Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Δραστηριότητες Τοπικών: Ξάνθη, Πέραμα, Μέγαρα, Δυτική Αττική, Καστοριά

Άλλη μία ενημερωτική δράση της Τ.Ο. Ξάνθης, τελεσφόρησε την Πέμπτη 8 Ιανουαρίου το απόγευμα σε χωρία των Δήμων Aβδήρων και Τοπείρου. Κλιμάκιο συναγωνιστών παρουσία του Γραμματέα της Τοπικής Καπαγερίδη Χρήστο μετέβησαν στα χωριά Πετεινό, Διομήδεια, Μαγικό και Μέλισσα, διένειμαν μεγάλο αριθμό φύλλων της εφημερίδας Χρυσή Αυγή, καθώς κι έντυπο ενημερωτικό υλικό αναφορικά με τις παράνομες πολιτικές διώξεις που υφίσταται το Κίνημά μας και τις πολιτικές θέσεις του Λαϊκού Συνδέσμου.

Οι συντοπίτες μας, δέχθηκαν με θέρμη τους συναγωνιστές, οι οποίοι ενημερώνοντάς τους για τον πολιτικό αγώνα μας, τόνισαν ότι δίνουμε έναν τίμιο κι άνισο αγώνα, έναν αγώνα που δίνεται στους δρόμους, τα χωριά, τις γειτονιές, χωρίς προβολή και με ελάχιστα εφόδια. Έναν αγώνα όμως, που έχει πάθος, παλμό, όραμα και γι’ αυτό  θα έχει αποτέλεσμα θετικό σε όλη την Ελλάδα.

Κατόπιν παρότρυναν όλους να δηλώσουν εκλογικοί αντιπρόσωποι για την Χρυσή Αυγή, ώστε να ολοκληρωθεί στις 25 Ιανουαρίου η Νίκη μας και να επέλθει το τελειωτικό χτύπημα στο καταρρέον και σάπιο καθεστώς των απο-κομμάτων της συγκυβέρνησης και όλων όσων μας κατηγόρησαν, λοιδόρησαν κι ήταν συνένοχοι για την εξαθλίωση του Ελληνικού λαού.

Την Τετάρτη 7/1 η Τ.Ο. Περάματος πραγματοποίησε με επιτυχία ενημερωτική πολιτική δράση. Κλιμάκιο συναγωνιστών διένειμε εκατοντάδες εφημερίδες και έντυπα του Κινήματος στους κεντρικότερους δρόμους της πόλης σε κάθε σπίτι , κατάστημα και όχημα που έλαβε χώρα η δραστηριότητα μας. Ο αγώνας μας για ελεύθερη και ανεξάρτητη Ελλάδα συνεχίζεται με αμείωτη ένταση μέχρι την τελική Νίκη!

Τ.Ο. Μεγάρων: Μέσα σε μια κατάμεστη αίθουσα από Συναγωνιστές και φίλους του Κινήματος πραγματοποιήθηκε η προκαθορισμένη ομιλία του Συναγωνιστή Αντωνόπουλου Κωνσταντίνου. Ο Συναγωνιστής ανέλυσε τα αίτια της συντριβής της χούντας Σαμαρά-Βενιζέλου και την τεράστια εκλογική Νίκη που θα επέλθει στις επερχόμενες εκλογές της 25ης Ιανουαρίου. Έκανε σαφές πως έστω το ότι καταφέραμε να κρατήσουμε την Χρυσή Αυγή ζωντανή και να την αναδείξουμε τρίτη πολιτική δύναμη αλλά και να αυξήσουμε τα εκλογικά μας ποσοστά η Νίκη έχει ήδη επέλθει θα είμαστε οι μεγάλοι νικητές των εκλογών και σίγουρα η αυριανή αντιπολίτευση της χώρας.

Αγωνιστικό κάλεσμα από την Τοπική Οργάνωση Δυτικής Αττικής. Με μεγάλη προσέλευση Συναγωνιστών πραγματοποιήθηκε η ομιλία των Συναγωνιστών Σπύρου Σωτήρη και Ιωάννη Κύρογλου, η Χρυσή Αυγή παρά τις τρομοκρατικές επιθέσεις, την άνανδρη δολοφονία του Γιώργου και του Μάνου παρά την παράνομη προφυλάκιση του Αρχηγού μας Ν.Γ. Μιχαλολιάκου και δεκάδες στελεχών ανά την Ελλάδα, στέκει όρθια πιο δυνατή από ποτέ και ως τρίτη πολιτική δύναμη είναι έτοιμη να δώσει το τελειωτικό χτύπημα στους διεθνείς τοκογλύφους και τους εγχώριους προδότες.

Την Τρίτη 6 Ιανουαρίου 2015, ανήμερα των Φώτων, η Τ.Ο. Καστοριάς του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή έκοψε την Πρωτοχρονιάτικη Βασιλόπιτα της παρουσία δεκάδων συναγωνιστών που γέμισαν ασφυκτικά τα γραφεία. Ο υπεύθυνος της Περιφερειακής Διοίκησης Δυτικής Μακεδονίας, συναγωνιστής Τούφας Στέλιος, ο οποίος θα είναι και υποψήφιος Βουλευτής στο νομό Καστοριάς, έκοψε την πίτα της τοπικής και ευχήθηκε Καλή Χρονιά σε όλους  τους φίλους του Κινήματος μας. Με την παρουσία του μας τίμησε ο Ευρωβουλευτής της Χρυσής Αυγής Συναδινός Ελευθέριος, ο οποίος κατάγεται από το Άργος Ορεστικό Καστοριάς και συνομίλησε για τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις με τους συναγωνιστές.

Οι εκλογές της 25ης Ιανουαρίου θα είναι το κύκνειο άσμα της σάπιας μεταπολίτευσης. Οι Έλληνες Πατριώτες και Εθνικιστές θα δώσουμε έναν αγώνα με πρωτοφανής δύσκολες συνθήκες, με τον Αρχηγό μας Ν.Γ. Μιχαλολιάκο, τους Βουλευτές μας και πολλούς συναγωνιστές να παραμένουν πολιτικοί κρατούμενοι αλλά με το Ηθικό τους ακμαιότατο να δίνουν και αυτοί τη μάχη τους από τα κελιά της Τιμής. Ευχόμαστε σε όλους του πολίτες της Καστοριάς Χρόνια Πολλά, Καλή Χρονιά και καλή λευτεριά στην Πατρίδα μας. Η Ελλάδα θα Νικήσει!

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/drasthriothtes-topikwn90#ixzz3OP30pEwC

Exit mobile version