Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Παρασκευή 9 Ιανουαρίου 2015

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Παρασκευή 9 Ιανουαρίου 2015

Για σας. Καλή επιτυχία στον Λαϊκό Σύνδεσμο! Στις 25 Ιανουαρίου θα αποδειχθεί ότι η Χρυσή Αυγή είναι εδώ, παρόλο τη λάσπη του μνημονιακού καθεστώτος και τη τρομολαγνία που προσπαθούν να διαποτίσουν τα μυαλά του απλού Έλληνα Είναι όλοι τους πουλημένοι και ότι κι αν κάνουν εμείς θα συνεχίζουμε να κερδίζουμε τι μάχες για πατρίδα Εθνική ανεξαρτησία και αξιοπρέπεια.

Υ.Γ Ζήτω το Έθνος! Ζήτω η Χρυσή Αυγή.

Ελευθερία στους πολιτικούς κρατούμενους!

Χ. Ε. -Ε

Διαβάστε και διαδώστε: Ολόκληρο το πολιτικό πρόγραμμα του Λαϊκού Συνδέσμου – Χρυσή Αυγή για μια ελεύθερη και ισχυρή Ελλάδα

Μαίνεται ο πόλεμος των δημοσκοπήσεων σχεδόν ταυτόχρονα με τις ανάλογες “προωθήσεις” όλων των κομμάτων-αποκομμάτων που παίρνουν μέρος στις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου 2015, εκτός της Χρυσής Αυγής που την κρατάνε παντελώς στο περιθώριο. Άδικος ο κόπος τους και γελοίες εκτός των άλλων, όλες οι “Συνταγματικές” προσπάθειες τους. Η Χρυσή Αυγή παρέμενε ζωντανή και όρθια παρ’ όλες τις καταδιώξεις, δολοφονίες, φυλακίσεις και παρ’ όλες τις στημένες τους δημοσκοπήσεις πρέπει να το χωνέψουν πια ότι η τρίτη θέση είναι δική της και ας λυσσάνε. Άραγε πόσο ηλιθίους μας θεωρούν όταν κάθε μέρα ακούμε για Ποτάμι που ξεπερνά κατά ένα χιλιοστό την Χρυσή Αυγή, ή το ΚΚΕ που ξαφνικά βγάζει το χελωνίσιο κεφάλι του από το καβούκι του και απαιτεί και τρίτη θέση. Καλά δεν μας “χορταίνει” τόσος κουμμουνισμός που πρόκειται να μας κυβερνήσει, έστω και δεξιός κουμμουνισμός, αφού πρόκειται για αριστερούς με τις γνωστές δεξιές τσέπες και συνήθειες παρά πρέπει να έχουμε και τον Σταλινικό κουμμουνισμό; Κατά τα άλλα εμείς οι ψηφοφόροι και μάλιστα παλιοί ψηφοφόροι και υποστηρικτές της Χρυσής Αυγής δεν μπορούμε καν να πούμε τι θα ψηφίσουμε, γιατί αντιμετωπίζουμε την άμεση περιφρόνηση-απέχθεια των “σύγχρονων”. Πόσο μάλλον να ακούσουμε σε κανένα ΜΜΕ που και εμείς πληρώνουμε για την ύπαρξη τους, κανένα δικό μας υποψήφιο να μιλήσει! Υποχρεωτικά πρέπει να ακούμε καθημερινά, τα ίδια και τα ίδια πολιτικά λαμόγια να μας αραδιάζουν τις τεχνικές τους στην πολιτική σκακιέρα λες και δεν τους ξέρουμε αφού αυτοί μας κυβερνούν 40 χρόνια τώρα. Φτάνει πιά το αίσχος τους, φτάνει πια να ψηφίζουμε πάντα ρουσφετολογικά σκύβοντας και έρποντας ψάχνοντας για “κολλητάρια με άκρες”. Επιτέλους ας βρεθεί ένας Πατριώτης Δικαστής σε αυτήν την χώρα να αποφυλακίσει άμεσα όλα τα φυλακισμένα στελέχη της Χρυσής Αυγής για “στημένα” αδικήματα και δίκες χωρίς υπόβαθρο. Ας ξεκαθαρίσει λίγο το πολιτικό σκηνικό και να πάμε να ψηφίσουμε ως ελεύθεροι πολίτες αφού θέλουν να μιλάνε για ισονομία…. Άλλωστε η Χρυσή Αυγή θα είναι η μόνη πραγματική Αξιωματική Αντιπολίτευση, στο νέο Τσίρκο Βουλή που καταφτάνει οσονούπω.

Άννα

Επιτροπή Ελέγχου της Βουλής: Λάμπουν τα οικονομικά της Χρυσής Αυγής!

Το πολιτικό κόμμα δεν είναι θρησκεία όπως συνηθίζουν να λένε οι φανατικοί οπαδοί των ποδοσφαιρικών ομάδων. Οι θρησκείες αποτελούν τις διαφορετικές ερμηνείες του Θεού τις οποίες, όπως πιστεύουν όλοι οι θρησκευόμενοι ανά την γαία, Εκείνος έδωσε στους ανθρώπους. Η πατρίδα όμως την χρονική περίοδο που κινδυνεύει απαιτεί από τους πατριώτες, αυτούς δηλαδή που θα αγωνιστούν για να την σώσουν, θρησκευτική προσήλωση και πίστη στον αγώνα.

Το πατριωτικό πολιτικό κόμμα που θα δώσει τον πολιτικό και προπάντων τον ιδεολογικό αγώνα δεν διεκδικεί την αιωνιότητα όπως η ίδια η ίδια η πατρίδα. Δεν μπορεί φυσικά να αποτελείται εσαεί από τα ίδια πρόσωπα, ούτε και μπορεί να είναι ο αδιασάλευτος οργανισμός που δεν θα αναπνέει και δεν θα προσαρμόζεται στις “καιρικές συνθήκες” της πολιτικής πραγματικότητας. Εάν την δεδομένη στιγμή που δίνεται ο υπέρ πατρίδος αγών, η δράση του κόμματος αυτού υπηρετεί τις αρχές του πατριωτικού αγώνα, τότε όλοι οι πατριώτες οφείλουν να ενισχύσουν και να στρατευτούν μαζί με το κόμμα αυτό. Ο κοινοβουλευτισμός επιτρέπει και ευνοεί την πολυδιάσπαση των πολιτικών δυνάμεων και αυτό ισχύει αναπόφευκτα και για τα πατριωτικά κόμματα. Το αντίδοτο στην πολυδιάσπαση δεν μπορεί να είναι παρά η ενδυνάμωση του δυναμικότερου κόμματος που κρατά τα πρωτεία την δεδομένη χρονική συγκυρία.
Τόσο απλά και τόσο λογικά πρέπει να σκέφτονται οι “ενεργοί” αλλά και οι “δόκιμοι” πατριώτες, κατά την εκλογική διαδικασία όταν το καθεστώς της ψευδο-δημοκρατίας τους “επιτρέπει” να συμμετάσχουν ως εκλογείς ή ως εκλεγόμενοι. Αυτά τα ολίγα για αυτούς που περιμένουν στωικά το “θεϊκό” κόμμα για να τους εκπροσωπήσει.

Νίκος Β.

N. Γ. Μιχαλολιάκος: Εκατοντάδες υπερήφανοι Έλληνες και Ελληνίδες στα ψηφοδέλτια της Χρυσής Αυγής – ΒΙΝΤΕΟ

Το Ισλάμ είναι ασύμβατη με τις δυτικές αξίες. Υπάρχουν δεκάδες χιλιάδες παράνομους μουσουλμάνους που πρέπει να απελαθούν. Δυστυχώς ο άθεος ΣΥΡΙΖΑ τους θέλουν στην Ελλάδα. Ο ΣΥΡΙΖΑ θα πρέπει να διαβάσει το 109 βίαιη έναντι στο Κοράνι ιδιαίτερα Σούρα 4:34 το οποίο επιτρέπει σε έναν άνδρα να δέρνει την γυναίκα του. Sura 51: 5 στο Κοράνι λέει ότι δεν λαμβάνουν Χριστιανό ως φίλο. Αυτό είναι ρατσισμός; Πόσο θλιβερό είναι ο ΣΥΡΙΖΑ, το ΚΚΕ το ΠΑΣΟΚ και φυσικά η ΝΔ για την υποστήριξη των Μουσουλμάνων που μας μισούν. Η απάντηση είναι μαζικές απελάσεις. O ΣΥΡΙΖΑ θέλει να χορηγήσει παράνομων Μουσουλμάνων που έχουν ζήσει στην Ελλάδα περισσότερα από 10 χρόνια, τηv Ελληνική υπηκοότητα. Αυτό σημαίνει ότι μπορεί να φέρouv άλλα 10 μέλη των οικογενειών τους στην Ελλάδα και γυρίζοντας πολλά προάστια της Αθήνας σε ισλαμικό γκέτο. Ο Δήμαρχος της Αθήνας άλλος άθεος θέλει μια ντουζίνα τζαμιά. Μπράβο του ΣΥΡΙΖΑ κάνετε τους Έλληνες μια μειονότητα. Ελάτε να συμπληρώσετε το έργο του Σαμαρά Βενιζέλου που με ένα νόμο και τέσσερα άρθρα νομιμοποίησε όλους τους υπάρχοντες λαθρομετανάστες και όλους όσους έρθουν. Ο Ερντογάν πρέπει να γλείφει τα χείλη του από την ηλιθιότητα της Αριστεράς και της μασονοδεξιάς στην Ελλάδα.

Γιώργος

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-paraskeuh-9-ianouariou-2015#ixzz3OHBjwOmV

Exit mobile version