Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Τρίτη 13 Ιανουαρίου 2015

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Τρίτη 13 Ιανουαρίου 2015

Η Ευρώπη βρίσκεται σε πραγματικό κίνδυνο και πρέπει να φοβάται όχι τους τζιχαντιστές φονταμενταλιστές αλλά τον ίδιο της τον εαυτό. Πρέπει οι νοήμονες Έλληνες να μην πέσουν στη παγίδα της προπαγάνδας και να διαπιστώσουμε ότι ακόμη και οι φονταμενταλιστές τζιχαντιστές παίζουν πολύ καλά το ρόλο τους στο καλά συντονισμένο κουκλοθέατρο από τα παγκόσμια κέντρα. Τα δεδομένα είναι αμείλικτα. Το παγκόσμιο σύστημα στραγγάλισε το Ιρακ, δείχνει ανοχή στην επαναλαμβανόμενη ισοπέδωση της Παλαιστίνης και χρηματοδοτεί και ενισχύει μέσω των φίλιων καθεστώτων της Σαουδικής Αραβίας και των κρατιδίων του κόλπου εξτρεμιστές του ISIS, που με πληρωμένο συμβόλαιο κατέστρεψαν τη Συρία και τη Λιβύη. Οργανωμένα συστήματα διακίνησης του ανθρώπινου πόνου, εμφανώς πια δυτικών συμφερόντων, μισθώνουν Τούρκους Κοσσοβάρους, Έλληνες – να τους κάνει ο θεός- και μεταφέρουν μυριάδες εκτοπισμένους στην Ευρωπαϊκή ήπειρο που με το κατάλληλο αντίτιμο κερδίζουν μια θέση στις παρακμάζουσες ευρωπαϊκές πρωτεύουσες. Όμως ας διερωτηθούμε γιατί γίνονται όλα αυτά, γιατί οι Ευρωπαίοι βάζουν φυτίλια στη μέση ανατολή και ταυτόχρονα ανοίγουν τις πύλες στους πρόσφυγες; Είναι η ανθρωπιστική τους συνείδηση που το υπαγορεύει; Προφανώς όχι. Ο λόγος είναι ότι το παγκόσμιο σύστημα λειτουργεί με γνώμονα τα συμφέροντα του Ισραήλ. Η κρατική υπόσταση του Ισραήλ- που για τον γράφοντα είναι παράνομη για λόγους που για οικονομία δεν αναφέρω- δεν θα ήταν μακροπρόθεσμα βιώσιμη, θα το κατάπινε η θάλασσα των εχθρών που το περιτριγυρίζουν. Έτσι το αποτέλεσμα των πολέμων, της ακόλουθης ανόδου του ισλαμικού φονταμενταλισμού και των μετακινήσεων είναι η Ευρώπη να ταυτιστεί με τη μοίρα του Ισραήλ και να κάνει κτήμα την υπαρξιακή αγωνία του Ισραήλ. Δεν ξέρω αν είναι παρανοϊκή σύμπτωση αυτή η μετατόπιση και διάχυση των προβλημάτων του Ισραήλ προς όλο τον κόσμο, τα μέλλοντα γεγονότα πολύ φοβάμαι ότι θα τα επιβεβαιώσουν. Η λύση για μένα είναι η χώρα να παραμείνει ουδέτερη. Αφού κερδίσουμε την εθνική μας ανεξαρτησία και υπερηφάνεια, θα πρέπει να μείνουμε μακριά από τον ολέθριο χορό που σέρνει το εβραίικός κράτος, οι υπερ-ατλαντικοί σύμμαχοί τους και τα Ευρωπαϊκά δεκανίκια τους. Δεν πρέπει να πέσουμε στη παγίδα της δήθεν αντιτουρκικής πολιτικής του Ισραήλ και της δήθεν φιλοισλαμικής πολιτικής της Τουρκίας. Την ίδια ώρα που η Τουρκία έστελνε ανθρώπινο δυναμικό και εφόδια στο ισλαμικό κράτος της Συρίας, το Ισραήλ βομβάρδιζε θέσεις του Ασάντ. Χρειάζεται νηφαλιότητα, ψυχραιμία και λογική σκέψη από όλους τους Έλληνες. Το πρόβλημα είναι πολυσύνθετο και το θέμα της λαθρομετανάστευσης είναι ένα κλαδάκι σε ένα δέντρο βαθιά ριζωμένο που πρέπει να κοπεί από τη ρίζα.

Σάββας
Θεσσαλονίκη

Δημοσκόπηση zougla.gr: Τρίτο κόμμα με διαφορά η Χρυσή Αυγή, το τέταρτο δεν φαίνεται καν στον ορίζοντα…

Είναι πλέον καιρός η Ελλάδα να διοικηθεί από ένα κοινωνικό εθνικιστικό σύστημα μάλλον παρά από οποιοδήποτε καθεστώς. Κι αυτό γιατί σε αντίθεση με το τελευταίο που καθιστά την βούληση των αρχόντων επικυρίαρχη του λαού οδηγώντας τη γνήσια λαϊκή ετυμηγορία σε καθίζηση, το σύστημα ως ζωντανός οργανισμός θέτει τους πάντες σε δράση προς όφελος του επιδιωκόμενου σκοπού, στην προκειμένη περίπτωση την πλήρωση των εθνικών ιδανικών. Οι συνθήκες βρίσκονται σε μία σταθερή πορεία ωρίμανσης για την ομαλή ίδρυση του εθνικού κράτους, την αντιστροφή δηλαδή της νυν υποταγής του έθνους στην εξυπηρέτηση της εξουσίας. Ως Έλληνες εθνικιστές πρέπει να δείξουμε το δρόμο της άνωθι κοινωνικοπολιτικής μεταβολής με την ψήφο μας. Το ελάχιστο πρακτέο σε αυτήν την περίοδο της ιδεολογικής σύγχυσης και αξιακής κρίσης είναι να ενδυναμώσουμε τον φορέα που ρητά προτάσσει το εθνικό συμφέρον έναντι των άλλων με συγκεκριμένες πολιτικές προτάσεις. Υπεράνω πάντων η Πατρίς. Γι ᾽αυτό στηρίζουμε τον Λαϊκό Σύνδεσμο. Καμιά διαρροή ψήφων στους υπολοίπους διεθνιστές των οποίων η πολιτική αποδεδειγμένως οδηγεί στον βιολογικό αφανισμό των Ελλήνων.

E.K.

Ν.Γ. Μιχαλολιάκος: Η Χρυσή Αυγή θα είναι τρίτο κόμμα παρά τις πολιτικές διώξεις

Το είδαμε και αυτό! “Ηγέτες “από όλο τον κόσμο πήραν μέρος στη μεγαλειώδη πορεία “ενότητας” στο Παρίσι. Καπηλευόμενοι νεκρούς για πολλοστή φορά και για να υπερασπιστούν την δήθεν δημοκρατία και την δήθεν ελευθερία των εθνών που οι ίδιοι έχουν καταλύσει με μεγάλη θέρμη επιβάλλοντας την πολυπολιτισμικότητα σε όλα τα κράτη με νόμους αντιρατσιστικους, Δουβλίνα κοκ. Βγήκαν αγκαζέ να δείξουν πως δεν φοβούνται κάτι που οι ίδιοι άφησαν να δημιουργηθεί, να εξαπλωθεί και να συντηρηθεί. Την Ελλάδα εκπροσώπησαν ο Σαμαράς και ο Σύριζα, άλλη μια απόδειξη πως υπηρετούν τα ίδια αφεντικά. Στην πορεία αυτή όμως δεν πήγε κανένας ηγέτης ή αρχηγός κόμματος που είναι πραγματικός υπερασπιστής της Ευρώπης των εθνών. Επίσης στα πλάνα σε περίοπτη θέση βρίσκονταν οι σημαίες της Αλβανίας και της Τουρκίας. Τα συμπεράσματα δικά σας.

Ελευθερία

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-trith-13-ianouariou-2015#ixzz3OgRQ209g

Exit mobile version