Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Διαβάστε στην εφημερίδα “Χρυσή Αυγή” (α.φ. 911) που κυκλοφορεί αύριο

Διαβάστε στην εφημερίδα “Χρυσή Αυγή” (α.φ. 911) που κυκλοφορεί αύριο

ΦΩΝΑΞΕ : «ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ»

Μπορεί να μην χρειάζεται η εισαγωγή, αλλά θα το πω μια και καλή, για να συνεννοηθούμε: Ψηφίζω ΚΑΙ στηρίζω ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ.

Ωραία. Το είπα. Και τώρα μπορεί η Αντιτρομοκρατική να μπουκάρει, να αδειάσει στο πάτωμα τα συρτάρια της ντουλάπας μου, να μαζέψει καμιά εκατοστή κούτες απ’ ό,τι της γυαλίσει προς εξέταση, να σπάσει τους κουμπαράδες με τα φραγκοδίφραγκα των παιδιών μου, και να μου στείλει και τίποτε μυστήριους με το μαλλί τάχαμου μοϊκάνα να πιάνουν στασίδι από το χάραμα έξω απ’ το σπίτι μου.

Λοιπόν, συνέβη κι αυτό, μερικούς μήνες πριν, ένα χρόνο και, για την ακρίβεια. Και τρόμαξα. Πολύ. Όχι για τα πεταμένα πράγματα, για την παραβίαση της ζωής μου, για το αγρίεμα των ανήλικων παιδιών μου. Αλλά για τους τύπους που πήγαιναν τον πατέρα των παιδιών μου σαν το λιοντάρι στο κλουβί, με τις χειροπέδες στα χέρια. Και για το άδικο, γι’ αυτά τα δυο.

Λοιπόν, τρόμαξα. Και θύμωσα. Και έκλαψα. Πολύ. Και πέρασα νύχτες παγωμένη, με τα μάτια να κοιτάζουν το σκοτάδι. Κι έκανα ατελείωτα δρομολόγια με καλούς φίλους και καλούς συγγενείς (που φάνηκαν μάγκες και παλικάρια στα δύσκολα), κι έχασα εκατομμύρια εργατοώρες πηγαίνοντας πάνω-κάτω, πάνω-κάτω, χωρίς αιτία, γιατί έτσι το θέλησε ο Σαμαράς και το παρεάκι του Μαξίμου. Κι έχασε και η Πατρίδα (δηλαδή κι εσύ), απ’ όσα είχε κι έχει να δώσει στην Πατρίδα και σε σένα ο Αρχηγός, κι ο συναγωνιστής μου κι οι συναγωνιστές μας.

Κι αφού έγιναν όλα αυτά, και με τρόμαξαν, και μ’ έκαναν να κλαίω, κι εγώ, και τα παιδιά και τα σόγια και οι φίλοι. Μάντεψε. Η μάλλον, Κοίταξε.

Είμαστε εδώ. Στη Χρυσή Αυγή.         

Διαβάστε περισσότερα στην “Χρυσή Αυγή” που κυκλοφορεί αύριο στα περίπτερα όλης της χώρας

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/diabaste-sthn-efhmerida-chrush-augh-a.f.-911-pou-kukloforei-aurio#ixzz3OiKGYuiq

Exit mobile version