μετά από ανταλλαγή ευχών έγινε ομιλία από το Συναγωνιστή και μέλος του πενταμελούς της τοπικής Τάσο Γιαννατσή με θέμα τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις. Ακολούθησε εκτενή ενημέρωση από τον γραμματέα της τοπικής Μπέλμπα Απόστολο σε ότι αφορά την κάθοδο του Κινήματος στις επικείμενες εκλογές, στην Αρκαδία. Παρουσιάστηκαν στους φίλους και τα μέλη του Κινήματος οι προτάσεις για τους υποψήφιους  Βουλευτές. Τονίστηκε ιδιαιτέρως από τον Γραμματέα της τοπικής η σημασία των εκλογικών αντιπρόσωπων όπως έχουν καταδείξει οι τελευταίες εκλογικές αναμετρήσεις.

Διαβάστε περισσότερα: Δραστηριότητες Τοπικών: Αθήνα, Ξάνθη, Βόρεια Προάστια, Τρίπολη | Χρυσή Αυγή

Exit mobile version