Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Σκηνικό οριστικής διάλυσης της μνημονιακής χούντας – Μέχρι τελευταία στιγμή έψαχναν υποψηφίους στην Μακεδονία

Σκηνικό οριστικής διάλυσης της μνημονιακής χούντας - Μέχρι τελευταία στιγμή έψαχναν υποψηφίους στην Μακεδονία

Λίγο μετά την αναμενόμενη αποτυχημένη ψηφοφορία για εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας, αντιλαμβανόμενοι οι γαλάζιοι παπαγάλοι του Μαξίμου πως ο Σαμαράς θα ηττηθεί στις πρόωρες κάλπες, ξεκίνησαν να διαδίδουν την ψευδή είδηση ότι η Χρυσή Αυγή θα αντιμετωπίσει σοβαρά προβλήματα ως προς τη συμμετοχή της σε αυτές. Ενώ ο Σαμαράς αρνούνταν και αρνείται πεισματικά να αντιληφθεί πως έχει ξοφλήσει πολιτικά και πως παρά τους εκβιασμούς και τις δόλιες μεθόδους που κατ’ εξακολούθηση χρησιμοποιεί για να “πείσει” τον ελληνικό λαό να τον εμπιστευτεί με τη ψήφο του, οι συνεργάτες του επιδίδονται σε έναν νέο βρόμικο επικοινωνιακό πόλεμο με στόχο την μοναδική δύναμη εθνικής αντιπολίτευσης στη χώρα, τη Χρυσή Αυγή.

Μέχρι πρότινος οι ίδιοι κύκλοι αναμετάδιδαν την “καλά πληροφορημένη είδηση” ότι η Χρυσή Αυγή αδυνατεί να βρει υποψηφίους για να καταρτίσει τα ψηφοδέλτια της στην επικράτεια, ότι κατόπιν εντολής του παράνομα έγκλειστου Αρχηγού μας έχει ανατεθεί σε “ειδική ομάδα” η αποστολή εύρεσης νέων υποψηφίων και ότι πολλοί είναι αυτοί που αρνούνται να συμμετάσχουν στον εκλογικό αγώνα υπό το βάρος των… συνταρακτικών αποκαλύψεων που αποδεικνύουν την υποτιθέμενη εγκληματική μας δράση.

Εις ότι μας αφορά λοιπόν, αρκεί να υπενθυμίσουμε και να ξεκαθαρίσουμε στους διάφορους ψιθυριστές πως τα ψηφοδέλτια του Κόμματος είναι καταρτισμένα με πληρότητα σε ολόκληρη την επικράτεια και πως σε αυτά συμμετέχουν, πέρα από τους άδικα διωκόμενους βουλευτές, άνθρωποι κύρους και εξέχουσες προσωπικότητες που προέρχονται από τον νομικό, ιατρικό κι εκπαιδευτικό χώρο, χωρίς βέβαια να απουσιάζουν και οι άνεργοι, οι αγρότες, οι άνθρωποι του μεροκάματου που εκ των πραγμάτων μπορούν να γνωρίζουν την δυσκολία επιβίωσης στο μνημονιακό περιβάλλον που έχει διαμορφώσει ο Σαμαράς κι όχι να παριστάνουν τους θλιμμένους για την κατάντια της οικονομίας και του λαού μας, αφού έχουν απολαύσει πρώτα μια βουτιά στη πισίνα της βίλας τους.

Η προσέλκυση του κόσμου που ζήτησε να συμμετάσχει είτε ως υποψήφιος είτε ως εκλογικός αντιπρόσωπος κρίνεται πολύ μεγαλύτερη του αναμενόμενου, ιδιαίτερα αν αναλογιστεί κανείς τις συνθήκες κάτω από τις οποίες καλούμαστε να διεξάγουμε αυτόν τον σύντομο σε διάρκεια προεκλογικό αγώνα. Εάν, λοιπόν, υπάρχει μια “καλά πληροφορημένη είδηση” σε σχέση με τις επικείμενες εκλογές τότε αυτή αφορά το υπό διάλυση απόκομμα της ΝΔ, το οποίο αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα ως προς την κατάρτιση των ψηφοδελτίων και μάλιστα σε κατά παράδοση γαλάζιους νομούς της Κ. Μακεδονίας κι όχι μόνο. Για συντομία χώρου και χρόνου θα αναφέρουμε τις περιπτώσεις που αφορούν στο νομό Θεσσαλονίκης, Πέλλας, Ημαθίας, Πιερίας και άλλων γαλάζιων “κάστρων” στα οποία τα κομματικά επιτελεία του Μαξίμου, παρά τις φιλότιμες προσπάθειες που καταβάλλουν δια τηλεφώνου ώστε να πείσουν κάποιο αφελή να “κάψει” το όνομα του στα ψηφοδέλτια του διασυρμού (οι τηλεφωνικές παρεμβάσεις-εκβιασμοί-παρακάλια-ξανά εκβιασμοί αποτελούν, φαίνεται, για τους συνεργάτες του Σαμαρά δεύτερη φύση) οι αρνητικές απαντήσεις και οι απαξιωτικές εκφράσεις, χαρακτηριστικές του αναβρασμού που επικρατεί στην εκλογική βάση της ΝΔ, δείχνουν πως το τέλος της χούντας του Σαμαρά είναι προδιαγεγραμμένο.

Το τι οδήγησε σε αυτή την απελπιστική κατάσταση τον Σαμαρά να παρακαλάει κόσμο για να πολιτευτεί με την εγκληματική συμμορία που διευθύνει, είναι ευκόλως αντιληπτό. Αφενός η πολιτική δίωξη εις βάρος της Χρυσής Αυγής και οι αποκαλύψεις που ενοχοποιούν τον ίδιο καθιστώντας τον μάλιστα πρωτεργάτη στην δικαστική-πολιτική εξόντωση των πολιτικών του αντιπάλων είναι κάτι που στρέφει πολλούς έντιμους και αξιοπρεπείς ανθρώπους εναντίον του. Το “κατηγορώ” αυτών των ανθρώπων δεν αφορά τον Σαμαρά προσωπικά, αλλά συλλογικά τη ΝΔ που έχει καταντήσει ουρά του κλεφτοΠΑΣΟΚ, που επέβαλλε τα εθνοκτόνα μνημόνια και που εξαθλίωσε τον ελληνικό λαό.

Αφετέρου, ακριβώς αυτή η πολιτική των μνημονίων έχει απομακρύνει οριστικά τον λαό της Μακεδονίας από τη ΝΔ, διότι κατέστρεψε τον αγροτικό και κτηνοτροφικό κλάδο, δηλαδή εκατοντάδες χιλιάδες συμπατριώτες μας που κατά παράδοση ασχολούνται σε αυτούς τους κλάδους στους κατά τόπους νομούς. Το ρωσικό εμπάργκο, ο αθέμιτος ανταγωνισμός υπέρ των πολυεθνικών εις βάρος των εγχώριων παραγωγών αγροτικών και κτηνοτροφικών προϊόντων, η συνειδητή απαξίωση του πρωτογενούς τομέα παραγωγής και η διάλυση του με ταχείς ρυθμούς, είναι η πρωταρχική αιτία για την οποία ο απλός λαός απεχθάνεται όσο τίποτα άλλο τη ΝΔ κι εκφράζει ανοιχτά την στήριξη στην άδικα διωκόμενη Χρυσή Αυγή. Επιπλέον, κάνεις νυν υποστηρικτής της ΝΔ δεν επιθυμεί να χρεώσει στο όνομα του την αποτυχία που διαφαίνεται σε πανελλαδικό και τοπικό επίπεδο και ως εκ τούτου δηλώνει την άρνηση του να πολιτευτεί, πόσω μάλλον δε σε νομούς που γνωρίζει πως η ψοφοδεξιά θα ηττηθεί έχοντας μεγάλη διαφορά από το πρώτο κόμμα.

Είναι πλέον καιρός να γευτεί ο Σαμαράς τα αποτελέσματα της υπόδουλης σε ξένα κέντρα εξουσίας πολιτικής του και να εισπράξει την αγανάκτηση και την καταδίκη των ανθρώπων που ο ίδιος καταδίκασε σε εξαθλίωση. Τα μηνύματα που λαμβάνουμε καθημερινά για την εσωκομματική κατάσταση στη ΝΔ είναι ενδεικτικά και ας το πάρουν απόφαση οι κάθε λογής κομματικοί πράκτορες: η ΝΔ διαλύεται και ανατέλλει η Χρυσή Αυγή του ελληνισμού. Στις 25 Ιανουαρίου το μήνυμα αυτό θα γίνει ξεκάθαρο, όταν το υπό δίωξη κόμμα των Ελλήνων εθνικιστών αναδειχθεί σε τρίτη πολιτική δύναμη της χώρας κι έχει νικήσει κατά κράτος το παρακράτος της διεφθαρμένης εξουσίας των Σαμαροβενιζέλων.

Ματθαιόπουλος Αρτέμης
Βουλευτής Σερρών

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/skhniko-oristikhs-dialushs-ths-mnhmoniakhs-chountas-pros-anazhthsh-upopshfi#ixzz3OVUrOAzx

Exit mobile version