Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Δευτέρα 12 Ιανουαρίου 2015

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Δευτέρα 12 Ιανουαρίου 2015

Ν. Γ. Μιχαλολιάκος: Το βράδυ της 25ης Ιανουαρίου θα είμαστε νικητές!

Δύο εβδομάδες μείνανε μόνο μέχρι τις εκλογές τις 25ης Ιανουαρίου και ήδη έχει διαφανεί η προεκλογική τακτική της ΝΔ. Ούτε φωνή, ούτε ακρόαση από την Χρυσή Αυγή. Ολοκληρωτικό το «θάψιμο» από τα κανάλια της διαπλοκής που αποδεικνύουν ότι ο μόνος φόβος των «νταβατζήδων» της δημόσιας ζωής ήταν, είναι και θα είναι η Χρυσή Αυγή. Παρακολουθώ την ιστοσελίδα σας και βλέπω ότι καθημερινώς σχολιάζονται ευστόχως όλα τα θέματα της τρέχουσας επικαιρότητας και ακόμα περισσότερα. Καθημερινώς υπάρχουν παρεμβάσεις των έγκλειστων Βουλευτών της Χρυσής Αυγής και του Αρχηγού της Χρυσής Αυγής, παρόλα αυτά τα κανάλια δεν αναφέρουν ούτε λέξη. Φαίνεται ότι τσούζει και πονάει η Χρυσή Αυγή, θεωρούν μάλιστα ότι ακόμα και η επίκληση του ονόματος της Χρυσής Αυγής είναι βλαπτική για αυτούς. Ας μην αμφιβάλλουν! Την 25η Ιανουαρίου θα αναγκαστούν να μιλήσουν για την Χρυσή Αυγή και όλοι εμείς θα έχουμε την χαρά να τους δούμε να κλαίνε για άλλη μία φορά στα πάνελ για την άνοδο της Χρυσής Αυγής.

Κ.Α.

Οι θέσεις της Χρυσής Αυγής για τον τομέα της Παιδείας

Ακούγοντας στο όνομα χρυσή αυγή χωρίς να έχεις ακούσει τίποτα για αυτήν στα μέσα μαζικής παραπληροφόρησης , κλείνοντας τα μάτια σου έρχεται στο μυαλό μια εικόνα που  ξεπροβάλει ο ήλιος και χαρίζει το φως του παντού ύστερα από μία νύχτα βαριά και παγωμένη. Έτσι λοιπόν εύχομαι να ξεπροβάλει  όλη η σκευωρία που έχουν στημένη   ενάντια στην χρυσή αυγή .Θα ήθελα να πω ένα μπράβο σε όλους εσάς που δουλεύετε και   προσφέρεται τις υπηρεσίες σας όχι στην χρυσή αυγή ως κόμμα άλλα στην χρυσή αυγή ως κίνημα και ως την φωνή της αλήθειας και της ελευθερίας. Καλή  Ελευθερία στους πολίτικους κρατούμενους της χρυσής αυγής που θα είναι η αρχή του τέλους για τους σκευοφόρους και τους κλέφτες, και με εξουσία την χρυσή αυγή θα είναι η αρχή του τέλους για τους σιωνιστές στην Ελλάδα, βεβαία αυτά θέλουν πολύ αγώνα και για να γίνουν και θυσίες που μόνο ΟΙ Έλληνες ΣΤΗΝ ΨΥΧΉ ΜΠΟΡΟΎΝ ΝΑ ΚΆΝΟΥΝ. Σας καληνυχτίζω, και καλή δύναμη .

Διονύσης, Γύθειο !

Οι «νταβατζήδες» εγκαταλείπουν τον Σαμαρά και βρίσκουν στέγη στον Τσίπρα

Το μοναδικό κόμμα το οποίο έχει σαφείς προτάσεις για όλα τα προβλήματα που ταλανίζουν την Ελλάδα είναι η Χρυσή αυγή. Παρουσίασε πρόγραμμα εξόδου από την κρίση παράλληλα με ανάπτυξη, επίλυση εθνικών προβλημάτων, τέλος στην αθρόα εισβολή μεταναστών και γενικότερα ότι άλλο ευθύνεται για την νόσο της Ελλάδας μας. Την στιγμή που ο Σαμαράς  παραχωρεί τον ορυκτό μας πλούτο έναντι πινακίου φακής σε διάφορα λαμόγια(όπως στην Χαλκιδική με την παραχώρηση του χρυσού στον γνωστό εθνικό μας ευεργέτη με τις χιλιάδες δωρεές για την  κατασκευή δρόμων και την αντικειμενική ενημέρωση του καναλιού του),αύξησε με γεωμετρικούς ρυθμούς την ανεργία, με τον αριθμό των θυμάτων λόγω κρίσης να αγγίζει το ζενίθ, την καταστροφή του πρωτογενούς τομέα και το κλείσιμο χιλιάδων καταστημάτων, την παραχώρηση της εθνικής μας κυριαρχίας, την εισβολή των…οικονομικών μεταναστών(αυτών που σκοτώνουν ομοεθνείς μας για 50 ευρώ)η Χρυσή αυγή, παρουσίασε ένα πρόγραμμα που η άμεση εφαρμογή του συνεπάγεται με ευημερία των Ελλήνων. Η Χρυσή αυγή είναι το μοναδικό κόμμα που αποκάλυψε σκάνδαλα, έδωσε ονόματα κλεφτών που κατασπατάλησαν δημόσιο χρήμα, κινήθηκε εναντίον τους, δεν προσκύνησε το αμαρτωλό καθεστώς, η κοινοβουλευτική της ομάδα απαρτίζεται από βουλευτές που επιτελούν λειτούργημα και όχι από «βολευτές», όπως στα άλλα αποκόμματα, οι μόνοι που επέστρεψαν τα χρήματα του ελληνικού, μέσω των συσσιτίων και δράσεων κοινωνικής αλληλεγγύης, ήταν δίπλα στον δοκιμαζόμενο Έλληνα με ανιδιοτέλεια, φυλακίστηκε για τις ιδέες της και την απήχηση μου είχε στην κοινωνία. Τους σκοτώσανε, τους κλείσανε στην φυλακή, τους  λασπολογούν οι διάφοροι νταβατζήδες της ενημέρωσης, τους φίμωσαν, άνθρωποι με πολιτικά δικαιώματα, νόμιμα εκλεγμένοι, που αντιπροσωπεύουν μισό εκατομμύριο υπερήφανους Έλληνες δεν έχουν λόγο στα ανεξάρτητα Σαμαροκάναλα και είναι έγκλειστοι χωρίς κανένα στοιχείο χάρη στην παράγκα Μπάμπη. Τα ποσοστά όμως αυξάνονται διαρκώς. Τελικά το γνήσιο δεν φθείρεται…….!!

Τ.Φ.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-deutera-12-ianouariou-2015#ixzz3ObDDK0fU

Exit mobile version