Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Σάββατο 10 Ιανουαρίου 2015

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Σάββατο 10 Ιανουαρίου 2015

Πρώτη φορά σας ψήφισα τον Μάιο του 2012 και από τότε ψηφίζω μόνο Χρυσή Αυγή. Θεωρώ ότι η πιο σημαντική θέση σας είναι για το δημογραφικό πρόβλημα. Μαστίζει όλους όσους βρισκόμαστε σε ηλικίες 25-40 και κανείς δεν το συζητάει. Επίσης κανένα άλλο κόμμα δεν το αναγνωρίζει ως πρόβλημα και δεν προτείνει λύσεις. Συγχαρητήρια για τη συγκεκριμένη θέση σας και σας παρακαλώ πολύ να την αναδείξετε όσο περισσότερο μπορείτε. Στην ιεραρχία των θέσεων του κόμματος πρέπει να βρίσκεται πολύ ψηλά. Σε λίγα χρόνια οι Έλληνες θα είμαστε μειοψηφία μέσα στην ίδια τη πατρίδα μας και αυτό που κληρονομήσαμε από τους γονείς και τους παππούδες δεν θα υπάρχει. Μοναδικό ένστικτο αυτοσυντήρησης και ελπίδας η Χρυσή Αυγή ώστε η Ελλάδα να παραμείνει στους Έλληνες και να μη γίνει μια πολυπολιτισμική κρεατομηχανή παραγωγής σκλάβων και καταναλωτών για τους διεθνείς τοκογλύφους.

Κ.Α.

ΥΓ: Ετοιμαστείτε για διψήφιο ποσοστό…

Το πραγματικό δίλημμα των εκλογών: Ή με την Χρυσή Αυγή ή με τους πολιτικούς απατεώνες

Η Ελληνική Παιδεία μου, μου επιτρέπει να σέβομαι κάθε άνθρωπο και κάθε άλλη αυτόχθονα φυλή του πλανήτη. Όλα όμως στη φύση του Σύμπαντος έχουν τα όριά τους, έτσι κι ο σεβασμός μου θα σταματήσει εκεί που θα απειληθεί το παραμικρό στοιχείο του Ελληνισμού και του Γένους μου απ’ οποιονδήποτε. Δεν θα είμαι εγώ, ο Έλληνας, που θα απαρνηθώ τον Φωτοδότη Ελληνισμό για χάρη μιας άμορφης αταξίας του όχλου με την ταμπέλα «Παγκοσμιοποίηση». Εγώ, θα είμαι αυτός που θα σεβαστεί πως η ίδια η φύση έχει τάξη και διαφορετικότητα ανάμεσα σε κάθε μορφή ζωής και ενέργειας. Θα είμαι αυτός που θα υπερασπιστεί αυτόχθονες φυλές της γης ώστε να κρατήσουν τα ιερά τους χώματα, να παλέψουν για τη ταυτότητα τους και τον πολιτισμό τους και να απαρνηθούν τη νόθευση του γένους τους. Οι αναμείξεις φυλών και γενών αποτελούν ύβρι προς τη φύση.

Κ.Μ.

Η πολιτική εκπομπή της Χρυσής Αυγής – Τηλεφωνική παρέμβαση Παναγιώτη Ηλιόπουλου #243

Χαιρετίζω όλους τους ελευθέρους και απροσκύνητους Έλληνες. Βρισκόμαστε δυο μισή εβδομάδες πριν την κρισιμότερη εκλογική αναμέτρηση από το Β Παγκόσμιο Πόλεμο, στην οποία κρίνεται η υπόσταση και το μέλλον της χώρας. Ως Έλληνες Εθνικιστές είμαστε περήφανοι για τη συγκρότηση του ψηφοδελτίου του Κινήματος που αποτελείται από έμπειρους και νεότερους συναγωνιστές που είναι όλοι τους πανάξιοι και έτοιμοι να ανταποκριθούν στις προκλήσεις των καιρών και να εκπροσωπήσουν στη βουλή επάξια το Κίνημα και τις ανάγκες της χώρας. Ψηφίζουμε όλοι κατά πρώτο λόγο τους συναγωνιστές βουλευτές που είναι κατηγορούμενοι και σχεδόν οι μισοί από αυτούς βρίσκονται στα κελιά της τιμής, δίνοντας τον αγώνα για όλους μας χωρίς καμιά δυνατότητα πρόσβασης στα μέσα μαζικής ενημέρωσης. Βλέπουμε ότι στα μέσα εξαπάτησης πρόσβαση έχει ακόμη και το Ποτάμι, το οποίο δεν εκπροσωπείται στη βουλή, γιατί είναι νέος σχηματισμός. Αυτό βαρύνει την ευθύνη για όλους μας, ώστε ο καθένας να αναλογιστεί ότι η σωτηρία της πατρίδας εξαρτάται και από τη δική του ψήφο. Δεν πρέπει να υπάρξει μεγάλη αποχή και προπάντων οι μικρές ηλικίες που βλέπουν το μέλλον τους να το ισοπεδώνουν τα κόμματα του αντισυνταγματικού τόξου, θα πρέπει να προσέλθουν μαζικά στις κάλπες και να ενισχύσουν το Λαϊκό Σύνδεσμο όσο το δυνατόν περισσότερο πρώτιστα για το δικό τους συμφέρον. Στο δικό τους χέρι κυριολεκτικά είναι να μη αφήσουν τις εγκληματικές συμμορίες ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ να τους έχουν άνεργους, να τους στέλνουν μετανάστες σε άλλες χώρες, και στο τέλος με τη έκρηξη του δημογραφικού να πάψουν να υπάρχουν σαν Ελληνική φυλή όπως την κληρονόμησαν από τους προγόνους τους, οι οποίοι πολέμησαν και έδωσαν το αίμα τους για να κτισθεί η Ελλάδα που ονειρεύονταν. Στο χέρι τους είναι να δώσουν το έναυσμα για το κτίσιμο ενός εθνικού κράτους για Πατρίδα Λαό Ελευθερία για μια Ελλάδα που θα ανήκει πραγματικά στους Έλληνες.

Π.Ν.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-sabbato-10-ianouariou-2015#ixzz3ON01y6Br

Exit mobile version