Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Γ. Κύρτσος: Σίγουρα θα υπάρξουν νέα μέτρα μετά τις εκλογές!

Γ. Κύρτσος: Σίγουρα θα υπάρξουν νέα μέτρα μετά τις εκλογές!

Γράφει ο Αθανάσιος Βασιλόπουλος

Λίγες ώρες μετά τις υποσχέσεις Σαμαρά ότι θα μειωθεί η φορολογία του ΕΝΦΙΑ (σε βάθος χρόνου – δηλαδή «ζήσε Μάη μου…») και ότι δε θα μειωθούν περαιτέρω οι μισθοί και οι συντάξεις, ο (συνήθως κυνικός) ευρωβουλευτής του Κύρτσος τον διέψευσε πανηγυρικά!

Μιλώντας, λοιπόν, στο κανάλι «Ε» και την εκπομπή «Τώρα ότι συμβαίνει» και ερωτηθείς σχετικά, απάντησε ως εξής: «Εγώ είμαι στην Επιτροπή Οικονομικών και Νομισματικών υποθέσεων και στην Επιτροπή προϋπολογισμού του Ευρωκοινοβουλίου, οπότε έχω άλλα ερεθίσματα. Η Ελλάδα στις 26 Ιανουαρίου θα κληθεί να σπάσει το ρεκόρ προσαρμογής! Σίγουρα θα υπάρξουν νέα μέτρα…».

Όσο για το ποιος θα κληθεί να πάρει τα νέα μέτρα περαιτέρω εξαθλίωσης των Ελλήνων, ο Κύρτσος άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να τα πάρει μια «μεγάλη συγκυβέρνηση» ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ: «Είναι διαφορετικές οι προτεραιότητες των πολιτικών ηγετών και ο κ. Σαμαράς και ο κ. Τσίπρας,  ο καθένας με το σκεπτικό του, θέλουν να δημιουργήσουν μια θετική κοινωνική και πολιτική δυναμική. Έχουν μια θεσμική αισιοδοξία».

Βοήθειά μας!

Εθνικισμός

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/g.-kurtsos-sigoura-tha-uparjoun-nea-metra-meta-tis-ekloges#ixzz3OcraTrVy

Exit mobile version