Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Κυριακή 11 Ιανουαρίου 2015

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Κυριακή 11 Ιανουαρίου 2015

Προ τους Πολίτες της Αρκαδίας και προς τους απανταχού Αρκάδες της διασποράς.

Αγαπητοί Συμπατριώτες!

Η Πατρίδα μας σήμερα, βρίσκεται σε ένα από τα πλέον κρίσιμα σταυροδρόμια της Ιστορίας της.

Βιώνει μία ανεπανάληπτη οικονομική κρίση μέσα στην οποία στενάζει μεγάλη πλειοψηφία του Λαού μας.

Η αγορά στενάζει και τα λουκέτα είναι καθημερινό της φαινόμενο.

Η ανεργία μαστίζει πάνω από 1.500.000 πολίτες, πολλοί από τους οποίους δεν έχουν ούτε τα πλέον αναγκαία για να ζήσουν.

Οι νέοι μας μεταναστεύουν και η Πατρίδα μας μετατρέπεται σε χώρα γερόντων και λαθρομεταναστών.

Οι ουρές των πεινασμένων στα συσσίτια συνεχώς μεγαλώνουν και καθημερινή αύξηση των αστέγων είναι μία οδυνηρή πραγματικότητα!

Οι αυτοκτονίες (οι οποίες ουσιαστικά είναι δολοφονίες) έχουν ξεπεράσει τις 7.000!

Το δημόσιο χρέος έχει φτάσει σε δυσθεώρητα ύψη, συνεχώς αυξάνεται και δεν υπάρχει καμία πιθανότητα αποπληρωμής του, στο ορατό μέλλον.

Οι Διεθνείς τοκογλύφοι έχουν χώσει βαθιά τα νύχια τους στην Ελληνική Πατρίδα.

Ουσιαστικά με τον δόλιο δανεισμό τους, την έχουν καταστήσει υπόδουλη, με τελικό σκοπό και στόχο να τους ανήκουν ουσιαστικά τα αποθέματα του ορυκτού μας πλούτου.

Τον ορυκτό μας πλούτο είχαν στο μυαλό τους, από την πρώτη στιγμή που δάνειζαν υπέρογκα ποσά, (μία μικρή χώρα),ενώ ήξεραν ότι δεν θα μπορούσε ποτέ να τους τα επιστρέψει.

Εκείνο που όμως είναι χειρότερο και από αυτήν την οικονομική κρίση, είναι η ηθική κρίση. ΕΙΝΑΙ Η ΚΡΙΣΗ ΑΞΙΩΝ

Ουσιαστικά δεν υπάρχει αξιοκρατία και η πλήρης ατιμωρησία είναι το χαρακτηριστικό γνώρισμα της σύγχρονης Ελληνικής κοινωνίας.

Μία μικρή ομάδα επίορκων δικαστών, χειραγωγούμενη από την προδοτική πολιτική ηγεσία, έχει φυλακίσει ( χωρίς να έχουν δικάσει), τον Αρχηγό και την μισή κοινοβουλευτική ομάδα ενός νομίμου κοινοβουλευτικού κόμματος (του Λαϊκού Συνδέσμου Χρυσή Αυγή) το οποίο έχουν στείλει στη Βουλή των Ελλήνων, πάνω από μισό εκατομμύριο Έλληνες.

Το Σύνταγμα της χώρας έχει καταντήσει ένα απλό κουρελόχαρτο.

Οι κυβερνώντες και αυτοαποκαλούμενες δυνάμεις του “συνταγματικού τόξου” σπέρνουν τον διχασμό και δηλητηριάζουν τις ψυχές των Ελλήνων, διαχωρίζοντάς τους σε υποτιθέμενους “δημοκράτες” και σε υποτιθέμενους “φασίστες”

Στις προσεχείς Εθνικές Εκλογές καλούνται οι Έλληνες Πατριώτες να προσέλθουν στις κάλπες για να εκλέξουν τους νέους βουλευτές του Ελληνικού Κοινοβουλίου.

Γνώμη μου είναι ότι η Πατρίδα μας έχει ανάγκη από μία Εθνική Ηγεσία η οποία θα κινείται με γνώμονα την άδολη και ανυστερόβουλη αγάπη γι’αυτήν.

Από τη θέση του υποψηφίου Βουλευτή Αρκαδίας, καλώ τους όλους τους Έλληνες Εθνικιστές της Αρκαδίας να ανανεώσουν την εμπιστοσύνη τους στο μόνο γνήσιο Εθνικιστικό Κίνημα της Ελλάδος, στον Λαϊκό Σύνδεσμο Χρυσή Αυγή και να τιμωρήσουν αυτούς που οδήγησαν την Πατρίδα μας στον γκρεμό..

Έχει αποδειχθεί ότι η αποχή από τις εκλογές, εξυπηρετεί και συμφέρει τους μεγάλους ενόχους της κατάντιας της χώρας.

Γι’αυτό:

Καμία ψήφος χαμένη!

Πηγαίνετε στις κάλπες και τιμωρήσετε τους!

Μαυρίστε αυτούς που σας έκαναν μαύρη την….ζωή.

Είναι η μόνη ευκαιρία και δυνατότητα που έχετε.

Ψηφίστε, Γκρεμίστε την Δικτατορία των διεφθαρμένων!

Με Πατριωτικούς χαιρετισμούς

Νικόλαος Η. Σκαντζός
Υποψήφιος Βουλευτής Αρκαδίας
Με τον Λαϊκό Σύνδεσμο Χρυσή Αυγή

Το νέο επίπεδο του πολιτικαντισμού: Ο Σαμαράς υπόσχεται να καταργήσει τον εαυτό του!

Μετά το τρομοκρατικό χτύπημα στο Παρίσι από Ισλαμιστές Μουσουλμάνους είναι ξεκάθαρο ότι ο κίνδυνος τρομοκρατικού χτυπήματος από τους χιλιάδες Λαθρομετανάστες στην Ελλάδα είναι κάτι παραπάνω από δεδομένος. Η Ελλάδα άνοιξε μόνη της την πόρτα του φρενοκομείου. Κάποιοι οικονομικοί κύκλοι θέλουν αποσταθεροποίηση της Ευρώπης από Μουσουλμάνους οι οποίοι θα έφταναν σε αυτήν ως οικονομικοί μετανάστες. Η Ελληνική κυβέρνηση έδειξε μεγάλη, προκλητική ανοχή στην παράνομη είσοδο Λαθρομεταναστών από Μουσουλμανικά κράτη και η απόφαση της για την παράνομη ανέγερση τεμένους για τους Λαθροεισβολείς δικαιώνει μόνο την Χρυσή Αυγή. Οι επικίνδυνες και προδοτικές θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ για τους παράνομους μετανάστες σε βάρος των Ελλήνων είναι ξεκάθαρο σε όλους ότι θα βρουν μικρή αντίσταση από τα κόμματα του αντιδημοκρατικού τόξου(ΝΔ,ΠΑΣΟΚ,ΚΚΕ,ΔΗΜΑΡ,ΑΝΕΛ,ΠΟΤΑΜΙ). Η μόνη πολιτική δύναμη που μπορεί να ανακόψει ξεκάθαρα τους Εθνοπροδότες του ΣΥΡΙΖΑ και τα βρώμικα σχέδια τους είναι η Χρυσή Αυγή. Για αυτό οι Έλληνες ξέρουν ποιοι είναι μαζί τους και ποιοι είναι με τους εχθρούς τους. Στις 25 Ιανουαρίου ψηφίζω Ελλάδα δηλαδή ψηφίζω Χρυσή Αυγή.

Γ.Π.

Ν.Γ. Μιχαλολιάκος: Οι προγραμματικές θέσεις της Χρυσής Αυγής απάντηση στα ψέματα Σαμαρά

Κρίσιμες εκλογές για την ευρωζώνη και το Βερολίνο

Είναι σαφές ότι οι εκλογές που έρχονται είναι από τις πλέον κρίσιμες της μεταπολίτευσης. Διακυβεύεται ακόμη και η συνοχή της Ευρωζώνης. Αφού οι διεθνείς τοκογλύφοι δανειστές έχουν χαλάσει τον κόσμο με αυτό το ζήτημα του Grexit (έξοδος από την ευρωζώνη) σημαίνει ότι τους πονάει πάρα πολύ. Δεν δείχνουν να ανησυχούν και πολύ οι ξένοι δανειστές τοκογλύφοι, με τη περίπτωση εκλογής Τσίπρα, ότι θα χάσουν τα εγχώρια όργανά τους, τους πολιτικούς – ανδρείκελα που είχαν ως βοηθούς με δεδομένο πλέον ότι ο Συριζα το τελευταίο καιρό δείχνει να έχει έρθει σε συμφωνία μαζί τους. Αυτό και μόνο αρκεί να κατανοήσει ο ελληνικός λαός ότι αν θέλει να πάει αντίθετα στους ξένους τοκογλύφους, να μην ψηφίσει τους πειθήνιους συνεργάτες τους αλλά να επιβραβεύσει τη σταθερότητα λόγων και έργων τις ξεκάθαρες θέσεις της Χρυσής Αυγής και για τα μνημόνια αλλά και τη κάθαρση της πολιτικής ζωής. Εκεί που δεν ανησυχούν καθόλου είναι, είναι μη τυχόν η κυβέρνηση Τσίπρα προχωρήσει στη σύσταση διαφόρων εξεταστικών επιτροπών, μεταξύ των οποίων και για το χρέος. Εκεί θα πέσει πολύ γέλιο, διότι όλα είναι …ελεγχόμενα. Πρέπει όμως να μάθει ο ελληνικός λαός που πήγαν τα λεφτά. Το πιθανότερο είναι ότι με κυβέρνηση Τσίπρα, θα έχει ως εταίρους το Ποτάμι, το ΠΑΣΟΚ, τον Giorgos τα γέλια για σύσταση εξεταστικών θα φτάσουν μέχρι την άλλη άκρη του κόσμου. Μόνο μια δυνατή Χρυσή Αυγή μπορεί να εγγυηθεί κάτι τέτοιο. Όπως και να είναι, η αρχή του τέλους της γερμανικής Ευρώπης είναι πλέον κοντά! Ξεκίνησε η απελευθέρωση του Ευρωπαϊκού Νότου, με τη άνοδο των Εθνικιστικών κομμάτων γεγονός που γίνει ελπίδες επιβίωσης για όλη την Ευρώπη όπως την κληρονομήσαμε από τους προγόνους μας αλλά και για την πατρίδα μας που σε λίγα χρόνια θα είναι αγνώριστη αν συνεχιστεί η ίδια μεταναστευτική πολιτική.

Φ.Κ.

Αυτοί στα κανάλια και στις φυλλάδες, εμείς στους δρόμους και στις φυλακές! Άρθρο του Ν.Γ. Μιχαλολιάκου

Συναγωνιστές χαίρετε. Δεν μένουν πολλές ημέρες για την απελευθέρωση της πατρίδας και του λαού μας. Ειλικρινά χάρηκα πολύ με την υποψηφιότητα του φίλου, συναδέλφου Ταξ/χου ε.α Αθανάσιου Παπαδόπουλου στο συνδυασμό του Έβρου. Πρόκειται για άριστο άνθρωπο, έξυπνο και προπάντων δημιουργικό. Σαν πρώην στρατιωτικός τον γνωρίζω και πιστεύω ότι θα ανταποκριθεί πλήρως στα καθήκοντα του. Όλα για τη νίκη και λευτεριά στους αδίκους φυλακισμένους Βουλευτές μας.

Γ. Κ.
Σχης (ΠΒ) ε.α
Αλεξανδρούπολη

«Γιατί θα ψηφίσω Χρυσή Αυγή» – του Ηλία Κασιδιάρη

Καθώς έβλεπα σήμερα λίαν πρωί μπροστά μου τον νυν υποψήφιο της Ν. Δημοκρατίας για το αξίωμα του Περιφερειάρχη, αλλά στην ουσία “ανάχωμα” Παναγιώταρου, να φοράει με προσοχή το αλεξίσφαιρο γιλεκάκι του, βοηθούμενος από δύο παρατρεχάμενους που τους πληρώνουμε όλοι εμείς οι υπόλοιποι σκέφτηκα πόσο λαοπρόβλητοι είναι. Κατευθείαν από τον λαό για τον λαό. Και όλοι αυτοί τώρα έρχονται να μας τάζουν αυτά που δεν έκαναν όσο είχαν την “κουτάλα”, να κινδυνολογούν και να εκφοβίζουν αν τους χαλάσουμε την “συνταγή”. Ποια συνταγή αλήθεια; Της πλήρους εξόντωσης μας; Αρκεί να περνάνε αυτοί καλά και όλες οι επερχόμενες γενιές τους; Πλήθος τα κοράκια ολόγυρα μας. Τώρα έχουν τοποθετήσει όλα τα καθεστωτικά παπαγαλάκια του συστήματος την Χρυσή Αυγή στην Μάχη του 5% τονίζοντας με ζέση όμως κάθε φορά, πως το Ποτάμι κρατάει την τρίτη θέση. Εύχομαι και πιστεύω πως το βράδυ της 25ης του Γενάρη του Σωτήριου Έτους 2015 να τρίβουν τα μάτια τους όλοι αυτοί και όχι μόνο. Σε αυτή την δύσκολη φάση της αναμονής που βρισκόμαστε, ελπίζω όλοι οι υποστηρικτές της Χρυσής Αυγής να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων και να μην παρασυρθούν από προσωπικά οφέλη αλλά ανιδιοτελείς και συσπειρωμένοι όλοι μαζί να δώσουμε την μάχη. Την Χρυσή Αυγή δεν την υποστηρίζεις για τις “γνωριμίες” που μπορεί να κάνεις. Την στηρίζεις για Ιδέες, την στηρίζεις για Πιστεύω και πάνω από όλα την στηρίζεις για Πατρίδα.

Άννα

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-kuriakh-11-ianouariou-2015#ixzz3OVQIPMh2

Exit mobile version