Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Τον Χατζημαρκάκη, που είχε χαρακτηρίσει «ηλίθιους» και «διεφθαρμένους» τους Έλληνες, κατεβάζει ο Σαμαράς!

Τον Χατζημαρκάκη, που είχε χαρακτηρίσει «ηλίθιους» και «διεφθαρμένους» τους Έλληνες, κατεβάζει ο Σαμαράς!

Άραγε αυτός ο χαρακτηρισμός πάει και στους ψηφοφόρους της Ν.Δ;

Με τον υβριστή του Ελληνικού Λαού Γιώργο Χατζημαρκάκη συμπορεύεται η Ν.Δ. στις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου, δείχνοντας με αυτόν τον τρόπο και τη δική της εκτίμηση για τους Έλληνες. Ο τύπος αυτός, ως πρόεδρος του κόμματος των Ελλήνων Ευρωπαίων Πολιτών, δήλωσε ότι αποφάσισε να συνεργαστεί στις προσεχείς εκλογές με τη Ν.Δ. και τον Σαμαρά «με κεντρικό στόχο το εθνικό συμφέρον», ενώ κατέληξε λέγοντας ότι στόχος πρέπει να είναι «ένα κράτος δικαίου, αποτελεσματικό, σύγχρονο που θα προσφέρει ευκαιρίες ζωής και δημιουργίας, χωρίς αποκλεισμούς, αποκαθιστώντας το αίσθημα αξιοπρέπειας και περηφάνιας των Ελλήνων πολιτών».

Μιλάει για αποκατάσταση του αισθήματος αξιοπρέπειας και περηφάνιας των Ελλήνων ένας άνθρωπος ο οποίος στο παρελθόν, ξεπερνώντας ακόμη και την αυθάδεια του Γιωργάκη Παπανδρέου, είχε χαρακτηρίσει ως «ηλίθιους» και «διεφθαρμένους» τους Έλληνες! Το 1,44% που έλαβε το κόμμα του στις πρόσφατες ευρωεκλογές, προφανώς για τον Σαμαρά αξίζει περισσότερο από τους υβριστικούς χαρακτηρισμούς εναντίον του Ελληνικού Λαού. Όπως, επίσης, για να πάμε και στα εσωκομματικά της Ν.Δ., έχει ενδιαφέρον και το γεγονός ότι ο Χατζημαρκάκης είχε πει για τον τέως πρωθυπουργό Κώστα Καραμανλή ότι «αν το προβλέπει το Ελληνικό Δίκαιο, να πάει φυλακή ή να πληρώσει πρόστιμο, ή να του γίνει στέρηση των πολιτικών του δικαιωμάτων»!

Και όμως, μέσα στην απελπισία του ο Σαμαράς μαζεύει τα πάντα, αδιαφορώντας για το ότι τέτοιες κινήσεις θα του γυρίσουν ουσιαστικά εναντίον του, αποτελειώνοντάς τον οριστικά.

Γιώργος Μάστορας

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/ton-chatzhmarkakh-pou-eiche-charakthrisei-hlithious-kai-dieftharmenous-tous#ixzz3OMqlc0yj

Exit mobile version