Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Πανικόβλητος ο Βενιζέλος από τη σίγουρη Τρίτη θέση της Χρυσής Αυγής και τον καταποντισμό του ΠΑΣΟΚ

Πανικόβλητος ο Βενιζέλος από τη σίγουρη Τρίτη θέση της Χρυσής Αυγής και τον καταποντισμό του ΠΑΣΟΚ

Πανικόβλητος είναι ο Βενιζέλος, όχι μόνο από το αναμφισβήτητο γεγονός ότι η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ θα λάβει την Τρίτη θέση στις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου, αλλά και από τον σίγουρο καταποντισμό του ΠΑΣΟΚ (για την ακρίβεια, ό,τι απόμεινε από αυτό), το οποίο οδηγείται με μαθηματική ακρίβεια στην έξοδό του από τη Βουλή και επομένως στην οριστική του διάλυση.

Μεγαλομανής, όπως πάντα, συνέκρινε τον εαυτό του με τον Ελευθέριο Βενιζέλο (!), όσο απίστευτο κι αν φαίνεται αυτό, σε ομιλία του στη Καλλιθέα, όπου είπε τα εξής«Και στις εκλογές του 1920, ενώ βρισκόταν σε πλήρη εξέλιξη η μικρασιατική εκστρατεία, οι Έλληνες πολίτες καταψήφισαν τον Ελευθέριο Βενιζέλο, αλλά με κυβέρνηση των αντιπάλων του λίγο αργότερα, μετά την καταστροφή, τον έψαχναν να εκπροσωπήσει αυτός τη χώρα στη μεγάλη διαπραγμάτευση για τη Συνθήκη της Λωζάννης».

Δεν υπάρχουν λόγια για να περιγράψουν το παραλήρημα ενός τύπου, ο οποίος βλέπει το έδαφος να καταρρέει κάτω από τα πόδια του. Τους φόβους του για την κατάληψη της Τρίτης θέσης από τη ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ εκδήλωσε και στα όσα είπε τη Δευτέρα το βράδυ στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1, ζητιανεύοντας στην ουσία την ψήφο του Ελληνικού Λαού, έτσι ώστε να είναι αυτός και οι εναπομείναντες γύρω του τρίτο κόμμα, παίρνοντας διερευνητική εντολή και εξυπηρετώντας με αυτόν τον τρόπο τα συντηρητικά του σχέδια. Χαμένος κόπος, καθώς η κατάσταση είναι μη αναστρέψιμη.

Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ θα είναι αναμφίβολα η Τρίτη Πολιτική Δύναμη της Χώρας στις προσεχείς εκλογές (με ό,τι συνεπάγεται αυτό για τον εξευτελισμό του συστήματος), ενώ το απόκομμα του ΠΑΣΟΚ θα βρεθεί εκτός κοινοβουλίου και επομένως στο σκουπιδοτενεκέ της πολιτικής ζωής του Τόπου.

Γιώργος Μάστορας

Διαβάστε περισσότερα: Πανικόβλητος ο Βενιζέλος από τη σίγουρη Τρίτη θέση της Χρυσής Αυγής και τον καταποντισμό του ΠΑΣΟΚ | Χρυσή Αυγή

Exit mobile version