Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ο Σαμαράς, ο Αρβανίτης και κάποιες αλήθειες που δεν ειπώθηκαν

«Ιερή αγανάκτηση» έπιασε όλους τους δήθεν ευαίσθητους, επειδή ένα κομματόσκυλο του ΣΥΡΙΖΑ απεκάλεσε «μαλ…α» τον Σαμαρά. Δεν έχουμε κανέναν απολύτως  λόγο να υπερασπιστούμε τον Κώστα Αρβανίτη. Έναν χυδαίο τύπο, ο οποίος στο παρελθόν χρησιμοποιούσε την κρατική συχνότητα της ΕΡΤ, στην οποία δούλευε, για να βγάζει τα δικά του απωθημένα εναντίον της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, στην οποία φυσικά ποτέ δεν έδωσε το δικαίωμα εκφοράς λόγου, παρότι είναι Κόμμα του Κοινοβουλίου και μέρος του μισθού του προερχόταν και από τους εκατοντάδες χιλιάδες ψηφοφόρους της. Γνωστό είναι επίσης ότι στην συνέχεια ως διευθυντής του Ρ/Σ «Στο κόκκινο», αντί να πάρει το μέρος των απλήρωτων εργαζομένων που απεργούσαν τους χαρακτήρισε ως «εκβιαστές» (!), αποδεικνύοντας την ορθότητα του όρου κομματόσκυλο που του απεδόθη. Αυτό, όμως, δεν σημαίνει σε καμία περίπτωση ότι θα διαστρεβλώσουμε την πραγματικότητα και θα… συμπαρασταθούμε σ΄έναν ακόμη πιο χυδαίο τύπο όπως ο Σαμαράς.

Δεν μπορούμε να ξεχάσουμε ότι έτσι ακριβώς (δηλαδή «μαλ…α») αποκαλούσε τον Μπαλτάκο, όταν αυτός του έλεγε ότι με τις διώξεις όχι μόνο δεν θα πάει την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ στο 2%, αλλά αντιθέτως θα την ανυψώσει στο 20%. Ούτε, φυσικά, μπορούμε να ξεχάσουμε την… αυτοκριτική του Σαμαρά, όταν ως ανίκανος να διαβάσει σωστά μια δήλωση μέσα από το «ότο – κιου», ούρλιαζε «γ…ώ το κεφάλι μου, μαλ…α». Πολύ περισσότερο, όμως, δεν θα φύγει ποτέ από το νου μας η χυδαία προτροπή την οποία έκανε στην γνωστή τηλεφωνική συνδιάλεξη, όπου έδινε σαφή εντολή ώστε ο «Παναθηναϊκάκιας» να «γαμ…ει» τους τρεις βουλευτές της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ που θα περνούσαν από ανάκριση.

Ας μην παριστάνουν επομένως κάποιοι τους θιγμένους, σοκαρισμένους κλπ. επειδή ένας χυδαίος τύπος χαρακτήρισε ως «μαλ…α» έναν ακόμη πιο χυδαίο τύπο, που δεν έχει ιερό και όσιο. Ένα θεομπαίχτη που στέλνει Αθώους Ανθρώπους στην φυλακή, μόνο και μόνο επειδή του στερούν ψήφους. Και να είναι σίγουρος ότι η συντριπτική πλειοψηφία του Ελληνικού Λαού τον χαρακτηρίζει με πολύ βαρύτερους χαρακτηρισμούς, για την τραγική κατάσταση στην οποία έχει φέρει την Χώρα.

Γιώργος Μάστορας

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/o-samaras-o-arbaniths-kai-kapoies-alhtheies-pou-den-eipwthhkan#ixzz3Ojx0N8x5

Exit mobile version