Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Κοσμοσυρροή στην παρουσίαση του ψηφοδελτίου της Φθιώτιδας στα γραφεία της Τ.Ο. Λαμίας

Κοσμοσυρροή στην παρουσίαση του ψηφοδελτίου της Φθιώτιδας στα γραφεία της Τ.Ο. Λαμίας

Σήμερα το πρωί στα γραφεία της Τ.Ο. Λαμίας, έγινε η παρουσίαση των υποψηφίων Βουλευτών του κινήματος για την Φθιώτιδα. Η εκδήλωση ξεκίνησε με τον χαιρετισμό του γραμματέα της Τ.Ο. Λαμίας και υποψηφίου Βουλευτή Γκλέτσου Απόστολου, ο οποίος ευχαρίστησε τους παρευρισκόμενους για την παρουσία τους στην εκδήλωση και ζήτησε από όλους να είναι συνοδοιπόροι σε αυτόν τον συνεχή καθημερινό, ασταμάτητο αγώνα που δίνει η Χρυσή Αυγή για όλους και για τα ιδανικά μας.

Επισήμανε ότι αυτός ο αγώνας είναι αγώνας αντισυστημικός, αγώνας συνείδησης της εθνικής ταυτότητας που δίνει ο Έλληνας, ενάντια στην διαφθορά. Σε αυτόν τον αγώνα είναι μαζί μας οι δολοφονημένοι αδερφοί μας , Γιώργος Φουντούλης και Μανώλης Καπελώνης. Είναι μαζί μας οι άδικα προφυλακισμένοι συναγωνιστές μας με πρώτο τον Αρχηγό μας Ν. Γ. Μιχαλολιάκο και οι υπόλοιποι Βουλευτές μας. Τέλος ανέφερε ότι η τελευταία  πενταετία ήταν μια δύσκολη πενταετία για τους Έλληνες εθνικιστές και  πως πρέπει πια ο κάθε Έλληνας να πάρει πια την κατάσταση στα χέρια του και να τιμωρήσει τον παλαιοκομματισμό και σάπιο πολιτικό κατεστημένο. Και η μόνη λύση για αυτό είναι η Χρυσή Αυγή.

Στην συνέχεια το λόγο πήρε ο υπεύθυνος της περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας, συναγωνιστής Θεόδωρος Κουδούνας ο οποίος αφού χαιρέτησε τους συναγωνιστές ζήτησε να βοηθήσει ο καθένας προσωπικά σε αυτόν δύσκολο αγώνα που θα γίνει Αγώνας Νίκης της Χρυσής Αυγής, να είναι ενωτικός και δημιουργικός.

Η εκδήλωση έκλεισε με την παρουσίαση όλων των  υποψήφιων  Βουλευτών: Γ. Κοκουγιάννη, Θ. Πάνου, Κ. Φασιάνη, Κ. Μίχου και Α. Καλαθά, οι οποίοι μίλησαν με την σειρά τους για την αναγκαιότητα συστράτευσης όλων των δυνάμεων κάτω από το άρμα της Χρυσής Αυγής και τόνισαν την ένταση των δραστηριοτήτων τις δύο τελευταίες εβδομάδες του προεκλογικού αγώνα, όπως και την εγρήγορση της τελευταίας ημέρας για να μην παρατηρηθούν φαινόμενα νοθείας.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/kosmosurroh-sthn-parousiash-tou-pshfodeltiou-ths-fthiwtidas-sta-grafeia-ths#ixzz3OXgnhj6v

Exit mobile version