Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Τρέμει ο Βενιζέλος που η Χρυσή Αυγή θα να είναι τρίτο κόμμα

Τρέμει ο Βενιζέλος που η Χρυσή Αυγή θα να είναι τρίτο κόμμα

Χρησιμοποιώντας το τόσο φιλόξενο γι’ αυτόν και τον «εταίρο πλήρους ευθύνης» Σαμαρά κρατικό τηλεοπτικό κανάλι της ΝΕΡΙΤ (η οποία αρνείται να δώσει και την παραμικρή φωνή στη ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, την καταγεγραμμένη και επίσημα στις πρόσφατες ευρωεκλογές ως η Τρίτη Πολιτική Δύναμη), ο Βενιζέλος προσπαθεί να κάνει απεγνωσμένες προσπάθειες να σώσει το ετοιμόρροπο (από)κόμμα του.

Με το σύνδρομο της απελπισίας να τον διακατέχει ο νυν αρχικαρεκλάρχης του ΠΑΣΟΚ ουσιαστικά και πάλι εκλιπαρούσε για να ψηφιστεί, προκειμένου να περισώσει ό,τι μπορεί. Γι αυτό, άλλωστε, μίλησε για την κρισιμότητα και τη σημασία του ποσοστού του ΠΑΣΟΚ, αλλά όπως φάνηκε στη συνέχεια «καίγεται» για το μη αναστρέψιμο γεγονός της κατάληψης της Τρίτης θέσης από τη ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ. Χαρακτήρισε, μάλιστα, ως «πρόκληση για τη δημοκρατία» το να είναι η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ το Τρίτο Κόμμα στις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου.

Ως «δημοκρατία», φυσικά, το πολιτικό και ηθικό αυτό παχύδερμο εννοεί τη διαιώνιση του συστήματος εξουσίας, το οποίο κυριολεκτικά διέλυσε τη Χώρα, ξεπούλησε τα πάντα και μετέτρεψε τον Ελληνικό Λαό σε ζητιάνους. Ειδικά ο ρόλος του ΠΑΣΟΚ, το οποίο ως κομματικός φορέας έκλινε τη λέξη κλέφτης σ’ όλες τις πτώσεις, είναι κάτι παραπάνω από καθοριστικός για τη σημερινή κατάσταση της Ελλάδας. Ο αναίσχυντος, ανάλγητος και λαομίσητος αυτός πολιτικάντης, ο εμπνευστής του ΕΝΦΙΑ, ο εμπλεκόμενος στο σκάνδαλο των υποβρυχίων, ο μετατρέψας την ήττα σε μόνιμη πρακτική του ιδίου και του ΠΑΣΟΚ, αν είχε έστω και μια στάλα φιλότιμο θα έπρεπε να το βουλώσει και όχι να κουνάει επιδεικτικά το δάχτυλό του, κάνοντας υποδείξεις πολιτικής ευπρέπειας και συμπεριφοράς.

Ακριβώς, όμως, επειδή κινείται και φέρεται ως αναίσθητος και με την ανάλογη κατάπτυστη φρασεολογία, επιμένει να προκαλεί το Πανελλήνιο με την προκλητικότητα των κατά καιρούς δηλώσεών του. Το βράδυ της 25ης Ιανουαρίου, όταν το ΠΑΣΟΚ θα βρίσκεται κάτω από το 3% και ο διασυρμός του θα έχει ολοκληρωθεί, η απεικόνιση του προσώπου του «Ντούτσε» του ετοιμοθάνατου κομματιδίου θα είναι από τις πιο χαρακτηριστικές σκηνές της βραδιάς.

Όταν η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ θα αποτελεί το μεγάλο θριαμβευτή των εκλογών, ο Βενιζέλος θα εξευτελίζεται για μια ακόμη φορά, με την πολιτική του καριέρα να λαβαίνει οριστικά τέλος και τον ίδιο πλέον να αρχίζει να αντιλαμβάνεται ότι είναι πολύ πιθανόν να έχει αρχίσει η αντίστροφη μέτρηση, προκειμένου να αντιμετωπίσει προβλήματα για τα έργα και τις ημέρες της παρουσίας του στην εξουσία.

Γιώργος Μάστορας

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/nea-anhsuchia-tou-benizelou-gia-to-endechomeno-h-chrush-augh-na-einai-trito#ixzz3OPhNwrUX

Exit mobile version