Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ακόμη και ο Μπουτάρης υποστήριξε το αυτονόητο για τα ίσα δικαιώματα της Χρυσής Αυγής στις εκλογές!

Στη σύσκεψη που έγινε νωρίτερα σήμερα στο δημαρχείο Θεσσαλονίκης, διαφωνία ξέσπασε μεταξύ των εκπροσώπων των πολιτικών κομμάτων στη Θεσσαλονίκη, με αφορμή την κατανομή του διαφημιστικού χώρου στη Χρυσή Αυγή, πιο συγκεκριμένα οι εκπρόσωποι του ΣΥΡΙΖΑ, του ΚΚΕ και της ΑΝΤΑΡΣΥΑ τάχθηκαν κατά του να δοθεί διαφημιστικός χώρος στη Χρυσή Αυγή, όπως ακριβώς αποφασίστηκε και στις Ευρωεκλογές.

Ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης Γιάννης Μπουτάρης, αφού δήλωσε ότι σιχαίνεται τους χρυσαυγίτες, πρόσθεσε ότι από τη στιγμή που τους δίνεται το δικαίωμα από τον Άρειο Πάγο να συμμετάσχουν στις εκλογές και δεν στερήθηκαν τα εκλογικά δικαιώματα από τους προφυλακισθέντες βουλευτές, έχουν το δικαίωμα να καταλάβουν διαφημιστικό χώρο. “Για μένα, η Χρυσή Αυγή από την ώρα που είναι ένα κόμμα, που έχει μία νόμιμη παρουσία στη Βουλή, έχει το δικαίωμα να έχει τους χώρους, οι οποίοι θα κατανεμηθούν ανάλογα με το ποσοστό που είχαν την προηγούμενη φορά”, δήλωσε δηλαδή, το αυτονόητο επί του θέματος ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης.

Στη δήλωση του Γιάννη Μπουτάρη ότι σιχαίνεται τους χρυσαυγίτες, απάντησε ο βουλευτής της Χ.Α. και δημοτικός σύμβουλος, Αρτέμης Ματθαιόπουλος, λέγοντας ότι τα αισθήματα είναι αμοιβαία. Επιπλέον, απαντώντας στις παρατάξεις που ζήτησαν τον αποκλεισμό της Χρυσής Αυγής από την κατανομή διαφημιστικού χώρου, τόνισε ότι με αυτό που συνέβη στις προηγούμενες εκλογές, αποκλείστηκαν 500 χιλιάδες Έλληνες ψηφοφόροι, ενώ χαρακτήρισε παράνομη την απόφαση του Αρείου Πάγου, με την οποία διεκόπη η κρατική χρηματοδότηση στη Χ.Α. “Η Χρυσή Αυγή είναι νόμιμο κόμμα. Ας ασχοληθούν αυτοί με το 0,3% και όχι με το 7% της Χ.Α.”, είπε χαρακτηριστικά.

Exit mobile version