Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΟΥΤΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΥΣ ΟΥΤΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΠΟΛΣΕΒΙΚΟΥΣ – ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

XRYSH-AYGH

Άρθρο της Ειρήνης Δημοπούλου Παππά στην εφημερίδα «ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ»

Η Χρυσή Αυγή θα δώσει την εκλογική μάχη της 25ης Ιανουαρίου με κάθε νόμιμο μέσο και με κάθε Έλληνα που θέλει να αγωνιστεί μαζί μας για την νίκη της Ελλάδας και την δική του αξιοπρέπεια.

Ένα από τα πρώτα «αμαρτήματα» του καθεστώτος που αποκάλυψε η πρώτη είσοδος της Χρυσής Αυγής στην Βουλή, ήταν το πώς λειτουργεί η περίφημη «διαπλοκή» κομμάτων, καναλιών και πλουτοκρατών:αποκλείοντας την τρίτη πολιτική δύναμη της χώρας από το δημόσιο βήμα, και κατασκευάζοντας ή συντηρώντας τηλεοπτικά  κόμματα- μορφώματα, ανύπαρκτα στην κοινωνία.

Και αυτό το εμπόδιο θα το παρακάμψουμε και θα το υπερνικήσουμε, στηρίζοντας τα έντυπα και τις ιστοσελίδες μας, διαδίδοντας με πάθος και μεθοδικότητα τις ιδέες μας, ακούραστοι και αποφασισμένοι. Καμία προσπάθεια, καμία ψήφος δεν περισσεύει. Στο παιχνίδι του κοινοβουλευτισμού, οι όροι ερμηνεύονται και αλλάζουν κατά τα συμφέροντα της κυρίαρχης πολιτικής συντεχνίας. Όμως η Χρυσή Αυγή απέδειξε ότι  η Πίστη είναι πιο δυνατή κι απ’ τη φωτιά. Τις κατακτήσεις του αγώνα μας και των συναγωνιστών μας, το Αίμα των Ηρώων μας, την δικαίωση του Αρχηγού και των φυλακισμένων μας, αυτά πρέπει να έχουμε στο μυαλό μας, και τα πόδια και τα χέρια μας θα αποκτήσουν φτερά.

Ας αναλογιστούμε πώς φτάσαμε ως εδώ, και τι έχουμε ακόμη να πετύχουμε.

Για πρώτη φορά στις εκλογές του 2012, με συγκεκριμένους στόχους, όραμα και ηγεσία, και με την υλοποίηση αυτού που πάντοτε υποστηρίζαμε, πως τα κόμματα διχάζουν-η Πατρίδα ενώνει, ο Λαϊκός Σύνδεσμος ένωσε Έλληνες από διαφορετικές κομματικές προελεύσεις που πίστεψαν ότι η Χρυσή Αυγή είναι η μοναδική δύναμη που μπορεί να αναμορφώσει το πολιτικό σκηνικό της χώρας.

Πράγματι, μέσα σε λιγότερο από τρία χρόνια, κατάφερε με την παρουσία της να αποδείξει όλα όσα διαχρονικά υποστήριζε για το σάπιο πολιτικό σύστημα που εγκαθίδρυσε η Μεταπολίτευση, και να αναδειχθεί καθαρή σαν το κρύσταλλο μέσα από τους τόνους λάσπης και τις διώξεις που εξαπέλυσε εναντίον ενός νόμιμου πολιτικού κόμματος η υπάλληλος των τοκογλύφων ψοφοδεξιά της Νέας Δημοκρατίας.

Αψηφώντας την τρομοκρατία του Σαμαρά, ο αγώνας χιλιάδων Χρυσαυγιτών έφερε νέους πολιτικούς καρπούς: Στις τριπλές εκλογές του Μαΐου του 2014 για πρώτη φορά εθνικιστές εξελέγησαν σε δήμους, περιφέρειες και στο ευρωπαϊκό κοινοβούλιο.

Οι έλληνες Εθνικιστές με τους αγώνες μας διαψεύσαμε όσους, εχθρούς και «φίλους», διέδιδαν ότι η Χρυσή Αυγή είναι ένα συγκυριακό φαινόμενο. Τώρα τους απαντάμε πως η Χρυσή Αυγή είναι εδώ για να φέρει τους Έλληνες στην εξουσία.

Μόλις πριν λίγες μέρες, οι Έλληνες Εθνικιστές και μαζί τους ο Ελληνικός λαός που μας στηρίζει, πετύχαμε μια μεγάλη πολιτική νίκη. Οι βουλευτές μας γκρέμισαν το καθεστώς των Σαμαροβενιζέλων και των λοιπών σκευωρών της πολιτικής εκτροπής, της εκχώρησης εθνικής κυριαρχίας, του ξεπουλήματος και της δουλείας των μνημονίων.

Στις 25 Ιανουαρίου απέναντι στους πολιτικάντηδες που απαξιώνουν τους θεσμούς και περιφρονούν τον λαό, απέναντι στο καθεστώς του «μαζί τα φάγαμε»,  θα υψώσουμε και πάλι την πίστη και την μαχητικότητά μας.

Το αποδείξαμε πως η Χρυσή Αυγή τιμά τον Λαό μας. Δεν τον πρόδωσε και δεν θα τον προδώσει. Σε λιγότερο από τρεις  εβδομάδες οι αγωνιστές της, οι νέοι, οι άνεργοι, οι εργάτες, οι επιστήμονες, οι στρατιωτικοί, οι αγρότες, θα δώσουν στην Χρυσή Αυγή την δύναμη να προχωρήσει, για να χτίσουμε όλοι μαζί την Ελλάδα που θέλουμε.

Σε λιγότερο από τρεις εβδομάδες θα δώσουμε την απάντηση που πρέπει σε όσους εξακολουθούν να υποτιμούν τους Έλληνες.

Όλοι οι ελεύθεροι Έλληνες που δεν φοβούνται, δεν απειλούνται και δεν εκβιάζονται από τους απατεώνες πολιτικάντηδες, όσοι σιχαίνονται τους ψεύτες και θέλουν οι κλέφτες να μπουν επιτέλους φυλακή, έχουν μια επιλογή: Ψήφο στην Χρυσή Αυγή.

Όσοι Έλληνες καταστράφηκαν από τα μνημόνια, όσοι είδαν τα μαγαζιά και τις βιοτεχνίες τους να κλείνουν, τις συντάξεις τους να κόβονται στην μέση, όσοι έμειναν άνεργοι, όσοι πιστεύουν ότι τους αξίζει μια καλύτερη ζωή από την απελπισία και το αδιέξοδο, έχουν κάθε λόγο να στηρίξουν στις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου την Χρυσή Αυγή.

Ούτε με τους τοκογλύφους, ούτε με τους μπολσεβίκους. Στην «κρίση» η απάντηση είναι μία και είναι εθνική.

Στην σημαντική εκλογική διαδικασία του Ιανουαρίου, να στείλουμε να μας εκπροσωπήσουν στην Βουλή αυτούς που δεν δειλιάζουν, που δεν πουλιούνται, που ξέρουν να αγωνίζονται. Για το Δίκαιο, για την Ελλάδα, για την Εθνική μας Ανεξαρτησία, για την Αξιοπρέπεια του Έλληνα, ψήφο στην Χρυσή Αυγή

Exit mobile version