Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Δραστηριότητες Τοπικών: Αχαρνές, Καβάλα

Την καλύτερη απάντηση σε όλους αυτούς που μιλούν για τα χαμηλά ποσοστά της Χρυσής Αυγής και την χαμηλή δυναμική του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος, ήρθαν να δώσουν οι φίλοι και υποστηρικτές του Λαϊκού Συνδέσμου στην Τ.Ο. Άνω Λιοσίων Αχαρνών – Καματερού κατακλύζοντας τα γραφεία της τοπικής μια μέρα που όχι μόνο ήταν αργία αλλά στην περιοχή επικρατούσαν έντονα καιρικά φαινόμενα καθώς χιόνιζε όλη μέρα, δικαιολογώντας για άλλη μια φορά γιατί η Τ.Ο. Άνω Λιοσίων Αχαρνών – Καματερού θεωρείται ένα από τα μεγαλύτερα κάστρα του Εθνικισμού πανελλαδικά.

Στο σύντομο χαιρετισμό του ο Γραμματέας της τοπικής Νικόλαος Λεμοντζής αφού ευχαρίστησε τον κόσμο για την συγκινητική του παρουσία κάτω από εξαιρετικά δύσκολες καιρικές συνθήκες τόνισε ότι η Χρυσή Αυγή θα διεξάγει ένα νόμιμο πολιτικό αγώνα όπως κάνει πάντα μακριά από παλαιοκομματικές συμπεριφορές με μοναδικό στόχο την απελευθέρωση της πατρίδας. Η Χρυσή Αυγή, τόνισε, πως παρά τις διώξεις και τις φυλακίσεις θα βγει νικήτρια από την εκλογική μάχη της 25ης Ιανουαρίου.

Κοσμοσυρροή στα γραφεία της Καβάλας! Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 6 Ιανουαρίου 2015 το απόγευμα, στα γραφεία της Τ.Ο. Καβάλας, η προγραμματισμένη ομιλία του Γραμματέα της Τοπική μας, συναγωνιστή Δημήτρη Βογιατζή, με θέμα Χρυσή Αυγή και εκλογές. Στα γεμάτα από κόσμο γραφεία της Τοπικής μας, ο συναγωνιστής Βογιατζής πραγματοποίησε μια επίκαιρη ομιλία αναφορικά με την κάθοδο του Κινήματός μας στις επερχόμενες εκλογές, αναφερόμενος στα 12 σημεία του προγράμματος της Χρυσής Αυγής. Αναφέρθηκε στην αναγκαιότητα για πολιτική κάθαρση ώστε να οδηγηθούν οι κλέφτες στην φυλακή, να επιστραφούν τα κλεμένα στον Ελληνικό λαό και να υπάρξει μια δίκαιη και ισχυρή Εθνική ηγεσία που θα οδηγήσει την Ελλάδα με υπερηφάνια και αξιοπρέπεια στο λαμπρό μέλλον που δικαιωματικά της αξίζει.

Ο συναγωνιστής Βογιατζής αναφέρθηκε εκτενώς στο ζήτημα του χρέους και στις θέσεις της Χρυσής Αυγής για την ανασύνταξη της ελληνικής οικονομίας, καθώς και στις σημαντικές διαφορές μεταξύ των προτάσεων του Κινήματός μας με τα άλλα κόμματα του κλεπτοκρατικού τόξου, που κατ’ ουσίαν κοροϊδεύουν τον Ελληνικό λαό. Την ομιλία του ο συναγωνιστής ολοκλήρωσε αναφερόμενος στις παρεμβάσεις της Τοπικής μας σε καίρια τοπικά ζητήματα και έκλεισε τον λόγο του με το σύνθημά μας: οι κλέφτες στην φυλακή – οι Έλληνες στην εξουσία. Κλείνοντας, ευχήθηκε καλή λευτεριά στον Αρχηγό και τους λοιπούς Συναγωνιστές μας και κάλεσε το ακροατήριο να ψάλει τον εθνικό ύμνο σε στάση προσοχής.

Διαβάστε περισσότερα: Δραστηριότητες Τοπικών: Αχαρνές, Καβάλα | Χρυσή Αυγή

Exit mobile version