Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Εφημερίδα “Ακρόπολη”: Άρθρο της Ελένης Ζαρούλια: Η ψήφος στην Χρυσή Αυγή είναι μονόδρομος

??????????????????????

Εμείς, οι παλιότερες γενιές, από την μεταπολίτευση και μετά παρακολουθούμε να παίζεται ένα θέατρο του παραλόγου στην πλάτη του Ελληνικού Λαού. Σιγά-σιγά με καλλιτεχνικό τρόπο κατάφεραν να εκμαυλίσουν τον Έλληνα μέσα σε μόλις λίγα χρόνια. Γιατί δεν πάει καιρός όπου το φιλότιμο του Έλληνα κράταγε ακόμα γερά.

Σήμερα καλούμαστε να μιλήσουμε στην Ελληνική ψυχή, που βρίσκεται αθέλητα κρυμμένη μέσα σε κάθε Έλληνα και Ελληνίδα και να προτρέψουμε τους νεοέλληνες να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων και να πάρουν την ζωή στα χέρια τους. Όχι με φανφάρες και μεγάλες κουβέντες, αλλά με πράξεις και έργα.
Εμείς οι Χρυσαυγίτες ζυγιστήκαμε, μετρηθήκαμε αλλά δεν βρεθήκαμε ελλειπείς. Αντίθετα, όσα υποστήριζε η Χρυσή Αυγή προεκλογικά τα έκανε πραγματικότητα και βάση αυτής τη πραγματικότητας ζητάμε την ψήφο του Ελληνικού λαού. Να αναλογιστεί τόσα χρόνια την κοροϊδία των άλλων κομμάτων προεκλογικά και να συγκρίνουν τις πράξεις τους μετεκλογικά.
Το πλήρες πρόγραμμα της Χρυσής Αυγής μπορεί ο οποιοσδήποτε να το προμηθευτεί είτε από τα κατά τόπους γραφεία μας, είτε μέσω διαδικτύου. Όσα αναγράφονται θα γίνουν πράξεις φτάνει ο ψηφοφόρος να είναι συνειδητοποιημένος και να πιστεύει ότι η Πατρίδα μας αξίζει ένα καλύτερο αύριο!  
Δεν ζητάμε την ψήφο κανενός τυχάρπαστου, δεν ζητάμε την ψήφο από ευφήμερους ανθρώπους. Όλοι οι Έλληνες είναι ευπρόσδεκτοι στην μεγάλη αγκαλιά της Χρυσής Αυγής, γιατί η Χρυσή Αυγή είναι η ίδια η Πατρίδα, ο μοναδικός πολιτικός φορέας, ο οποίος δεν έκανε διακρίσεις στο κοινωνικό του έργο. Δεν ζητήσαμε ποτέ από κανέναν συμπατριώτη μας την πολιτική του ταυτότητα, ούτε τον εκβιάσαμε να μας ψηφίσει προκειμένου να τον βοηθήσουμε. Είναι καιρός να αντιληφθούν όλοι οι Έλληνες ότι ο πρώτος εχθρός που πρέπει να νικήσουν είναι ο ίδιος τους ο κακός εαυτός, αυτός ο εαυτός που από την μεταπολίτευση και μετά με μεθοδικό τρόπο το καθεστώς φρόντισε να αναδείξει.
Από εκεί και ύστερα να αναλογιστεί με τις έως τώρα επιλογές του τι κατάφερε. Αν είναι ευχαριστημένος από τη ζωή του μπορεί να συνεχίσει να ζει μέσα στον βούρκο, αλλά να μη παραπονείται μετά…
Αν δεν είναι ευχαριστημένος ΤΩΡΑ είναι η ΕΥΚΑΙΡΙΑ της ζωής του να αλλάξει τον ρου της Ιστορίας. Να ψηφίσει για το ΑΥΡΙΟ των παιδιών του μια ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, την μοναδική πολιτική δύναμη που μπορεί να εγγυηθεί ότι θα υπάρχει Αύριο για τους Έλληνες και τις Ελληνίδες…
Ελένη Ζαρούλια
Υποψήφια Βουλευτής Β’ Αθηνών
Μέλος Κεντρικής Επιτροπής
Λαϊκού Συνδέσμου ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ
Exit mobile version