Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Οι σταλινικοί «δημοκράτες» στην υπηρεσία της Χούντας Σαμαρά

Οι σταλινικοί «δημοκράτες» στην υπηρεσία της Χούντας Σαμαρά

Θρασύδειλοι όπως πάντα και συστημικοί μέχρι το κόκκαλο οι σφετεριστές του εργατικού μόχθου ξαναχτύπησαν. Ο λόγος για τα ιδεολογικά και πολιτικά απολιθώματα του ΚΚΕ, τα οποία κινούνται ως ουρά της κυβέρνησης στο θέμα της πολιτικής δίωξης της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ. Μετά τις άναρθρες κραυγές των ορφανών του Στάλιν στον Δήμο της Αθήνας, για την μη παραχώρηση έστω και του παραμικρού χώρου προβολής της προεκλογικής δραστηριότητας της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, ήρθε τώρα η σειρά των υπόλοιπων δήμων και περιφερειών.

Στον «(β)ριζοσπάστη» της Τρίτης διαβάζουμε, μεταξύ άλλων, τα εξής: «Τόσο στη διακομματική σύσκεψη που έγινε την Παρασκευή 9/1 στο Δημαρχείο, παρουσία εκπροσώπων των κομμάτων που συμμετέχουν στις εκλογές στις 25 Γενάρη, όσο και χτες στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, οι εκπρόσωποι του ΚΚΕ και οι δημοτικοί σύμβουλοι της «Λαϊκής Συσπείρωσης» ξεκαθάρισαν ότι η ελεύθερη και πλήρως ανεμπόδιστη διακίνηση ιδεών και πολιτικών προγραμμάτων πρέπει να διασφαλίζεται ως ελάχιστο δημοκρατικό δικαίωμα και κατάκτηση του λαού μας και δήλωσαν πως το ΚΚΕ δε θα δεχθεί οποιαδήποτε αντιδημοκρατική απαγόρευση. Επίσης, οι εκπρόσωποι του ΚΚΕ ζήτησαν να μη δοθεί καμία διευκόλυνση στη ΧΑ για να κάνει τη ναζιστική της προπαγάνδα. Σημείωσαν επιπλέον ότι ακόμα και θεσμικά η αναστολή της κρατικής χρηματοδότησης της ΧΑ από τον Άρειο Πάγο δημιουργεί ένα προηγούμενο που μπορεί να αξιοποιηθεί, καθώς η παραχώρηση χώρων στη ναζιστική οργάνωση συνιστά έμμεση χρηματοδότησή της από δημόσιο – κρατικό φορέα». 

Μιλάμε για απύθμενο θράσος των νοσταλγών των γκουλάγκ και της βίαιης κολεκτιβοποίησης. Από την μία ζητούν «η ελεύθερη και πλήρως ανεμπόδιστη διακίνηση ιδεών και πολιτικών προγραμμάτων πρέπει να διασφαλίζεται ως ελάχιστο δημοκρατικό δικαίωμα και κατάκτηση του λαού μας και δήλωσαν πως το ΚΚΕ δε θα δεχθεί οποιαδήποτε αντιδημοκρατική απαγόρευση», αλλά αμέσως μετά αναιρούν τα (ψευδή, όπως αποδεικνύεται) λεγόμενά τους, ζητώντας την απαγόρευση προβολής της Χ.Α. Αν είχαν λίγο φιλότιμο οι εντολοδόχοι της ψόφιας Σοβιετικής Ένωσης θα έλεγαν ευθέως ότι είναι ανίκανοι να αντιμετωπίσουν ιδεολογικά και πολιτικά την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ και γι αυτό επιζητούν ολοκληρωτικές απαγορεύσεις. Τόσο όμως η λέξη όσο και πολύ περισσότερο η έννοια του Φιλοτίμου αποτελούν αποκλειστικά Ελληνικές Αξίες και Ιδιότητες, τις οποίες οι εγχώριοι δούλοι του μπολσεβικισμού αδυνατούν όχι απλώς να κατανοήσουν, αλλά έστω και να προσεγγίσουν. Αφιλότιμοι, λοιπόν, και αναξιοπρεπείς, για μια ακόμη φορά, οι ανεπιθύμητοι από τους Έλληνες εργαζόμενους αυτοί τύποι.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/oi-stalinikoi-dhmokrates-sthn-uphresia-ths-chountas-samara#ixzz3OkKI4nQt

Exit mobile version