Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Απελπισμένοι οι Πασόκοι επειδή η Χρυσή Αυγή «κλείδωσε» την τρίτη θέση

Απελπισμένοι οι Πασόκοι επειδή η Χρυσή Αυγή «κλείδωσε» την τρίτη θέση

Σε απόγνωση βρίσκονται οι διάφορες κομματικές εκφράσεις του συστήματος, επειδή βλέπουν πλέον ξεκάθαρα ότι η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ θα είναι Τρίτο Κόμμα, παρά τις διώξεις, τις συκοφαντίες και την συνωμοσία σιωπής εναντίον της. Το ΠΑΣΟΚ αποτελεί έναν από τους πιο βασικούς φορείς αυτής της απόγνωσης, καθώς βλέπει το αυτονόητο το οποίο δεν μπορεί να αποτρέψει, καθώς η κατάληψη της τρίτης Θέσης από την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ πρέπει να θεωρείται ως δεδομένη. Αυτή ακριβώς η απόγνωση φαίνεται και σε άρθρο του βουλευτή του ΠΑΣΟΚ στον Πειραιά Δημήτρη Καρύδη, ο οποίος μεταξύ άλλων λέει και τα εξής:

«Γι αυτό ο ρόλος του τρίτου κόμματος θα είναι καταλυτικός για την εθνική μας στρατηγική, για το μέλλον της χώρας. Το να μη σχηματιστεί κυβέρνηση και να πάμε σε δεύτερες, τρίτες κ.λ.π. εκλογές θα είναι καταστροφή, πιθανόν μοιραία για τον τόπο. Είναι λοιπόν κρίσιμο το ποιος θα είναι τρίτο κόμμα. Ποιος θα έχει την τρίτη εντολή για τον σχηματισμό κυβέρνησης, σύμφωνα με το Σύνταγμα. Θα είναι ντροπή για όλους μας την εντολή να πάρουν στα χέρια τους οι νεοναζιστές της Χ.Α. που η μόνη θέση που τους αξίζει είναι στη φυλακή».

Πέρα από την φανερή εξουσιολαγνεία που διέπει το ΠΑΣΟΚ, καθώς θέλουν την Τρίτη θέση για να διασφαλίσουν την συμμετοχή τους στην νέα συγκυβέρνηση, ακόμη πιο φανερή είναι η επίδειξη θράσους που κάνει ο εκπρόσωπος του πολιτικού αυτού εκτρώματος, επιτιθέμενος στην ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ. Μιας, λοιπόν, και θέλει να παραστήσει τον δικαστή έχουμε να του πούμε ότι αν υπάρχει ένας φορέας που θα έπρεπε να βρίσκεται στις φυλακές αυτός είναι αναμφίβολα το ΠΑΣΟΚ. Το κόμμα το οποίο έκλινε σε όλες τις πτώσεις την λέξη κλέφτης, έκανε την διαφθορά κοινωνική επιστήμη, εκφύλισε εντελώς την αξία της πολιτικής και χρωστάει αμέτρητα ποσά τα οποία δεν πρόκειται να εξοφλήσει ποτέ. Ο θρασύτατος Καρύδης και οι όμοιοί του γνωρίζουν πολύ καλά ότι ο Αρχηγός και οι βουλευτές της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ βρίσκονται έγκλειστοι στις φυλακές για τις Ιδέες τους και την πολιτική τους δράση και όχι επειδή είναι ανακατεμένοι σε σκάνδαλα με μίζες και απάτες. Συν τοις άλλοις, δεν υπέγραψαν κανένα Μνημόνιο και δεν παραχώρησαν την δημόσια περιουσία της Χώρας στους διεθνείς τοκογλύφους.

Ας ετοιμάζεται για την οριστική έξοδο από το Κοινοβούλιο το βράδυ της 25ης Ιανουαρίου και πολύ περισσότερο ας δει τον πολιτικό θρίαμβο της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ εκείνο το βράδυ.

Γιώργος Μάστορας

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/apelpismenoi-oi-pasokoi-epeidh-h-chrush-augh-kleidwse-thn-trith-thesh#ixzz3OooHJEWd

Exit mobile version