Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Οι τελευταίες μέρες της Χούντας Σαμαρά!

Οι τελευταίες μέρες της Χούντας Σαμαρά!

«Η τύχη φοβάται και τρέμει τους γενναίους, αλλά τρομοκρατεί και ποδοπατάει τους δειλούς».
Σενέκας

Η περίπτωση Σαμαρά είναι ιδανική για να αντικατοπτρίσει το διάσημο ρητό του Ρωμαίου φιλοσόφου Σενέκα. Έρμαιο της καλπάζουσας αλαζονείας που του γέννησε η πρόσκαιρη φιλοφρόνηση από τον διεθνή σιωνισμό, ο πολιτικά δειλός πρωθυπουργός βιώνει σήμερα την προσωπική του συντριβή, την οποία αποζητούν πια, κατά τραγική της τύχης ειρωνεία και οι ίδιοι οι κάποτε φίλοι του.

Οι Ρωμαίοι βεβαίως, δεν μας είπαν κάτι το νέο, ούτε έκαναν το Λαό μας σοφότερο. Ο ποιητής της ελληνικής αρχαιότητας Μένανδρος, έδωσε πολύ πριν τον Σενέκα το στίγμα του δειλό ανδρός: «Δειλού γαρ αντρός δειλά και φρονήματα»! Τι θα μπορούσε λοιπόν κανείς να αναμένει από τον φθηνό πολιτικάντη Σαμαρά;

Μα γιατί «φθηνός πολιτικάντης», θα διερωτηθεί κάποιος. Είναι φθηνός πολιτικάντης διότι εξαπάτησε τον Ελληνικό Λαό, διακηρύσσοντας άλλα προ των εκλογών του 2012 και πράττοντας τα αντιδιαμετρικά αντίθετα την επομένη του σχηματισμού της αντεθνικής του κυβέρνησης. Υπενθυμίζουμε σημεία μονάχα των προεκλογικών του δεσμεύσεων: «επαναδιαπραγμάτευση μνημονίου, καμία συνεργασία με το ΠΑΣΟΚ, αποκάλυψη σκανδάλων και ενόχων πολιτικών παραγόντων, επανακατάληψη των πόλεων, αποκάλυψη του προσώπου των κουκουλοφόρων από τους οποίους θα έβγαζε τις κουκούλες».

Μετεκλογικά εντούτοις, τα έργα του υπήρξαν απόρροια της ιδιαίτερης ψυχοσύνθεσής του: συγκυβέρνηση με ΠΑΣΟΚ και απόλυτη πολιτική κάλυψη των σκανδάλων στα οποία εμπλέκεται και ο συνέταιρος Βενιζέλος, ακόμη σκληρότερα φοροεισπρακτικά, μνημονιακά μέτρα, ξεπούλημα της δημόσιας περιουσίας, κατακόρυφη αύξηση της λαθρομετανάστευσης, ικανοποίηση των αιτημάτων των κουκουλοφόρων.

Όλα τα ανωτέρω όμως, ωχριούν μπρος στο μέγιστο των εγκλημάτων που διέπραξε ο Αντώνης Σαμαράς και το οποίο δεν είναι άλλο από την ποινικοποίηση της ελεύθερης πολιτικής βούλησης μισού εκατομμυρίου Ελλήνων κι Ελληνίδων, όπως αυτή εκφράσθηκε δια της πολιτικής δίωξης της τρίτης πολιτικής δύναμης της χώρας, του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή.

Για να είμαστε δίκαιοι έναντι της Ιστορίας, οφείλουμε να αναγνωρίσουμε πως οι ενέργειες Σαμαρά δεν υπήρξαν παρά η πολιτική έκφραση της θρασυδειλίας ολάκερου του αντισυνταγματικού συρφετού-τόξου. Τα κόμματα της αντιπολίτευσης όχι μόνο σιώπησαν για την συνταγματική εκτροπή, αλλά επιπρόσθετα συναίνεσαν σ’ αυτή. Τούτο απεδείχθη περίτρανα όσες φορές χρειάστηκε η παράνομη Βουλή να επικυρώσει και προσυπογράψει τις αντισυνταγματικές μεθοδεύσεις Σαμαρά και του παραδικαστικού περιβάλλοντος Μπάμπη. Απλώς ο Σαμαράς θεώρησε πως αν ηγηθεί της εκστρατείας κατά της Χρυσής Αυγής θα είχε διττό όφελος: αφενός θα κέρδιζε την εύνοια του διεθνούς σιωνισμού και των δανειστών και αφετέρου θα υφάρπαζε το μεγαλύτερο κομμάτι των ψηφοφόρων του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος. Στο μεν πρώτο, πράγματι κέρδισε την πρόσκαιρη εύνοια των σιωνιστών, στο δε δεύτερο, υπέστη συντριπτική ήττα, όπως αυτό διεφάνη στις ευρωεκλογές του Μαΐου του 2014 με την αύξηση των δυνάμεων της Χρυσής Αυγής κατά 110.000 ψήφους.

Η πολιτική εις βάρος του Κινήματος σκευωρία συνεχίζεται απρόσκοπτα, με τον αντισυνταγματικό βόθρο των ψευτοδημοκρατών να σιωπά στην αποκάλυψη του ηχητικού ντοκουμέντου όπου ο δειλός Σαμαράς παραγγέλνει στον εισαγγελέα Ντογιάκο μέσω δικαστικού παράγοντα, να «γ@@@σει τρεις βουλευτές της Χρυσής Αυγής». Παρά ταύτα, το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα παραμένει όρθιο και ενδυναμωμένο σε σχέση με τις εκλογές του 2012, ενώ ο ανεκδιήγητος πρωθυπουργός της Χούντας καταρρέει με τον τρόμο ζωγραφισμένο σε όλες του τις κινήσεις.

Δίχως καμία διάθεση έπαρσης, μπορούμε σήμερα να ισχυριστούμε δικαιωμένοι πως τελειώνουμε τον Σαμαρά. Εμείς οι Εθνικιστές το πετύχαμε αυτό, διότι εμείς γίναμε η αιτία για να αντιληφθεί ο Λαός μας πως κυβερνάται από μια δικτατορία διεφθαρμένων που εξυπηρετεί τα συμφέροντα των διεθνών τοκογλύφων. Κι όπως τελειώσαμε πολιτικά τον Σαμαρά, κατά τον ίδιο τρόπο, με Αγώνα αδιάκοπο και ακατάβλητη Πίστη, θα τελειώσουμε και τον οποιοδήποτε σταθεί εμπόδιο στη θέληση του Ελληνικού Λαού για μια Μεγάλη κι Ελεύθερη Ελληνική Πατρίδα!

Ευάγγελος Καρακώστας

Αντεπίθεση

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/oi-teleutaies-meres-ths-chountas-samara#ixzz3OVQkpLso

Exit mobile version