Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Μετά την Γκερέκου παίρνει και τον Οικονόμου της ΔΗΜΑΡ ο Σαμαράς – Το ρεζιλίκι συνεχίζεται…

Μετά την Γκερέκου παίρνει και τον Οικονόμου της ΔΗΜΑΡ ο Σαμαράς - Το ρεζιλίκι συνεχίζεται...

Μετά την «μεταγραφή» της Γκερέκου από το ΠΑΣΟΚ στη ΝΔ φαίνεται ότι θα έχουμε άλλη μια μετακίνηση πρώην βουλευτή του «συνταγματικού τόξου» προς αυτήν. Ο λόγος για τον ανεξάρτητο βουλευτή Βασίλη Οικονόμου, ο οποίος αποστασιοποιήθηκε από την ΔΗΜΑΡ (προηγουμένως ανήκε στο ΠΑΣΟΚ) και τώρα οργιάζουν οι φήμες ότι τα έχει βρει με τον Σαμαρά. Λέγεται, μάλιστα, ότι του έχει προταθεί να είναι στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας σε εκλόγιμη θέση.

Ανεξαρτήτως του αν ισχύουν αυτές οι φήμες, ή απλώς αποτελούν διασπορά διαδόσεων της τελευταίας στιγμής, το γεγονός ότι, ο Οικονόμου ψήφισε υπέρ του Σταύρου Δήμα αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο για τέτοιου είδους φήμες και τις ανάλογες ερμηνείεςΚρίμα που η Ρεπούση δεν ψήφισε κι αυτή υπέρ του Δήμα. Θα βρισκόταν τότε κάποια θεσούλα και γι αυτήν στα ψηφοδέλτια της ΝΔ. Προτίμησε, όμως, να ποντάρει υπέρ του ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος αφού την χρησιμοποίησε για αρνητική ψήφο κατά του Δήμα (με την ίδια να ελπίζει ότι αυτό θα εκτιμηθεί από το επιτελείο του ΣΥΡΙΖΑ) την πέταξε στην συνέχεια στην άκρη ως στυμμένη λεμονόκουπα.

Είναι ενδεικτικό πάντως της απελπισίας του Σαμαρά ότι μπροστά στο φάσμα της σίγουρης ήττας επιστρατεύει και πρώην βολεμένους πασόκους, αγνοώντας το ότι το πιο πιθανόν είναι τέτοιες ενέργειες να γυρίσουν μπούμερανγκ εναντίον του.

Γιώργος Μάστορας

Διαβάστε περισσότερα: Μετά την Γκερέκου παίρνει και τον Οικονόμου της ΔΗΜΑΡ ο Σαμαράς – Το ρεζιλίκι συνεχίζεται… | Χρυσή Αυγή

Exit mobile version