Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Κατάμεστα τα γραφεία της Τ.Ο. Κατερίνης: Λευτεριά στην Πατρίδα – Ψήφο στην Χρυσή Αυγή

Πλήθος φίλων και υποστηρικτών του Κινήματός μας παραβρέθηκε στην προγραμματισμένη ομιλία του εκλεγμένου περιφερειακού συμβούλου και μέλους του Πολιτικού Συμβουλίου, Συναγωνιστή Χρυσομάλλη Νικόλαου. Το παρόν στην ομιλία έδωσαν και ο βουλευτής Σερρών και μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου, Συναγωνιστής Ματθαιόπουλος Αρτέμης καθώς και το μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου και υπεύθυνος για την περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, Συναγωνιστής Τσακίρης Μιχάλης.

Πρώτος τον λόγο έλαβε ο γραμματέας της Τ.Ο. Κατερίνης, Συναγωνιστής Παπαδημητρίου Γεώργιος, ο οποίος αφού ευχαρίστησε τα τρία μέλη του Πολιτικού Συμβουλίου για την παρουσία τους αναφέρθηκε στις δράσεις της Τ.Ο. Πιερίας τα τελευταία χρόνια.

Στη συνέχεια τον λόγο έλαβε ο βουλευτής Σερρών, Συναγωνιστής Ματθαιόπουλος Αρτέμης, ο οποίος τόνισε πως ο αγώνας της Χρυσής Αυγής είναι αγώνας κυριολεκτικά εναντίων όλων και διεξάγεται με την απαίτηση της άμεσης αποφυλάκισης των παράνομα προφυλακισμένων Συναγωνιστών μας, του Αρχηγού μας και της μισής κοινοβουλευτικής μας ομάδος. Ανέλυσε τις τελευταίες πολιτικές εξελίξεις και παρότρυνε τους Συναγωνιστές να συνεχίσουν απτόητα τον όμορφο αγώνα για Πατρίδα και Ελευθερία.

Ακολούθως ο Συναγωνιστής Τσακίρης Μιχάλης αναφέρθηκε σε οργανωτικά θέματα που αφορούν τον προεκλογικό αγώνα, έναν τιτάνιο αγώνα που όπως τόνισε θα διεξαχθεί με την μέγιστη δυνατή ένταση σε κάθε γωνιά της Ελλάδος, με τους Χρυσαυγίτες ενωμένους σαν μια γροθιά. Κατέρριψε τα ψεύδη περί δυσκολίας κατάρτισης ψηφοδελτίων και επισήμανε την υπερπληθώρα προτάσεων σε κάθε νομό.

Ο κύριος ομιλητής, Συναγωνιστής Χρυσομάλλης Νικόλαος, αναφέρθηκε στον αγώνα που διεξάγει η Χρυσή Αυγή εδώ και δεκαετίες ενάντια στο σάπιο κατεστημένο, αναπτύσσοντας λίαν συντόμως το ιστορικό της εξέλιξης του Κινήματος στην Βόρεια Ελλάδα και ειδικά στην Πιερία. Αναφέρθηκε σε συγκεκριμένες χρονικές στιγμές-σταθμούς που δυνάμωσαν το Κίνημα των Ελλήνων Εθνικιστών που ποτέ δεν έκανε ούτε βήμα πίσω, παρά την λάσπη, την φίμωση και την τρομοκρατία που δεχόταν και δέχεται. Επισήμανε ότι η πολιτική μάχη που έρχεται θα βρει την Χρυσή Αυγή ενισχυμένη και πως ό, τι και να σχεδιάζουν στα υπόγεια των δήθεν «συνταγματικών» (από) κομμάτων η Χρυσή Αυγή θα είναι Εθνική αντιπολίτευση, αγωνιζόμενη με κάθε δυνατό μέσο στα σκοτεινά σχέδια των υποτακτικών των τοκογλύφων που μας εξουσιάζουν μέχρι σήμερα.

Προέτρεψε τους Συναγωνιστές να εντείνουν τις δράσεις και ενημερωτικές εκδηλώσεις σε κάθε πόλη και χωριό, για να μάθει κάθε Έλληνας ότι η Χρυσή Αυγή και στελέχη διαθέτει αλλά και συγκεκριμένες θέσεις για κάθε ζήτημα κοινωνικής ή εθνικής φύσεως. Η ομιλία έκλεισε με τον Ύμνο του Κινήματος καθώς και με τον Εθνικό Ύμνο. Πιστοί στην Ιδέα μας, συνεχίζουμε ακόμα πιο μαζικά και δυναμικά και απαιτούμε: Οι κλέφτες στη φυλακή – οι Έλληνες στην εξουσία!

Διαβάστε περισσότερα: Κατάμεστα τα γραφεία της Τ.Ο. Κατερίνης: Λευτεριά στην Πατρίδα – Ψήφο στην Χρυσή Αυγή | Χρυσή Αυγή

Exit mobile version